21.10.2009

Musta piirtää rajat

metal1

Etsinnässä: lisää metallia ja nahkaa. Haluan päällystää niin ranteeni kuin sormenikin tällä kamalla. Harmoniasta viis, jokainen ihminen tarvitsee vähän kaaosta ja mukavan sotkuista sekametelisoppaa. Mikäs sen parempi paikka kaaokselle kuin omat kädet. Pidän toisin sanoen hyppysissäni sekasortoa, tai ainakin haluan pitää. Kaikesta tästä voi nousta esiin jotakin, jota voi pitää kauniina.

Musta taas piirtää rajat, ääriviivat asioille. Musta voi sekoittua ja liukua harmaalle alueelle, jossa asiat eivät enää olekaan niin selviä ja yksiselitteisiä. Musta luo muiden sävyjen kanssa vastakkainasetteluja, kontrasteja, harmaalla alueella erot eivät enää ole niin selviä. Välillä mieleni tekee yksinkertaiseen, yksiselitteiseen ja rajat pöydälle iskevään mustaan kirjavan värikkäässä ja monimutkaisessa maailmassa, toisinaan mieleni haikailee enemmän harmaansävyjä ja niitä hienoisia nyansseja, parempaa pienien eriäväisyyksien ymmärrystä. Varmaa on, että vaatekaappini tarvitsee nyt mustien vaatteiden rinnalle vielä vähäsen enemmän harmaita.

metal2
Niittiranneke Lindexistä, muu metallius H&M Men

6 kommenttia :

Micci kirjoitti...

Mullakin on ihan kummallinen harmaankaipuu tällä hetkellä, mitä en kyllä oikein osaa käsittää.. Mutta niin, oikeassa olet. Musta todellakin antaa raamit kaikelle muulle. :)

Anonyymi kirjoitti...

lueskelin sun edellisen postauksen ja katoin kuvat... apua, pakko mennä laittaa ranskikset uuniin, tuli ihan hirvittävä nälkä :D

Sipriina kirjoitti...

Kivat korut, tosi mageet.
Hei oot sä saanu sähköpostia multa?
Kirjotin, mut...no joo....

Maria kirjoitti...

Micci, samiksii :P

Anoyymi, aww, pahoittelen? :D Nytpä alko taas itekin tehä mieli...

Sipriina, en ole saanut :O Tarkistin lootani kahteen otteeseen roskaposteja myöten.

Rose kirjoitti...

Niitit, nahka, musta ja harmaa ovat koukuttavia - ! Joskus vielä suunnittelin hankkivani väriä vaatekaappiini, mutta talven tullessa nuo em. asiat toimivat paremmin. :D

Maria kirjoitti...

Hehe, mä pysyn suosiolla näissä missä tuntuu hyvältä :) Ainahan toki kappiin yksittäisiä väripilkkuja voi mahtua.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...