31.10.2009

Ei Halloween

Haijjah! Tämä päivä menee juhlahumussa (Ei kuitenkaan Halloween-pöhnässä, vaikka tämä uusi krääsäjuhla onkin Suomeen tehokkaasti rantautumassa. Tunnelma ja idea kiva, krääsyys plääh. Mä menen siis lokakuisiin pikkujouluihin.), joten pysykää pöksyissänne: kommenttien tarkastaminen tulee kyseeseen, kunhan juhlinnoista selvitään! Oikeastaan ongelma on mulla pysyä pöksyissäni, niin hurjasti tätä päivää on yhdessä porukalla suunniteltu! ^^

Sillä aikaa voitte tsekata pari mielenkiintoista uutista:
* Huumepolitiikkaa kritisoinut asiantuntija erotettiin Britanniassa. Väärä näkemys, vaikka se perustuisi tutkittuunkin tietoon, ei näemmä politiikassa käy laatuunsa. Eihän nyt sovi lausua ääneen, että ainakin joillain kriteereillä tarkasteltuna alkoholi ja tupakka ovat itse asiassa vaarallisempia, kuin LSD tai ekstaasi. Tsek myös Timen artikkeli siitä, mitä Portugalissa tapahtui, kun huumeiden käyttö dekriminalisoitiin. Joo, ihan oikeesti, ne käytännössä laillistettiin.

* Jäi ilman naisia - haastaa Axen oikeuteen. Tseh, no kyllähän mainokset ihan katteettomia lupauksia tuppaa antamaan, se on selvä. Tulee mieleen se eräskin pärstävoide, joka muka vaikuttaa geeneihin, ehh.

* Kysely: Enemmistö helpottaisi elinsiirtoja. Olis ihan aiheellista. Ihmisiltä löytyy kyllä halua luovuttaa elimensä kuolemansa jälkeen eteenpäin, mutta silti elinluovutustestamentin tai kudosluovutuskortin täyttää vain osa. Hirvittävää haaskausta, jos ihminen kuolee siksi, ettei hänelle voitu siirtää uutta elintä, koska ihmiset eivät allekirjoita korttia! Jos ajattelet, ettei kukaan elimiäsi tai kudoksiasi haluaisi kuitenkaan, niin mitä jos antaisitkin lääkärin tehdä sen päätöksen sitten aikanaan? Ei kukaan ole läpeensä mätä. :)

Oikein hauskaa ja rentouttavaa lauantaita! ^^

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Axe-juttu on nettiparodia, pelkkä vitsi.

"Pesuainejätti Unilever on joutunut laajan pilauutisoinnin kohteeksi. Monet verkkolehdet ovat julkaisseet totena uutisen, jonka mukaan Axe-kosmetiikan naistenhurmaustehoon tyytymätön intialaismies olisi haastanut yhtiön oikeuteen."

Koko uutinen löytyy alla olevasta osoitteesta:

http://www.taloussanomat.fi/media/2009/10/30/partavesi-pilauutinen-yllatti-unileverin/200922955/135

Mano kirjoitti...

Jep, pistää kyllä raivostuttamaan professori Nuttin erottaminen. Ihmiset eivät kestä katsoa totuutta silmiin.

Jenni kirjoitti...

Mietin tuota elinluovutusjuttua, että hommanhan voisi toteuttaa niinkin päin, että lähtökohtaisesti jokainen olisi elinluovutustestamentin piirissä, ellei toisin itse ilmoita. :)

Jenni kirjoitti...

Nyt kun luin tuon uutisen, niin huomasin, että suurin osa äänestäneistäkin kannattaa juuri tuota vaihtoehtoa, että elinluovutus sallittaisiin aina, ellei sitä ole erikseen henkilön itsensä toimesta kielletty. Ilahduttavaa huomata, että muut ovat samoilla linjoilla. :)

Maria kirjoitti...

Jenni, joo, mä kannattaisin kyllä kans tollasta mallia ehdottomasti :)

Katja kirjoitti...

Elinluovutuskortti löytyy, mutta en ole tiennyt kudosluovutuskortista ennen.. Nyt tilasin senkin.:) Siispä kiitos linkistä Maria!

Maria kirjoitti...

Mahtava juttu, you go girl! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...