5.10.2009

Meikkipussukka

Olen varmaan jo reippaan puoli vuotta etsinyt aktiivisesti uutta meikkilaukkua, sellaista, johon käytössäni aktiivisesti olevat meikit mahtuisivat kaikki kerralla ja kulkisivat helpommin täten mukanakin. Mielessäni siinti kaikenlaista nahkaista tai krokotiilikuvioista pussukkaa, mutta kenties meikeilleni kelpaa kolmea-neljääkymppiä vaatimattomampikin materiaali.

Yllätyinkin iloisesti, kun bongasin The Body Shopista reippaalla kympillä kierrätyspolyesteristä tehdyn pussukan, joka oli sisältä tilava, muttei silti kooltaan mikään kirjekuorilaukku. Ihanuutta! Miksen ollut huomannut tätä aiemmin? Nyt pussukkaan mahtuu jopa meikki- ja valovoide sekä kullakin hetkellä käytössä oleva kynsilakkaputelikin! Hieman meikkilaukku pullistelee sisälmyksistään, mutta se on pientä se. Etsintä on tullut onnelliseen päätökseen.

make up bag1

make up bag2

5 kommenttia :

Teresa kirjoitti...

Et viittisi käydä ostamassa mulle samanmoista? :D The Body Shopin nettikaupasta tilailu on hieman kalliimman puoleista kun postikuluja (ja vissiin käsittelykuluja) tulee pienelle tilauksessa melki 9e, ÄRG. Tuossa olisi mulle juuri passeli meikkilaukku, mikä on itsellänikin ollut hakusessa jo jonkun aikaa. :) Mitä tarkalleen maksoi? Thanks. :)

Maria kirjoitti...

No mikäs tuossa, laita mulle sähköpostia osotteeseen maria.morri@heijastuspinta.fi ja kerro osottees niin käyn tän viikon aikana (miten nyt ehdin keskustaan) metsästämässä laukun :) Tarkka hinta oli tasan 11 euroa :)

Juliet kirjoitti...

Tuo on tyylikäskin, mustaan ei kyllästy samalla lailla kuin perinteisiin hello kityihin.

juliet xxx

ladyam kirjoitti...

Ois kiva saada sulta joku sellanen meikkipostaus, mitä merkkejä/meikkejä käytät, ei välttämättä sellasta tältä näytän ennen meikkiä ja tältä jälkeen, vaan ihan tuote-esittely. Vai ootko sellaisen tehnyt joskus? Vinkkaa ihmeessä jos oot :)

Maria kirjoitti...

Juliet, joo, niin on :)

Ladyam, mulle tuli mieleen ihan samaa :D Oon ainakin erikseen joitakin juttuja esitellyt, ja sit jotain yksittäisiä, ei ehkä täysin nykytilannetta vastaavia esittelyitä ollut ainakin
* http://www.heijastuspinta.fi/2008/12/pakkaamisruljanssi-osa-2-kosmetiikka.html
* http://www.heijastuspinta.fi/2008/06/haaste-meikkipussin-sislt.html

Joo, tuossa muuten varsinkin tuota jälkimmäistä, ylivuoden vanhaa juttua katsellessani tajusin, että on kyllä tosiaan sisältö vaihtunut suurelta osin ;P Pitääpä tehdä päivitetty versio! Siinä muuten näkyy myös vanha meikkipussini :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...