21.9.2009

Villajakkuhimo

Kylmenevät säät saavat kaikenlaisia ajatuksia liikkeelle. Kuten nyt vaikkapa sen, että villainen jakku olisi erinomainen vaihteluntuoja lämpimälle nahkatakille vielä ennen pakkasia. Kaapista jo löytyvä, ohut kangasversio kun ei lopulta hirveän pitkälle vie. Kaksirivinen napitus, kuten tässä Alexander Wangin kohtuullisen tyyriissä versiossa, olisi ihan pop, mutta yhdelläkin rivillä pärjää. Villaisia jakkuja budjettiystävällisemmistä puljuista bongattu aiemmin myös Vilalta ja Zaralta, kuvamateriaalin puutetta niistä pahoitellaan.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Yhdistetään lämpimiin vaatekerrokseen, fiiliksen mukaan joko saappaisiin tai nilkkureihin, viimaisimmilla säillä kaulaliina ja pipo lämmittävät. Ah ja voi, voin jo kuvitella sen mielessäni... Huomatkaa toki myös ylläolevassa kuvassa jännittävät, olkapäitä korostavat yksityiskohdat. En pistäisi pahakseni.

Kuvat: Shopbop.com

P.s. Tsekatkaa, Marilla on arvonta! :)

7 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Voih, tuli kova ikävä villakangastakkeja! Omani ovat muuton jäljiltä varastossa äidin luona. Milloinkohan ne saisi sieltä pois..

Anonyymi kirjoitti...

Ei liity merkintään, mutta ootko joskus tehnyt sellaista "kysy Marialta melkein mitä tahansa" -postausta? :) Jos et, niin vois varmaan olla ihan hauska.

Maria kirjoitti...

Bubble, aww, sun täytyy käydä roudaamas ne oikeaan kotiin.. :P

Anonyymi, en varsinaisesti siinä mielessä, kuin noita yleensä tehdään, mutta videopostauksen yhteydessä olen vastaillut kysymyksiin, joita sai ennen videon tekoa kysellä :) Löytyy tuolta sivupalkin kategoriasta "Idun videot", joita siis on toistaiseksi se yksi :D Jos on muuten ideoita, niin niitäkin saa heittää! :)

Annikki kirjoitti...

Villainen jakku kaksirivisellä napituksella olisi kyllä kova juttu. Tuossa kuvassa vaan mallin päällä oleva jakku ei istu ollenkaan niin hyvin, kuin mitä jakun kuuluisi istua :s Minusta tuo selkäosa roikkuu ikävästi (vaikka vaate sinänsä on kyllä hyvännäköinen).

Sun kirjoitti...

Tsekkaa hei Stellan uusin päivitys! :)

Sama anonyymi kirjoitti...

Hei, multa tuo video oli mennyt aivan ohi, vaikka oon varmasti jo tuolloin seurannut blogiasi! Kommentoin nyt tähän, että olipa ihastuttava video. Olemuksestasi huokuu sellaista todella luontaista ystävällisyyttä ja tosi ihana huomata, että sullakin on höpöttäjäpuoli. :P Ehkä voisit kuvata vielä toisenkin videon, jossa vastailet kysymyksiin. Tai sit ihan vain tekstimuotoinen vastailumerkintä ja video jotain ihan muuta. :)

Maria kirjoitti...

Aniikki, joo, mut idea on ihana! :)

Sun, näin joo :P Ei ihan niin takkimaisen pitkä, sellanen mulla jo on yläasteen peruilta :P

Sama anonyymi, hauska kuulla, että se tuotti vieläkin iloa! :) Pitäis joo tehä lisää videojuttuja, on niitä välillä kyseltykin, mutkun on ollu vähän ikuisuusprojektina saada hankittua toimiva levyasema, joka syö mini-dvd:tä (se ainoa mennyt rikki ja läppärin asemat ei meillä syö :P) :) Mut laitetaan mietintämyssyyn tämä! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...