3.9.2009

Timmit Zara-housut

Saanko esitellä, joskus kuumimman kesän aikana tehty hankinta Helsingin Zarasta syksyisen viimaisia kelejä etukäteen uumoillen: Tiukat, mutta joustavat, paksua kangasekoitetta olevat pillilahkeiset housut, joissa on takareidellä sauma ja lahkeiden takana piilotetut vetoketjut. Toisinaan minulla on ongelmana, että olisi kivoja t-paitayläosia, muttei varsinaisesti mustia ei-farkkuja, joita voisi käyttää noiden yläosien kanssa. Onneksi tilanne on kesän aikana korjaantunut peräti kahdella parilla ei-farkkuisia housuja.

zara pants1

zara pants4

Materiaali on tarkemmin sanottuna 64% polyesteriä, 27% viskoosia, 6% puuvillaa ja 3% elastaania. En ole koskaan tunnustellut vastaavanlaista materiaaliyhdistelmää: Pehmeytensä ja joustavuutensa ansiosta housut ovat todella mukavat jalassa, melkein kuin olisi leggingsit! Hienostuneen huoliteltu ulkomuoto kuitenkin varmistaa, ettei moista erehdystä kovin helposti tee. Mukavuus, se on tärkeää. Materiaali on myös aika lailla ryppyimmuuni, mikä tuli ihan miellyttävänä yllätyksenä epähuomiossa tultuani sulloneeksi housut pieneen myttyyn väliaikaissäilytykseen. Käytännöllisyys, se on suorastaan välttämättömyys. Housut menisivät myös hieman juhlallisemmassa tilaisuudessa, mutta koska moisia eteeni tulee hyvin harvoin, ei säästeleminen yksinkertaisesti kannata. Käyttöön vaan.

Näitä housuja tullaan aivan varmasti näkemään tiheällä syötöllä ilmojen vielä viiletessä. Jakku sopii loistavasti niiden kaveriksi, mutta nahkatakkikin toimii - minkäpä kanssa nahkatakki nyt ei toimisi. Kuvista housujen upeus ei täysin välity, mutta jatkossa sitten paremmin. Samoin scifikenkiäni aion käyttää mahdollisimman paljon vielä niin kauan kuin voin.

zara pants2

zara pants3
Housut ja t-paita - Zara, jakku - second hand, rannekoru ja laukku - H&M, kengät - Topshop

P.s. Löysin kaupunkipyörähdyksellä jo hetken etsimäni aivan loistavan kynsilakkasävyn... Olen nimennyt sen jo Korpiksi. Ei, se ei ole musta. Eikä violetti. Eikä edes sininen. ;)

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, näyttää yhtä pahalta kuin teinipissikset legginsseillä ja liian lyhyellä paidalla (ei siis tunikalla tai mekolla, vaan PAIDALLA) :/

Maria kirjoitti...

Hehe, leggingkulttuuri on siis poistanut normaalit housut hyväksyttävien vaatteiden listalta :)

KatriK. kirjoitti...

Kyllä tämä asu on hyvin kaukana pissisten leggari-toppi-yhdistelmistä. Taisin muuten sovittaa samaisia housuja Zarassa pari viikkoa sitten. Materiaali todellakin oli ihana. Tuli mieleeni lapsuusvuosien ratsastushousut, jotka olivat pehmeät, napakat ja rypistymättömät.

Maria kirjoitti...

Niin mustakin kyllä :P Hei joo, ratsastushousut voisi olla juuri se, mikä tuosta matskusta voisi tulla mieleen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olivian blogin kommenttiboksissa oleva keskustelu sai kurkkaamaan tänne. Edellä mainittuun viitaten, olen kommentoijien kanssa aivan eri mieltä. Blogissasi on korkealaatuisia valokuvia ja asiaa myös tyylin ulkopuolelta. Me kaikki saamme inspiraatiota toisiltamme, ja sehän on vain hyvä asia & usein yksi suurimmista syistä miksi seuraamme toisten blogeja.

Sakke

Maria kirjoitti...

Sakke, olen täysin samaa mieltä. Hauskaa, että piipahdit blogiini! :)

KatriK. kirjoitti...

Yhdyn Saken kommenttiin. Oli erittäin ikävä huomata, kuinka nimimerkin taakse piiloutuneet ihmiset lähtevät asiattomasti ruotimaan toisessa blogissa toista bloggaajaa. Pahoitin mieleni siitä sinunkin puolestasi!

En näe blogiasi tai tyyliäsi Stella-kopiona, ja kuten Sakke sanoo "me kaikki saamme inspiraatiota toisiltamme". Joku voisi väittää, että minä itsekin olen apinoinut Stellan tyyliä, vaikka olen asiasta tiukasti eri mieltä.

Lisäksi olen sitä mieltä, että blogin pitäjä saa itse päättää, mitä kommentteja julkaisee. Kuten Olivian puolellakin mainitsin, keskustelupalstat ovat asia erikseen.

Blogisi on ehdottomasti seuraamieni blogien kärkikolmikossa. Erityisen paljon pidän laadukkaista kuvistasi, joita kaiken lisäksi ilmestyy usein ja runsaasti! Kuvissasi on ihana tunnelma, joka ei (sekään) ole lähimainkaan mikään Paras aika vuodesta -kopio.

Halusin vain siis sanoa, että pää pystyyn ja lippu korkealle!

Maria kirjoitti...

Pää pidetään pystyssä! :) Hauskaa, että pidät blogistani ja kuvistan, yritän erityiseti jälkimmäisten kohdalla kovasti koko ajan kehittyä :) Blogihistoriaani kun katsoo, niin huomaakin, että kuvat ovat muuttuneet... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...