5.9.2009

Syyskuun ilta

Eräs syyskuinen ilta, kun viime hetkellä ennen kauppojen sulkeutumista iski oluenhimo ja lähikauppa kutsui. Hervanta - mikä betonihelvetti? Kuvien ottamisesta jälleen iso kiitos miehelle. Mä sit muokkailen värejä ja valaistusta.

Päällä Tukholmasta ostetut Cheap Mondayn maalifarkut ja Vagabondin kiilakorot. Tsektsek muuten Bubblen ihanat, Vagabondin Missy-platonilkkurit!

september evening1

september evening2

september evening3
Nahkatakki - Ellos, t-paita - Filippa K, farkut - Cheap Monday, kiilakorot - Vagabond, nahkaranneke - H&M Men, kaulakoru - Pohjolan helmi (lahja mieheltä)

9 kommenttia :

oona kirjoitti...

Mitä väliä sillä on korun kannalta, että onko se lahja mieheltä vai vaikka ois mummiltasi? Vähän vaan huvittaa, ikään kuin pointtina olisi sanoa, että on mulla poikaystävä. Niin on mullakin, ja se antaa ihan koruja, mut omassa blogissani nekin korut ovat vain koruja.

Maria kirjoitti...

Lahjat on mulle erityisen tärkeitä ja niissä on suunnattomasti tunnearvoa mulle :) Ikävää, jos se ärsyttää sinua.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva asu! :) Tykkää etenkin farkuista!

Aridith kirjoitti...

Mie elän jossain harhaluulossa että kiilakoroilla on vaikeampi kävellä kuin peruskoroilla, onko näin? :> Mielessä siintää jo kauhukuvat miusta nenällään ojassa...

Itselle ei kyllä miehen antamat korut jotka olen saanut häneltä seurustelumme aikana lahjaksi ole "vain koruja", niillä on suuri tunnearvo jonka haluan tuoda esille. Tosin mie nyt merkitsen jopa enoilta saadut korut "lahjaksi enolta" merkinnällä asujen alkuperätekstiin :D.

Maria kirjoitti...

Anonyymi, kiitti! :)

Aridith, mä sanoisin, että kiilakoroilla on helpompi kävellä :) Tulee enemmän kosketusta maahan ja jalan alla enemmän pinta-alaa, mun mielestä tuntuu olevan näin. Toki tässäkin varmaan on yksilöllisiä eroja, niin ihmisen kuin kengänkin suhteen :) Kannattaa ehkä käydä kaupassa kokeilemassa miltä se kiila tuntuu!

Mulle tunnerakkaimmat korut on muuten melkein kuin onnenesineitä :) Vaikken olekaan taikauskoinen, niin silti vaan tulee hirveän... hyvä mieli, kun päällä on jotain toiselta saatua ja tärkeää, joka seuraa konkreettisena ja hypisteltävänä esineenä mukana :)

Anna kirjoitti...

Mä ehkä voisin myydä noi Vagabondin nilkkurit, kokoa 36. Löytyiskö ostajia?

bubble kirjoitti...

Hihi, kyllä noikin popot on melkoisen kuolattavat ;) Mikä on sinänsä hassua, koska en ole kovin suuri kiilakorkojen ystävä. Matalana ne menee, mutta korkeana harvoin. Paitsi tässä tapauksessa!

Maria kirjoitti...

Hehe, mäkin oon aika vähän lämmenny normaalisti, mut näille sytty kyllä sydän heti ensisovituksella :D :)

Satu kirjoitti...

Tosiaan, vautsivau noi farkut!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...