9.10.2009

Hulluutta

Mitä kuolasin Hulluilla päivillä (täysin normaalihintaisena, tosin)...

vagabond missy love
Vagabond Missy

...Ja mitä lopulta sitten ostin.

spökmunk

wrapping

Heikkouksiani kaikki, niin Spökmunkit, sisältä ja ulkoa pehmeänahkaiset platonilkkurit kuin ylihinnoitellut wrapitkin. Keskimmäiseksi mainittujen kanssa osaan jo kuvitella itseni Jak & Jillin kenkäpaparatsikuviin... ;D Siihen asti kuolailen Bubblea.

P.s. Muistakaa Nooran arvonta!

Tupla - P.s. Voihan vitun mummelit. Tuleekohan kenellekään yllätyksenä, että Hullujen päivien tungoksessa ihmiset nyt voivat törmäillä toisiinsa? Näköjään sille aggressiiviselle, luultavasti omiin hautajaisiinsa tarponeelle mummelille tuli, päätellen siitä millaista tuohtumusta purki minuun kun vahingossa tähän törmäsin. Ei näköjään anteeksipyynnötkään mummeleita tyynnytä, vaan katsotaan ihan aiheelliseksi alkaa huutamaan ja raivoamaan vielä paikalta poistuvankin perään. Sitten varmaan bingossa meuhkataan muille mummeleille miten perseestä nykynuoriso (mihin luultavasti minutkin lyhyenä ja nahkatakkisena lasketaan) on.

Lidlissä taas viinanhajuiset alkkismummelit haukkuvat pokalla laiskaksi kun tutkii sienisalaattia ja kassan päädysssä kun mummelit (jopa selvin päin) ensin itse tukkivat kassajonon, ja siitä joku yrittää kärryillä läpi ja samalla vähän hipasee, niin taas on mummelilla kamala aggressio päällä. Varmasti tahallani suorastaan kyttään tilaisuuksia vähän jyrätä mummeleita, kyllä, aivan varmasti. Bussipysäkillä taas luonnollisesti etuillaan muita ihmisiä surutta. Mun aggressioni nousee. Ja näitä ylimielisiä ja epäkohteliaita ihmisiä sitten pitäisi vielä mukamas kunnioittaa ihan vain siksi, että ovat onnistuneet huomaamattomuudestaan huolimatta säilymään hengissä yli puoli vuosisataa? Pierut, kunnioitus ansaitaan toiselta ihmiseltä sillä miten tätä kohtelee. (Jännästi papparaiset ovat muuten aina kohteliaita.) Minä olen joka kerta pyytänyt välittömästi anteeksi virheliikettäni, kertaakaan sitä ei ole törmäilevä tai tien tukkeena ollut mummeli itse tehnyt. Miten on mahdollista, että vika ei ole koskaan ikinä heissä? Ei, sitä vaan huudellaan raivostuneena perään vielä senkin jälkeen, kun toinen on jo pyytänyt anteeksi.

13 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Mulla on vahva veikkaus, että jos ikinä tulet törmäämään Missyihin vähintään -20% alessa, löydät ne minuuttia myöhemmin ostoskassista, kuitin kera ;)

Mummelit osaa kyllä olla rasittavia -____- Ja toi on tosi kummallista, että papparaiset käyttäytyvät monesti paremmin.. Ehkä heillä on vielä vanhan maailman herrasmiesmäisyys muistissa. Keski-ikäisissä taasen molemmat sukupuolet ovat tasaisesti joko kohteliaita tai töykeitä.

Maria kirjoitti...

Ei sitä tiedä :DD

Mjoo se on jännä toi ikähaitari 50-60:stä ylöspäin, mitä vanhemmaksi naisväki tulee, sen säännöllisemmin naiset ovat kuin perseelle ammuttuja karhuja ja miehet lauhkeita lampaita, nuoremmasta väestä sit löytyy tasaseen tosiaan molempia. Onkohan se vaan joku sukupolvikysymys vai tuleeko vaan vanhoista ihmisistä kärttysiä ikääntyessään. Toisaalta vaikea kuvitella, että niistä äkäisistä viiskymppiistä miehistä tulisi herrasmiesmäisiä vaareja. Mitä lienee, kyllä tosi paska fiilis on aina tullut noista meuhkaavista mummeleista!

Toinen Maria kirjoitti...

Argggh pakko jakaa tämä Hullujen päivien kokemus täällä, kun en nyt ketään muutakaan löydä. Jonotin kiltisti irtokarkkikassalle, ja takanani oli sellanen jengi keski-ikäisiä Burberry-naisia. Hyvin kovaäänisiä ja tietoisia omasta arvostaan. Yllättäen kassa meni epäkuntoon, ja meidät ohjattiin viereiseen kassaan. Toki oletin, että jono säilyy samanlaisena, MUTTA EI, nämä rouvat syksyivät suin päin ekaksi jonoon, jättäen meidät nuoret jonon viimeisiksi!

Jo siinä vaiheessa kiehui, mutta heidän asiattomuttaan lisäsi vielä se, että jonossa ollessaan he napsivat irtokarkkilaareista karkkeja suuhunsa paljain käsin! Siis täysin käsittämätöntä, koska A) se on varkaus N) HYGIENIA.

Teki mieli jo sanoa jotain, mutta todennäköisesti olisin saanut kuulla jotain "mene nyt läski teini pois karkkeinesi" :<<

Maria kirjoitti...

Garh, raivostuttavia ihmisiä! ;<<

MouMou kirjoitti...

OIKEIN! Mummot rassaavat usein minuakin. Tuo on niin totta, että arvostus ansaitaan eikä sitä vain saa lahjaksi iän mukana...

Juliet kirjoitti...

Mutta osaa mummot olla kivojakin. Ihanat nuo kengät!

juliet xxx

Maria kirjoitti...

MouMou, niinpä! :/

Juliet, joo, ainakin sillon kun niihin ei vahingossa meinaa törmätä ;D Tiedän pari kivaa mummoa. Kiitti! ^^

Anonyymi kirjoitti...

tuttu tunne mummoista... mutta piti se vaan sanoa, että katoin et nois munkeis oli tissit.... :| vasta ku luin että mitä siinä piti olla niin tajusin. :|

Mirka kirjoitti...

Rohkea olit kun uskaltauduit Hulluille Päiville! Minä välttelen paikkaa viimeiseen saakka, ellen sitten tee jotain tarkasti harkittua täsmäiskua tietyn tuotteen toivossa. ;)

Mona kirjoitti...

Mä huomasin tuon saman eilen hulluilla päivillä. Kävelin nätisti ja väistelin parhaani mukaan ihmisiä, mutta mummot ne vain tuntuivat jyräävän päälle. Ja jos hiemankin hipaisi jonkun kassia niin sai kauhean tappavan katseen mummo paralta, jonka kassia juuri oltiin häpäisty julmalla hennolla kosketuksella.

ihan btw, mä taisin eilen katsella noita samoja kenkiä. (=

Rhia kirjoitti...

Tähän voisi tietysti heittää kaikenlaisia teorioita tiettyjen ikäluokkien henkisestä epätasapainosta, miesten yleisestä rennommasta elämänkatsomuksesta jne. Puhumattakaan siitä tosiasiasta että sen näkee naamasta kun lakkaa saamasta kuten Juha Vat Vainiokin jo aikoinaan nasevasti totesi. Ehkä se on juuri se perustavanlaatuinen erottava tekijä miehissä ja naisissa. Naiset kuvataan usein takakireiksi kitiseviksi ja nalkuttaviksi justiinoiksi kun taas miehet ovat lupsakoita ja höveleitä humoristeja. Heräsin miettimään tätä tiistaina kun olin katsomassa yhtä tarinallista pukunäytöstä ja siinä roolit olivat juuri samoin. Onko se yleisistä asenteista kiinni vai ovatko naiset tosiaan takakireämpiä kuin miehet?

Anonyymi kirjoitti...

Ne jäärpää-mummelit pesiytyy Stokkan käytävillä, etenki Stockman-delissä! Sen takia en tykkää stokkasta liiemmin! Mulle kävi niin kerran, että seisoin käytävän laidalla ja odottelin vanhempiani. No ajattelin tietenkin kohteliaana, etten seiso siinä keskellä tietä ja jää muillekkin tilaa. Ja sitä käytävä palstaa oli siinä ihan hyvin, vaikka seisoin sen reunalla. Sieltä sitten tulee kauppakasseineen sellainen vanhempi rouvas henkilö sitä käytävän reunaa ja se tönäisee minua, koska olin hänen tiellään ja tokaisee vain että "POIS TIELTÄ!". Niin että ilmeisesti minun olisi pitäny tukkia se käytävän keskiosa, että se pääsee oman suuren kauppakassinsa ja suuremman egonsa kanssa kävelemään sitä reunaa. Törkeää.

Seuraavana päivänä mentiin sitten jouluostoksille ja seisoin citymarketin käytävällä ahtaassa käytävä tilassa odottamassa vaihteeksi äitiäni. Tällöin sellainen toinen vanhempi rouva tulee takaani ja alkaa jäkättämään että miksi tukin koko tien. Ja seisoin taas aivan reunassa. Hyvä etttei se pilannut minun joulumieltäni! Mikä nuita vaivaa! Ei se voi olla niin vakavaa jos kauppa on kerran vuodessa kaksipäivää putkeen kiinni!! Ei me siihen kuolla. Murrr.

JA raivotuttaa se että nuoria haukutaan epäkohteliaiksi ja kamaliksi, kun usein tuntuu että nuoriso itseasiassa on niitä joilla on eniten käytöstapoja! Vaikka me ei ollakkaan eletty silloin kun dinosaurukset teki ensimmäisiä muniaan, niin voi meiltä silti kohdella kunnioittavasti. Samalla tavalla kun me kunnioitetaan niitä, kun ne on syntynyt sillon vuonna nakki ja sämpylä ja ties mitä kokeneet ja nähneet. Mutta kun "voi voi kun minulla on tämä osteoporoosi ja sata muuta samaa vaivaa kuin naapurin Elviirallakin, kun sinä olet tuollainen nuori, niin ethän sinä tiedä mistään mitään. Ai mikä tietokone?? ".

Kiitos ja kumarrus ja pahoitteluni tästä tunteenpurkauksesta! :D

Maria kirjoitti...

Purkaminen tekee välillä hyvää, eikö? :) Kyllä hyvin tosiaan osaa tulla ärsyyntynyt ja jopa paha mieli tuommoisesta aiheettomasta tiuskimisesta ja raivoamisesta. Aika harva lopulta tarkoittaa mitään pahaa tai on vittumaisuuttaan toisen tiellä tai ilkeyttään osuu tähän kasseineen ja mitä vielä! Ja sit tosiaan kun ne mummelitkin vois joskus vaihteeks tajuta itsekin väistää...

Tulee mieleen, mikähän blogi se oli, Tunnustusten luolaa vai mitä, jossa joku kirjoitti, miten oli ollut jossakin leikkauksessa vai oliko jalka paskana vai mitä olikaan, ja joka tapauksessa siis ruuhkabussissa oli saanut istumapaikan kohtuullisen edestä. Siihen sitten käpöttelee mummeli joka alkaa raivoamalla vaatia tämän nuoren ihmisen istumapaikkaa itselleen, ja tässä tapauksessa siis nuori itse raihnainen eikä pahemmin voi busissa seistäkään! En muista miten tuo päättyi, antoiko nuorempi ihminen mummelin kuulla kunniansa vai mitä tapahtui, mutta että joskus näinkin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...