4.10.2009

Hajuveden etsintä jatkuu

Hohkasin jokin aikaa sitten YSL:n uutuustuoksusta, Parisiennesta, jota en malttanut päästä nuuhkimaan. Noh, tuoksu ilmestyi hiljattain kauppoihin, ja sydän nuuhkunenän rinnassa löi tyhjää.

Hetken intenssiivisen haistelun jälkeen nuuhkunenän sydän murtui - mikä antikliimaksinen pettymys! Rohkea mainoskampanja ja erikoiselta kuulostavat tuoksut hajuvedessä pelkistyivät geneeriseksi ja hyvin ohueksi, imeläksi kerrokseksi, joka haihtui iholta täysin puolessa tunnissa. Ei mitään rohkeaa, ei mitään provosoivaa, ei mitään hieman päällekäyvää eikä edes lempeän miellyttävää. Nenäni ei lämmennyt tälle ollenkaan, vaikka se halusi hirveästi lämmetä.

Täydellisen persoonaani kuvaavan, rohkean ja sopivasti brändätyn hajuveden etsintä siis jatkuu. Uusin ehdokas onkin tässä:
Costume Nationalin unisex-hajuvesi Scent Intense vuodelta 2002 kuulostaa jännittävältä. Tuoksussa on meripihkaa, puita, jasmiiniteetä ja hibiscusta. Sen olisi tarkoitus olla voimakas ja pimeä, valtaansaottava ja päämäärätietoinen. Arvostelijoiden mielipiteitä se jakaa - toisten mielestä se on ehdottomasti uniikki ja erilainen, puoleensavetävä, tumma ja lumoava, toisten mielestä tavanomainen ja mitäänsanomaton. Jonkun mielestä se tuo mieleen päätä särkevästi vuohenpissan, joku toinen taas saa päähänsä mielikuvan Hitchcockin Linnut.. Jos tuoksu herättää näin paljon erilaisia mielleyhtymiä, se täytyy päästä testaamaan. Onneksi Luckyscent.com toimittaa pieniä testereitä Suomeen asti. Palataan asiaan!

Kuvat: YSL ja Luckyscent.com

4 kommenttia :

KatriK. kirjoitti...

Onko mitään ärsyttävämpää kuin se, että jokin kauan ja hartaasti odotettu juttu osoittautuu täysimääräiseksi pettymykseksi!

Maria kirjoitti...

Sanopa muuta :/ Noh, hajuvedet on kyllä konstikkaita, omalla iholla ja sen kemiallakin kun on aika paljon vaikutusta siihen miltä tuoksuu omalla iholla ja miten pysyy. Mun ihoa ja tätä tuoksua vaan ei oltu tehty yhteen :>

S I L V E R kirjoitti...

testaa d&g:n antohology tuoksut. yllättävän hyviä.

/silver le bateleur

Maria kirjoitti...

Olenkin lukenut noista pikaisesti jotakin, täytyykin pistää korvan taakse! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...