30.10.2009

Pääsymaksu kirppikselle?

Ahhahaha, oikeesti. Rhian blogissta bongasin uutisen, joka on mennyt multa ihan ohi. Radiokirppis harkitsee sisäänpääsymaksun käyttöönottoa asiakkailleen. Joo terve vaan, en kyllä kävis siellä enää, silläpä ratkaisisivat tosiaankin tämän jono-ongelman. Kai tää on joku aprillipila? Lokakuussa?

9 kommenttia :

poskisuudelma kirjoitti...

No huh huh. On ollut aikomuksena viedä vaatteita Radiokirppikselle myyntiin, mutta taidan vaihtaa kirpputoria kun edes harkitsevat tuollaista. Muutenkin tuntuu positiivisten kokemusten määrä olevan aika minimaalinen kyseisen puljun kohdalla... Tiedätkö hyviä vaihtoehtoja Tampereella?

Maria kirjoitti...

Oon myös kuullut paljon huonoa palvelua saaneista ihmisistä.. Tuossakin Aamulehden jutussa monet ovat olleet aika tyytymättömiä myyjien asiakaspalveluun. Tiedäpä sitten.

Tampereella en ole itse vaatteita myynyt, joten siitä puolesta en osaa antaa vinkkejä (kenties esimerkiksi postauksessa linkkaamani Rhia osaa kertoa tästä enemmän, tuntee nämä paikalliset kirppikset minua paremmin), mutta noin muuten tulee usein käytyä Bonuskirppiksellä, Kalevan kirppiksellä ja uudessa Ilona Shopissa. :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Siis mitäääh...miten toi voi edes olla mahdollista....oon sanaton!

maissi kirjoitti...

Ööh.. onhan tavallisissakin kaupoissa jonoa usein tuskaksi asti, mutta vielä en oo kuullu yhdenkään perineen pääsymaksua...

anskusiili kirjoitti...

En kyllä edes kauheasti yllättynyt tuosta päätöksestä, kun mietin miten nyrpeitä ne kassatäditkin ovat. Niitä aivan selvästi ärsyttää, kun kauppa käy hyvin, ja tuo pääsymaksu varmasti muuttaisi asian. : D

Rhia kirjoitti...

poskisuudelmalle tiedoksi: oma suosikkini Tampereen kirpputoreista on Salsa Nekalassa. Muita hyviä ovat Sammonkirppis Sammonkadulla (vissiin se jonka Maria mainitsi Kalevan kirppiksenä), Amurin Kirppis Satakunnankadulla, Jumbo Kaukajärvellä, Bonuskirppis Itsenäisyydenkadulla ja Kirpputorikeskus Suoramalla Prisman vieressä. Ihan ok kirppiksiä ovat myös Punaisen Ristin Kontti Lielahdessa, Fidat ja Pelastusarmeijan kirppikset.
Lista lähestulkoon kaikista Suomen kirpputoreista löytyy täältä:
http://vuolanne.net/kirpputorit/#TAMPERE

Maria kirjoitti...

Aheh joo, tosiaan Sammonkirppis.. Tuli aivosolmu :)

Anonyymi kirjoitti...

USKOMATONTA.

Maria kirjoitti...

No niinpä! >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...