2.10.2009

Kultaisia lehtiä

Syksy on kauneimmillaan, maisema kultainen, ilma kirpeän raikas ja aurinko loistaa lempeästi. Hieman epäilen omia fiiliksiäni, kunhan tästä päästään kohti harmaata synkkyyttä, mutta ainakaan vielä ei syksy ahdista tippaakaan! Roikun myös henkisissä turvasatamissani, villavaatteissa ja upeissa kengissä, jotka tekevät päivästä kuin päivästä aina vähän paremman.

Mielenkiintoista muuten sinänsä, että vaikka en välitä kullanvärisestä metallista (enkä kullasta tai keltaisesta muutenkaan) juuri missään, en edes takkini vetoketjuissa, silti nautin kultaisena hehkuvasta lehtimaisemasta, ja vaikka kuolaan metallia ja teräksen värisiä asioita, en odota ollenkaan värimaailmaa vastaavaa, marraskuista luontonäkymää. Ehkä tässä olisi tilaisuus mielikuvaharjoittelulle - harmaanmusta vaatekirjo kohtaa yhteensopivan skenaarion, sulaudun vuodenaikaan kuin kameleontti! Harjoitteluakin tuli saatua, kun säädin Gimpillä värit kolmasosaan normaalista näissä kuvissa. Ehkä mä vielä opin rakastamaan harmautta myös vaatteideni ympärillä.

Kuvista tällä kertaa kiitos miehelle.

autumnest1

autumnest3

autumnest4
Paita pitkillä solmittavilla huivilärpäkkeillä - MTWTFSS (Kostymilla on muuten nyt mallistossa samanlainen paita, löytyy ainakin Nellystä), merinovillatakki - Filippa K, leggingsit - Ida Sjöstedt, saappaat - Vagabond Crivits, korut - H&M Men

Voin nyt jo sanoa, että varautukaa näkemään villatunikaa ja nahkatakkia runsaasti, niillä pelastan syksyni ;>. Muunnellaan luukkia asusteilla, vaihdellaan kenkiä ja huiveja. Ehkä mun pitäisi myös alkaa satsata erilaisiin päähineisiin, pipo on ollut koko ikäni mulle lähinnä se pakollinen paha, joka pelastaa kaamealta päänsäryltä kylmässä viimassa.

1 kommenttia :

ladyam kirjoitti...

Voi paita sentään <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...