11.10.2009

Pehmeää kookosta

Mitä kylmempi sää, sen ikävämpää on pedistä ja lämpöisten vällyjen välistä kaivautua esiin. Kuuma suihku aamutuimaan auttaa, samoin suihkusaippuoilla luotu aromaterapia. Aamulla unenpöpperössä voi kietoutua kookoksen pehmeään syleilyyn, josta voi pikkuhiljaa ja varovaisesti siirtyä kohti aktiivisempaa vireystilaa. Toimiipa se vielä illallakin unettavana ja rentouttavana aistimuksena. Jännästi toimii molempiin suuntiin.

The Body Shopin suihkusaippuaputelit saavat muuten ison miinuksen ylijäykästä muovimatskustaan. Heikko ja heiveröinen saa käyttää kaiken puristusvoimansa saippuan ulos saamiseksi. Plussaa kuitenkin tökötin paksusta ja riittoisasta koostumuksesta! Ja noh, pakkausmateriaalit ovat kierrätettyä muovia, tunnustus siitäkin! Saisi silti olla heikko tyttö -ystävällisempää laatua.

body shop coconut

Mikä tuoksu herättää sinut parhaiten?

8 kommenttia :

Jane kirjoitti...

Et varmaan ajatellut tätä näin, vastaan kuitenkin.
Ehdottomasti kahvi, tuoksuna ja sisäisesti nautittuna.

Irina kirjoitti...

Bodarin suihkugeelit ja vartalovoiteet on koostumukseltaan ihania, mutta mua ärsyttää niiden liiankin voimakas tuoksu. Haluan tuoksua hajuvedeltäni, enkä tahdo että sen alta puskevat esiin erituoksuisen suihkugeelini aromit. Tykkään aamuisin eniten sitrustuoksuista, esim. L'Occitanen Verbenasta. Illalla taas mieluummin jotain rauhoittavaa, kuten saman valmistajan Lavender Harvest.

Maria kirjoitti...

Jan, hehe, mä ajattelinkin et kyllä joku sanoo sen ;) Kyllähän siinäkin kieltämätättä on se aamun ja heräämisen tunnelma, vaikka meillä aamukahvit juodaankin aika auttamattoman myöhässä :D Kun ensin pitää herätä, että saa kahvin keittymään x)

Irina, jännää, multa taas noi suihkusaippuahajut aina poikkeuksetta haihtuu kyllä hyvin nopeasti pois iholta, ehkä vartissa :P Tietty jos aamulla on kiire ni sit voi olla toivetta nopeemmalle, mut yleensä niin kiireessä en edes uskalla lähteä suihkuun ellei ole ihan tappopakko :P

hammas kirjoitti...

"Mikä tuoksu herättää sinut parhaiten?"

Kahvi tietenkin

Auri kirjoitti...

Noista muovipulloista tekee varmaan jäykempiä se, että ne on tehty kierrätysmuovista. Ne pullot voi tietääkseni myös palauttaa kierrätettäväksi Body Shopin liikkeisiin. Puristan mielelläni vähän raivokkaammin putelia, jos se on tehty kierrätysmateriaalista, mutta kyllä se tietty vaikuttaa käyttömukavuuteen jos kädet on hapoilla suihkusta tullessa.

bubble kirjoitti...

Tää on vähän hypoteettinen vastaus nyt, koska vihaan aamusuihkuja, käyn aina iltaisin.. Enkä myöskään ole pahasti addiktoitunut kahviin :P Joten vastaan minttu. Se on sopivan kirpeä ja uskoisin sen herättävän tehokkaasti.

Mutta jos unohdetaan herääminen, niin kookos kuuluu ehdottomasti maailmankaikkeuden huumaavimpiin tuoksuihin<3

Laura kirjoitti...

Mä laitan yleensä liian jäykkiin pulloihin tyhjästä käsisaippuapulosta sen pumppukorkin, yleensä löytyy sopiva :) tai sitten kippaan putein sisällön johonkin nättiin pumppupulloon, jos ylimääräistä sopivaa korkkia ei ole saatavilla.

Piristyn kahvin tuoksusta, minttu ja raikkaat sitrustuoksut (sitruunamelissa <3) toimii myös. Kunhan eivät muistuta vessanraikastinta :P

Katja kirjoitti...

The Body Shopin 'Pink Grapefruit' on ihanan tuoksuinen, ja herättää energiaa antavasti, rakastan! Ja pinkki värikin tuo pirteyttä.:)

Aiempi suosikkini oli juurikin tuo kookos, ja toimii se toki vieläkin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...