28.10.2009

Painava

Nytnytnytnyt kyllä alkaa näyttää ranteet siltä, miltä haluankin niiden näyttävän! ^^ Vielä piiikkasen mahtuis kyllä lisää metallia ja nahkaa ja ties mitä... Sopivasti överi on juuri sopivasti. Vapiskaa, kasari-Madonnat ja Katet!

Paras puoli terminaattorinteräksisissä ranteissa on se, että ne sopivat aivan loistavasti yksinkertaiseen tyyliin. Näin päheä yksityiskohta ei muita koruja tai katseenkääntäjiä pahemmin kaipaa, joskin suunnittelin kääntäväni konseptista juhla-asun ripustamalla ranteideni lisäksi myös kaulaan kasan raskasta metallia... Ellen sitten tunge kaulaketjujakin ranteisiini. Hmm-hmm. Lauantaina in action.

treasures1
Niittiranneke - Lindex, kivikoru - H&M, kaikki muu H&M Men
treasures2

Behold, kuvissa myös ensimmäinen H&M:n naisten osastolta löytynyt metallisuus. Mustat muovinpalat teräksen värisessä kehikossaan ovat sopivasti gootahtavaa, ketjuihin yhdistettynä lähentelee jo scifigoottia. Siis sen lisäksi, että näyttää vaan niin törkeän hyvältä.

16 kommenttia :

Kamicha kirjoitti...

Hehe, minäkin tykkään korujen kasaamisesta yhteen paikkaan - ja voi sitä riemua kun löysin teinivuosien pyramidiniittirannekkeen ja piikkiniittirannekkeen jonkun laatikon pohjalta. Pilgrimin miestensarjassa on myös kivoja nahkaa ja mattahopeaa yhdisteleviä killuttimia, yhden rannekkeen olen pari vuotta sitten alennusmyynnistä kotiuttanutkin. Nyt huvittaisi lisätä kasaan vähän strassikiveä. Mielellään tuossa kokoluokassa kuin nuo H&M:n mustat kimallukset...

Mrs Cupcake kirjoitti...

Ei voi antaa kun kunnioitusta tuosta korumäärästä. Ainakin kuulee missä liikut ;)

teresa kirjoitti...

Really nice! Tuollaset ranteet mäkin haluan. :D

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa vähitellen huvittamaan tuo "H&M men", ihan kuin se olisi suurikin trendi ostaa miesten osastoilta korut - niin kuin se onkin. Ymmärrän sen toki, paljon hienompia ne tuppaavat olemaan tuohon naisten krääsään verrattuna.

Ei nyt muuten, mutta jos H&M men ja H&M täytyy mainita erikseen, niin alkaa hieman huvittamaan. "Oot niin androgyyni!" Oikeesti, sama putiikki se on.

Nattuli kirjoitti...

Hieno tuo kivikoru, mutta muut jättäisin pois, koska päivän pianotreenit varmaan vähän vaikeutuisivat tuollaisen ranneblingin myötä :) Ainakin hauikset voimistuvat.

Maria kirjoitti...

Sehän on vaan hyvä, jos se tuottaa iloa :) Maininta on ihan käytännön syistä siksi, että joskus aina kysellään, et mistä tollasia koruja saa kun ei naisten osastolta löydy... :P Kaikki ei aina hoksaa sitä miesten puolta tsekata, enhän mäkään tajunnu alkaa vierailla siellä ahkeraan ennenkun vasta vähän aikaa sit :)

Maria kirjoitti...

Niin ja kiitos tasapuolisesti kaikille! :)

juskan kirjoitti...

A-I-V-A-N mahtavat!

Anonyymi kirjoitti...

olisitkohan tajunnut alkaa vierailla hooetämmän miestenosastolla sen jälkeen, kun stella sen keksi...?! huh, oot kyl niin - - en ees tiedä minkä sanan tähän laittaisin, mut ei ainakaan mikään positiivinen ilmaus...

Maria kirjoitti...

Milloin tarkkaan ottaen Stella keksi sen, että nainen voi käydä H&M Menin osastolla? :D Nyt meni vähän ohi tää.

Maria kirjoitti...

Entä onko tälle vaadittu patenttia ja pitääkö maksaa rojalteja naiselle aina kun joku käy ko. osastolla? ;P Missä muissa liikkeissä ja millä muilla osastoilla käymisen Stella on keksinyt? :P

Varpu kirjoitti...

oi mikä ihana koruryökkiö! itse oon käyttäny koruja niin hillitysti viime vuosina, vois joskus taas kokeilla vähän ekssessiivisempää lähestymistapaa :D

Sound and Fashion

Maria kirjoitti...

Kiitti, suosittelen! ;)

kimuralini kirjoitti...

aah hei upeaa !! tykkäisin itsekkin noin säväyttävistä ranneröykkiöistä, mutta jotenkin koen ne hankaliksi. varsinkin pikkuisen pienen talvitakin ja pitkävartisten hanskojen kanssa.. : ( gootahtavuus on alkanu miellyttämään tosi paljon ja ihmettelen sitä itsekkin : D puolestaan mua on aina ärsyttäny kun on miesten ja naisten vaatteet niin ahkerasti eroteltu, vaikka kyllähän naiset ostaa ja käyttää niitä miesten, ja toisinpäinkin tietenkin. ei sellasista rajaa voi vetää : o mutta eihän kukaan sanokkaan että "mies ei saa käyttää naisten puolelta ostettuja vaatteita." ööm anteeksi romaani : o

Maria kirjoitti...

Mulla on sellaset hanskat, jotka on ranteiden kohdalta aika löysät, saa sit nähä miten tosiaan käy ku tulee pakkaset ja laitan kans tiukemmat tumput kätösiin :D Sit pitää ehkä säätää.

Joo, onhan se aika lailla niin, että kyllä sitä puolin ja toisin aina löytyy asioita, vaatteita ja esineitä, jotka ei kyllä sukupuolta katso, siis edes noin perinteisemmässä sukupuoliroolimerkityksessä. Mut ehkä aika monilla silti istuu sellanen "muotti" ajatuksissa, ettei ehkä tule aina niin ajatelleeksi sitä noin... :/

Stella kirjoitti...

Hahaha! Kyllä se niin on, että minä olen patentoinut mustat tunikat, ranneröykkiöt ja miestenosastolla käymisen. Te muut voitte keksiä jotain omaa.

HALOO ihmiset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...