1.10.2009

Muodin huipulle

Tänään alkaa se odotettu Suomen Muodin huipulle! Vaikka en voikaan muiden tavoin käsittää mitä ihmettä Janne Kataja ohjelmassa tekee, ja vaikka useimmiten suomalaiset tulkinnat näistä tunnetuista formaateista kusevat reisilleen tragikoomisella tavalla, tästä on kyllä nähtävä ainakin alku! Achillesia olen muinoin hypennyt jo Lookbookissa, Asplund on ihan oma lukunsa ja joukosta löytyy kasapäin muitakin erittäin taitavia ihmisiä - tästä tulee mielenkiintoista aivan taatusti!

Aiotko sinä katsoa ohjelmaa?

13 kommenttia :

Kass kirjoitti...

Missä mielessä AA on oma lukunsa? Hohhoijaa.

Maria kirjoitti...

En oo elämäni aikana kovin montaa pientä disaineria nähnyt, joka olisi niin suuren massailmiön saanut liikkeelle kuin Asplund. Saa toki olla eri mieltä, hohhoijakkaa ja sillein.

Sara kirjoitti...

Mä tiedänkin tosta ohjelmasta jotain mitä te ette tiedä. Hehhehhee. Tunnen asianomaisia :D

Okei toi oli aika turha juttu, sitten itse asiaan. Mäkään en todellakaan ymmärrä mitä Janne Kataja tekee siinä !!!!

i'm lacking kirjoitti...

Aion seurata tuota Muodin huipulle, kyllä sitä on odotetukin :D. Ja varsinkin sen jälkeen kun huomasin että eräs tuttuni on siellä kilpailemassa. Saa nähdä miten pärjää.

Krisse kirjoitti...

Mun mielestä tää Asplund-massailmiö oli kyllä enemmänkin muotibloggareiden ansiota, kuin tuotteen itsensä. Suht arkinen riipus, jota yhtäkkiä alettiin hehkuttaa jokatoisessa blogissa, syystä joka minulta on jäänyt ymmärtämättä. Mutta nyt nähdään mihin miehestä on.

Maria kirjoitti...

Niinhän ne hypeilmiöt yleensä toimii... :P Eniveis, mielenkiintoinen tyyppi minusta, erottuu edukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Antti Putkonenkin on ainakin täällä pohjoisessa tuttu hemmo. Muutama vuosi sitten näillä seuduilla melkein joka toiselta löytyi Antin suunnittelema ja valmistama Kooma-pipo päästä.

Tea kirjoitti...

Pakkohan sitä on seurata, kun on tuttu kisaamassa ja Oulukin edustettuna :)

bubble kirjoitti...

Seuraan sarjaa toki :) AA on kyllä mielenkiintoinen tyyppi, joskin ekan kilpailun väsäys oli jotenkin.. no, en pukisi päälleni ;) Ei mielestäni ollut hänen normaalia tasoaan.

TuoreJuusto kirjoitti...

Antti Asplund on ihana :) Kertakaikkiaan ihana! Tykkäsin myös siitä tummahiuksisesta miekkosesta, ohjelman nuorimmaisesta. Sillä oli intohimoa ja näkemystä. Innolla odotan miten kausi etenee.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa mun mielestä se AA on kyllä turha. Moni muu paljon kiinnostavampi.

Jos hän ei olisi keksinyt niitä hypetettyjä riipuksia, en usko, että sä täällä blogissa koko henkilöstä mainitsisit, varsinkaan, kun se eilinen mekko oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ruma..

Maria kirjoitti...

Yllättäen moniakaan suunnittelijoita ei muistettaisi eikä heistä tiedettäisi mitään, elleivät he olisi tehneet jotakin, josta heidät muistetaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Antti Asplunditkin edusta Oulua, kun on täältä päin kotoisin? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...