7.10.2009

Aamuisen pukeutumiskriisin tulos

Unirytmi on nyt siinä vaiheessa, että sitä tulee herättyä omia aikojaan aamukuuden-seitsemän maissa, tsirputeltua iloisesti aamun ja iltapäivän, ja illan tullen viimeistään seitsemän-kahdeksan maissa tulee totaalisimahtaminen. En valita, vaikka tiedänkin, ettei tästä elämäntapaa tule. Yökukkujat mitkä yökukkujat.

Eilen päällä pukeutumiskriisin kaaoksessa tälläistä:

early morning1
Housut - Zara, nahkatakki - JSFN via Ellos, paita - Acne, kengät - Tiger of Sweden, villahuivi lainassa mieheltä - Pierre Cardin, rannekorut - H&M Men, kello - Axcent, sormus - Glitter

early morning2

early morning3

Kun ideat ovat vähissä, luota vaatekaappiisi ja tee vain sitä mitä olet aina ennenkin tehnyt! Toimii saleesti. Taas yksi käytännön kokemus siitä, mitä hyötyä yhtenäisestä "kaikki sopii kaiken kanssa" -vaatekaapista on. Kun oma aivotoiminta lakkaa, voi vain kiskoa kaapista vaatekappaleita ja menestys on taattu. Kukaan ei edes huomaa eroa, ellei sitä erikseen kerro... hups.

Kuvasin eilen aamupäivän valossa myös kyseltyyn meikkipostaukseen päivitystä - tiedossa siis katsausta pussukkani sisälmyksiin, jahka saan kuvista esittelykelpoisia!

Kahdeksalta avaa Stockmann ovensa, tiedätte kuka siellä on etunenässä norkoilemassa Filippa K:n suuntaan...

7 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Noniin, muistelin oikein että noi ne Tigerin popot olivat ;) Aina ei vaan voi muistaa, oikeesti.

Miten meni Filippa K'n kanssa? Mä rynnin sinne osastolle, kattelin että Tiger of Swedenin mallikappalerekit tyhjeni alle viidessä minuutissa, samoin Filippa K'n :O Huh. Se tunika mitä molemmat katseltiin lehtisessä, ei istunut mun päälle ollenkaan :/ Liian väljä yläosasta suhteessa alaostan tiukkuuteen - minä ku oon ihan täysin toistepäin, eli yläosa on pienempi alaruumiiseen verrattuna. No, hätä ei ole tämän näköinen, sillä päädyin ostamaan samaisen merkin mustan villamekon.. Me luvs!

Niin, ja piparisuklaata piti hamstrata pari levyä :P

Juliet kirjoitti...

Oi kun haluaisin päästä sinne!

juliet xxx

Maria kirjoitti...

Vähän samaa vikaa, ei se ihan optimaalisesti istunut JA musta oli jo jossain tipotiessään :D Mustana se olis vielä ehkä just mennyt, harmaa oli vähän.. pleeh. Lisäksi kokeilin Filkan lisäksi kahdelta merkiltä villatakkeja ja vielä Filkan lampaanvillapoolomekkoakin, ja niin lämmin ja ihanan paksu matsku kuin olikin, ei sekään nyt ihan tarpeeks hyvältä päällä näyttäny :D Että joo-o :P Herkusta lähti mukaan tacoainekset ja paketti sitruuna-mansikkajogurttisuklaakonvehteja, piparisuklaita en edes nähnyt! :D Nooh, ehkä käyn vielä hamstraamassa alusvaateosastolta jotain ja metsästän samalla piparisuklaata. Se on parasta.

Älytn ryysis kyllä jo heti kaheksalta.

bubble kirjoitti...

Joo, toi villapoolomekko taitaa olla just se, jonka ostin ;) Multa puuttui moinen vaatekaapista kipeästi! Toki pari mustaa tunikaa löytyy, mutta ne on lyhyempiä ja toinen niistä (vaikka kuinka ihana tahansa), on valitettavasti akryylia. Koitan vaan järkeillä itelleni tätä ostosta :P

Multaki meni piparisuklaat eka ohi, ja olin jo ostamassa valkosta Tobleronea tai salmiakkisuklaakonvehteja, mutta onneksi löysin tota. Se on kyllä niin namia!

Ja nyt vaan pysyttäydyn pois koko laitoksesta....

Maria kirjoitti...

Aww, onnittelut! ^^ Se kyllä tuntui ihanan paksulta ja pehmeältä ja lämpöseltä :) Siinä ei varmasti talvella palele! Odottelen kuvia sun päällä... ;)

Aijoo, sit kans sovitin Missyjä ja voi piru ku rakastuin. Ihan mielettömät kävellä niillä, ei oo mitkään korkokengät ollu niin loistavat jalassa! Vähän kyl edelleen kaivelee et mulla on periaatteessa kahdet nilkkurit hyvin samaa tyyliä x)

Anonyymi kirjoitti...

Kävin kanssa heti aamusella Stockalla, mukaan tarttui in wearin neuletakki. Kokeilin minäkin noita Filkan vaatteita, mutta ei istunut tällekään, joten kauppaan jäivät. Alunperin niitä lähdin katsomaan, joten vähän petyin.. Mutta nyt ainakin on uusi musta neuletakki.

Oikeastaan mitään turhaa ei tarttunut mukaan, parit sukkahousut (joille oikeasti oli tarvetta) jne. Suklaatakaan ei tullut ostettua, kun sitä on tällä hetkellä valmiiksi jo kaapit täynnä?!!

bubble kirjoitti...

Haa, voi ei, Missyt on kyllä petolliset! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...