20.10.2009

Haahuilua ympäriinsä

Kävinpä eilen pyrähtämässä keskustassa hakemassa muutamia tarpeellisia ja vähemmän tarpeellisia asioita. Ruokatäydennyksen ja muutaman Lidl-oluen lisäksi mukaan lähti myös leggingsit GT:stä (esittelen nämä lähitulevaisuudessa, mutta sanottakoot, että vastaavat kuvausta "simppelin asun piristäjät") sekä niittiranneke Lindexistä (ks. kuva alla). Olen viimeksi mainittua kuolannut jo useampaankin otteeseen, mutta vasta nyt raaskin sen lisätä osaksi rannekasaani. Hurjan hienohan se on! Leggingsitkään eivät ihan heräteostos olleet, niitäkin tullut aiemmin ihailtua. Hyvä niin, harkinta hankinnoissa on aina pop.

studded

Päällä pyrähtelykierroksella oli seuraavaa:

sunny fall1
Nahkatakki - JSFN via Ellos, tunika ja laukku - American Apparel, villatakki - Filippa K, leggingsit - Vero Moda, saappaat - Vagabond Crivits

Olen muutamien lukijoideni tavoin alkanut vakavasti harkita Filkan neuletakin hankkimista myös vaaleanharmaana... Käyttöä ainakin löytyisi, kuten on menneen vuoden aikana huomattu!

Hauska muuten kuulla, että George Carlin jaksaa taas lämmittää. :) Muutkin, jos ette vielä eilen Carlinin kielellistä irvailua katsoneet, katsokaa! Naurut ovat ihan taattua, voin luvata. Itsellä on aikeissa kenties hankkia ne muutamat miehen kirjoittamat kirjat lähitulevaisuudessa...

Piraatti-ideologisessa maailmassahan tekijänoikeudet olisivat rauenneet tekijän kuolemaan (ja oikeastaan jo paljon aikaisemmin) ja teokset olisivat nyt vapaata riistaa, eihän taiteilija haudassa rahoilla mitään tee. Mutta ei, oikeudet siirtyvät lapsille tai pahimmissa tapauksissa joillekin epämääräisille tahoille.. Kuvaa tietysti hyvin sitä, ettei tekijänoikeus edes lafkojen mielestä ole niinkään köyhän taiteilijan tuki ja turva, vaikka sitä kuvaa aina yritetäänkin tehokkaasti välittää, vaan yksinkertaisesti tapa säilyttää rahavirta lafkaan. Ei niitä juuri muu kiinnosta. Tukisin mielelläni rahallisesti Carlinia, jos tämä elossa olisi, mutta kun ei ole, niin ketä nyt oikeastaan tuen ja miksi minun pitäisi tukea heitä? Onko "heillä" ylipäätään ollut mitään osaa ja arpaa varsinaisen teoksen syntymiseen? Entä mistä voin seitsemänkymmenen (oikeastaan kuudenkymmenenyhdeksän) vuoden kuluttua hankkia nämä teokset, kun tekijänoikeudet vihdoin raukeavat?

Tänään tyttöporukalla syömään johonkin päin keskustaa, mihin nyt lopulta päädytäänkään. Palaillaan viimeistään huomenissa!

P.s. Shakirakin tukee piraattilatailua!

10 kommenttia :

i'm lacking kirjoitti...

Mä katselin kans viimeksi tuota niittiranneketta muttei tullut ostettua, kaikkea muuta "kivaa" kyllä lähti mukaan.

Maria kirjoitti...

hehe, mullaki tarttu lisäks mukaan sormettomat hanskat :P AKRYYLIÄ ovat joo mut parempi akryylin kanssa ku ilman mitään käsien suojaa ulkona kuvatessa... :P

KatriK. kirjoitti...

Minä meinasin viikonloppuna myöskin ostaa Lindexistä tuon samaisen rannekkeen. Sitä voisi varmaan käyttää varmaan myös saappaan koristeena?

Maria kirjoitti...

Varmaankin :)

bubble kirjoitti...

Kaunis on niittiranneke! Pakottaudun olemaan menemättä Lindexille :P

Pakko muuten sanoa, että tänään Stockan hajuvesiosastolla piipahtaessani huomasin uutuus-pöydässä Thierry Muglerin Alienin. Siis lanseerattuna uudelleen, 'new fragrance'. MUTTA SE OLI IHAN ERI TUOKSU KUIN SE VANHA o___O Toi oli aika tavallinen, raikas mutta siitä puuttui täysin se erikoisuus ja merkittävä omaleimaisuus, mitä vanhassa oli, ja mitä sisko metsästi kissojen ja koirien kanssa. Ilmeisesti se vanha on sitten lopetettu. Pullokin taisi olla ihan hitusesti erilainen, väri kyllä oli sama violetti. Mutta en voi käsittää, miksi ihan eri tuoksu pitää julkaista uudelleen täysin samalla nimellä x____x Vähemmästäki menee sekasin!

Maria kirjoitti...

O_O

*~SL kirjoitti...

Hieno niittiranneke

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

vzio kirjoitti...

en kyllä nyt voi uskoa, että ne olis sekoitelleet alienin salamyhkäisesti uudestaan. jos se oli vaikka edt (en kyllä muista nähneeni)? tai sit tällaista settiä löytyy kyllä.

mulla on myös alienin tuoksu muuttunut kotona hieman tukevammaksi, kun se on jo aika pitkään ollut käytössä, ja kun kaupassa tuoksuttelin, muistui mieleen miltä se alunperin tuoksui. erilaiselta.

bubble kirjoitti...

Oon molempia Alieneja tuoksutellut ihan uutena, eli pahaksi eivät ole voineet mennä, ja ne on oikeasti kaksi ihan eri tuoksua. Täytyy vielä pulloa vertailla, kunhan pääsen siskon kaapille. Ei ollut siis kumpikaan noista mitä vzio ehdotti.. EdT'tä ovat mielestäni molemmat ne, joita olen haistellut. En vaan tajua tätä. Ehkä nenälleni on sitten tapahtunut jotain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...