19.10.2009

George Carlin lentokoneessa

Kuten kuvailin edellisessä haasteessa, viihde ei ole minulle kertakäyttötavaraa, vaan parhaat elokuvat ja kirjat, jopa sarjat, tulee kulutettua useaan otteeseen. Mies ei ymmärrä, ei jaksa, ei kestä. Niinpä looppaan palvomani George Carlinin sysimustia satiiri-stand-uppeja kiihkoissani silloin, kun mies on työmatkalla. Ovathan ne oivaa viihdettä myös neulomisen rinnalle. Kyllä se huivisysteemi valmistuu vielä, on mulla sitä jo melkein puoli metriä!

Uudelleenpostaan Carlinin setin, jota ilmeisesti sitäkin kovasti yritetään pitää pois Youtubesta. Vanhan postaukseni videot eivät enää nimittäin näy. Tässäpä siis uudelleen kahteen osaan pätkittynä reipas vartti aivan mahtavaa, älynystyröitä hierovaaa irvailua englannin kielelle ja lentokonekuulutuksille, jotka tarkemmin ajateltuna ovat suorastaan järjettömiä. Viime kerralla se kirvoitti lukijoissa hyviä nauruja, toivottavasti se tekee sen tälläkin kertaa.

Olkoon tämä samalla myös viimeisenä steitmenttinä videovinkki toverimediakasvattajilleni. Jos on valmis sietämään sitä, että nuoret kuulevat kirosanoja (*gasp-gasp*), tässä on oiva tilaisuus hyödyntää yhden aikamme legendaarisimman koomikon opetuksia, kaikessa kyynisyydessäänkin. Ihan oikeasti, tämä mies puhuu asiaa.

Boarding Process, part 1 & 2:


5 kommenttia :

poskisuudelma kirjoitti...

George Carlin on loistava, ja tahdon toistamiseen kiittää sinua siitä että hänet aikoinaan minulle esittelit. Noi videot on tullut katsottua monta kertaa, mahtavaa viihdettä. :>

Jalouse kirjoitti...

Haha, kiitos tästä! Olin jo ihan unohtanut koko tyypin olemassaolon. Ei ole kunnon stand up komiikan voittanutta! :)

eph kirjoitti...

Kiitos hauskoista videoista! Vapaapäivän pelastus. :=)

Maria kirjoitti...

Tosi mukavaa kuulla, että näistä on muutkin löytäneet itselleen nauruja ja iloa! :)

babooshka kirjoitti...

Jos haluaa oikein mehevää stand uppia, kannattaa youtubesta vilkuilla nimellä Bill Hicks. Lajinsa ehdoton kuningas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...