10.9.2009

Viime talven löytöjä omasta vaatekaapista

Jes, viimeinkin riittävän kirpakka ilma, jotta voi kaivaa esiin villatakin ja ylipolvenbuutsit viime talven jäljiltä. Superkorkeat saappaat ovat tänäkin talvena kuuma juttu, ja varmaan vielä vuodenkin päästä, Suomen hitaan trendivaihtuvuuden tuntien. Sitä parempi. Jos näihin ehtii vuosien saatossa hetkeksi kyllästyä, niin ei hätää, viimeistään vuosiymmenen päästä sama trendi pörähtää taas kiertoon. Jos ei taas ehdi kyllästyä siinä välissä, voi olla mukavasti So Yesterday ja So Tomorrow yhtä aikaa! ...Tai sitten vain nakata naakalla trendihössötysten perässä juoksemiselle ja pitää saappaita joka tapauksessa.

Niin tai näin, talvipakkasilla suurimman osan jalasta syleilyynsä kahmaisevat, pehmeästä nahasta valmistetut ja jäisillä keleillä täysin matkaamiskelpoiset saappaat ovat pelastus. Kokemuksen syvä rintaääni. Lisäksi pitkistä, mustista ja himmeästi kiiltävistä buutseista tulevat etäisesti mieleen Alien-saagan avaruushirviöt... Ai mikä vilkas mielikuvitus? ;)

otk boots autumn 1

otk boots autumn 2
T-paita susilla - Silja Line Tax Free, kolmitaskuinen villatakki - Filippa K, leggingsit - Gina Tricot, saappaat - Ten Points, rannekoru - H&M Men

P.s. Ou mai nää kengät, joista Marie blogas. Siinä ois avaruuskaviot...

8 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Äärimmäisen vakavasti otettavaa sisäpiirin tietoa kaiken muodin kotomaasta: Täällä ylipolvensaappaat ovat tulevan talvisesongin SE juttu.

Olet siis enemmän kuin in. Sekaan vielä vähän harmaata, vähän sähkönsinistä ja jotain tekoturkista, ja olet valmis catwalkeille ;) (Ainakin jos kasvat yhtäkkiä 30 senttiä lisää pituutta)

Mr.Curwen kirjoitti...

Toi susihukka tulee vähän nurkan takaa tossa kokonaisuudessa, mutta värit on tosi jees. ;)

Maria kirjoitti...

Stazzy, hihihi <3 x)

Curwen, pieni shokkiefekti on aina jees! :D

NooranElämää kirjoitti...

nuo kyllä lyhentää sua kamalasti :o mut lyhyet tytöt on nam <3

Sofi kirjoitti...

Vie saappaat venytettäväksi!

bubble kirjoitti...

Villatakki <3 Tahtoisin myös jo kaivaa kaikki paksut neuleet kaapin kätköistä! On se kumma, kun täällä muutamia kilometrejä etelämpänä on vielä niin lämmin, etten oo jaksanut nakata takkia vielä niskaan. Vaikka tänäkin aamuna pyöräilin töihin ja lämpömittari näytti +8..

Maria kirjoitti...

Noora, se riippuu nkökulmasta! Mä taas näen kilsan mittaset jalat! :D

Bubble, säät ne vähän aina vaihtelee neki alueittain... :)

shiri kirjoitti...

http://salattu.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=114753868 ei sua sattuis kiinnostaa ko. kengät? tai jotain muuta lukijaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...