1.9.2009

Syyskuun ensimmäinen

Syksy olkoot virallisesti avattu syyskuun myötä. Vuodenajat voidaan katsoa kalenterista, mutta pukeutuminen tapahtukoot ihan oman mielen mukaan. Mustaan tai ruskan väreihin ei tarvitse pukeutua vain, koska syksyllä "kuuluu" tehdä niin, eikä farkkushortseista tarvitse luopua ennenkuin alkaa palella. Tarkkaavaiset varmaan huomasivat, että musta väri kulki ennakkoluulottomasti mukanani läpi koko kesän, niin synkkä ja ankea asia kuin se joidenkin mielestä olikin. Minulla ainakaan ei ollut yhtään synkkä tai ankea olo!

Syyskuun ensimmäinen on ollut harvinaisen harmaa ja pimeä päivä täällä Mansessa, mutta ihon alle lempeän lämmin synkkyys ei möyrinyt. Miksi möyrisikään, kun päällä on Se Oikea, pehmeä ja ryppyinen nahkatakki (en hanki uutta rotsia ennenkuin tämä on täysin ja totaalisesti kulutettu loppuun, mitä sitä useammalla, kun yksi on niin täydellinen?) ja jalassa mukavat kengät, joiden kanssa sateen uhalle voi nauraa makeasti?

Kuvista kiitos miehelle.

first of september1

first of september2

first of september3
Nahkatakki - JSFN via Ellos, tunika ja laukku - American Apparel, tennarit - Converse, leggingsit - Vero Moda, rannekoru - H&m Men, kynsissä Mavala: Paris

15 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hoo, juuri ajattelin että onpas synkkä ja juhlava alku syyskuulle (asun Turussa, täällä oli pimeää koko päivän). Mutta kommenttisi värien käytöstä on osuva, viimeksi tänään hiplailin vaaleanvihreää talvitakkia:)
Kiitos muuten vastauksesta tuohon laatukysymykseeni aiemmassa postauksessasi. Pitänee alkaa kärsivällisesti katselemaan Filippaa sillä silmällä, vaikka hinnat kirpaisevatkin.
/Hannele

Maria kirjoitti...

Juhlava alku tosiaankin! :) Filkkaa voi hiplailla muuten ihan silläkin silmällä, että kiinnitää huomiota miltä se noin yleisesti vaikuttaa - jospa se vaikka sitten auttaisi hahmottamaan myös edullisempien merkkien laatuhelmiyksilöt :) Ihan kokonaanhan kuraa eivät useimmat edullisetkaan merkit ole, ja esim. sieltä Henkkamaukaltakin on tullut pari ihan täysin hyvälaatuista neuletta löydettyä :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva asu, jälleen kerran! rupesin vaan miettimään, että siis onko se jolier one ihan sun oma? tai ku en ole nyt vähään aikaa nähny sun päällä :))

-noora

Maria kirjoitti...

Oma on ihan, ei vaan tule koko aikaa kaikkia vaatteita käytettyä, vaan pikemminkin kausittain sitä innostuu aina välillä jostakin vaatteesta enemmän kuin jostain toisesta :D

Mari kirjoitti...

"en hanki uutta rotsia ennenkuin tämä on täysin ja totaalisesti kulutettu loppuun, mitä sitä useammalla, kun yksi on niin täydellinen?"

^muistanko täysin väärin vai etkö omista jo kaksi tai kolme rotsia? se menkkahaukan tekonahkainen jonka resorit ärsyttivät sua ja sit joku toinen tämän lisäksi?

ei siinä mitään, kiva takki!

Maria kirjoitti...

Mulla on se Henkkamaukan AITOnahkainen rotsi ja sitten se keväällä hankittu harmaa, mutta ne eivät olleetkaan ihan niin täydellisiä kuin tämä yksilö, vaikka paikkansa ja aikansa niilläkin :) Tämä siis on toivottavasti viimeinen nahkatakkini, uusia ei tule ennenkuin täydellisyys hajoaa käsiin :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Maria!Tuo sun nahkatakki on kyllä tosi ihana!!!! Mietin saman tilaamista mut laatu vähän arveluttaa..

Mulla on ollu noin 5 nahkatakkia, ostettu mm. Carlings, JC (Rock'n Blue), Promod ym ja kaikissa on ollut sama ongelma. Pinta kuluu takista tosi nopeasti, hihansuista lähtee pinta kulumaan niin että esim beigestä nahkatakista näkyy kuluman alta valkoista. Rock'n Blue merkkisestä takista lähti pinta kun laukku hankasi takkia muutaman kerran. Olen pitänyt takeista aina hyvää huolta ja yrittänyt varoa kulumia mut eipä auta!
Tämmönen avautuminen. Oletko sinä huomannut samaa ongelmaa sun rotseissa ja millanen tämä uusi ihanuus on,lähteekö siitä pinta? -Mira

Maria kirjoitti...

Moikka!
Kuulostaapa erikoiselta ongelmalta, en ole kyllä koskaan moiseen törmännyt :o No, tuo mun eka nahkatakki ikinä, eli tuo Henkkamaukan yksilö, on ollut käytössä huomattavasti pidempään kuin nämä Somewheren ja Jsfn/Elloksen yksilöt, olisko jonkun kolme vuotta, mutta en ole kyllä huomannut siinä kerrassaan minkäänlaista kulumaa, vaikka sitä nimenomaan olen käyttänyt ympäri vuoden ja erittäin usein, melkein päivittäin (miinus hellepäivät :D).

Tämäkin yksilö on kyllä ollut jo hetken käytössä, muttei läheskään yhtä ahkerassa, mutta hyvältä se vaikuttaa. Elloksen sivuilla jotkut haukkuivat huonolaatuiseksi, mutta enpä tiedä mihin se sitten perustuu, pehmeältä ja mukavalta tuntuu päällä! Joku yksinäinen lankapää tuolla hihassa oli, mutta ei se mun uskoani kyllä vielä vienyt.. :P

Hetu kirjoitti...

Tuota sun nahkatakkia oon aina säännöllisin väliajoin käynnyt kuolaamassa ja ei sentään satu jalaoissa olemaan NAHKAISET converset? Nekin nimittäin on must have listalla aika kärjessä. Molempien kohdalla hinta on vain esteenä. Rahaa kun ei oikein mistään tule kun ei periaatteessa töissä tarvitse käydä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti infosta! :) Ehkä tilaan tuon ihanuuden harmaana. Olen muuten seurannut blogiasi nyt noin 1,5 kk lähes päivittäin ja pidän kovasti! Kuvat on MAHTAVIA ja tykkään asenteestasi ja tyylistäsi.
-Mira

Maria kirjoitti...

Hetu, kyllä ne on, Sokoksella oli keväällä tarjouksessa :) En sitten voinut vastustaa :D Nahkatakki on kyllä parhaimmillaankin aika arvokas kertahankinta, mutta toisaalta myös parhaimmillaan se on investointi.. :)

Mira, hauska kuulla! :) Toivottavasti takki ei tuota sinulle pettymystä :)

Anna-Maria kirjoitti...

Mustissa mennään täälläkin. ;)

Anonyymin kommenttiin sen verran, että tekonahkatakeista lähtee kulumaan pinta, mutta kyllä aitonahkaisen pitäisi kestää monta monta vuotta...Mun oma Elloksen nahkatakki käytössä melkein joka päivä, eikä mitään kulumia ole. Päinvastoin, käytössä vaan paranee. :) Kannattaa siis satsata aitoon nahkaan. :)

Stazzy kirjoitti...

hihihi.
Arvaa kuka makasi rannalla bikinit päällä syyskuun ensimmäisenä?

Conversesi voisin kyllä ottaa.

Anonyymi kirjoitti...

sä oot mun inspiraatio

Maria kirjoitti...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...