10.9.2009

Syysluontoa ja kesän parhaat kengät

Oltiin reippaita. Lähdettiin kävelemään miehen kanssa ja katsomaan, kuinka pitkän lenkin sitä jaksaa tehdä, lopulta päädyttiin Hervannasta metsiköiden kautta Lahdesjärven ABC:lle syöpöttelemään. Sit käveltiin vielä takasin. Taisi siitä ainakin kymmenen kilsan lenkki tulla. Aikaa vei erityisesti menomatkalla pysähtelyni kuvaamaan joka toista ruohonkortta ja sienenmokomaa, tai vaihtoehtoisesti olematon rakkoni, joka vaati parikin puskaanhyppelyä.

Päällä vaatimattomasti mutkatonta ja mukavaa. Nuo H&M:n muovisandaalit ovat kyllä olleet yksi parhaita kenkähankintojani ikinä. Kaksi kesää lähes päivittäisessä käytössä olleet gladiaattorit eivät ole moksiskaan. Ne ovat hieman yllättäen myös mukavimmat kengät, joita olen omistanut - empiiriset kokeet ovat todentaneet, että mokomilla onnistuu aamusta iltaan talsiminen ilman hiertymän häivääkään, samaa en voi sanoa valitettavasti kaikista omistamistani kengistä. Onneksi ei ole kovinkaan usein tarvetta kävellä aamusta iltaan non-stoppina. Ensi kesänä nähdään taas, armaani!

autumn woods 1
T-paita ja takki - American Apparel, leggingsit - Gina Tricot, sandaalit ja rannekoru - H&M
Tästä kuvasta kiitos miehelle.

autumn woods 8

autumn woods 2

autumn woods 3

autumn woods 4

autumn woods 5

autumn woods 6

autumn woods 7

Josko tästä nyt akuutimpien kiireiden hiljennyttyä saisi taas keskityttyä pukeutumiseenkin. Mieli vilisee syksyisen lämpimässsä pukeutumisessa, mutta ilmat hiostavat vieläkin liikaa nahkahousuille... En olisi uskonut toivovani syysilmojen tulevan nopeampaa! :D Eikun, en valita. Vilukissa kyllä tykkää.

6 kommenttia :

Mirette kirjoitti...

Mä oon niin kateellinen tosta sun opparista, sillä saa niin ihania kuvia :) Tottakai kuvaajaakin pitää ehkä ylistää ;) :D

bubble kirjoitti...

Samoilla linjoilla kuin Mirette: sinä + objektiivisi = täydellisyys ;) Eritoten ihastutti sienikuva. Plus onpa hauska nähdä kuva susta peltojen keskellä! Vaihtelua kaupunkimiljööseen + muutenkin jotenkin tosi raikas toi ensimmäinen kuva.

Anonyymi kirjoitti...

Ruokakuvia >:(

nim. nälkäinen laihduttaja

Miia kirjoitti...

Nättejä kuvia, tulipa ikävä Suomeen :(

Maria kirjoitti...

Kiitti tasapuolisesti :)

Mr.Curwen kirjoitti...

Minulla on ikävä kylmempiä säitä, koen olevani oma itseni properly kun saan pitkän takin päälle, huopahatun päähän (vaikka kotsaani rakastankin, on kunnon lierihattu ihan toinen juttu) ja nahkahansikkaat käteen. Kesällä on niin alaston olo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...