18.9.2009

Sormus heitä hallitkoot

Eilen löytyi Glitteristä aika makea sormus! Seuralaiseni epäilivät, miten mahtaa esimerkiksi näppiksellä kirjoittaminen sujua tällainen sormia kahlitseva nyrkkiraudan palanen sormissa, mutta hyvin sujuu, oikein hyvin. Liikkuvuus on lähes täysin ennallaan. Painostaan ja kylmyydestään päätellen sormuksesta löytyy kasa metallia. Näen taas tässäkin myös annoksen scifiä - älkää yllättykö, jos tämä ihanuus alkaa majailla sormissani!

ring to rule 1

ring to rule 2
Glitter, 11,90€. Kuvat otti Noora.

6 kommenttia :

Mojtaba kirjoitti...

Voi ei! Aivan älyttömän siisti sormus, ja en yleensä ole mitään sormusihmisiä. Saattaa olla, että joudun hankkimaan tuollaisen, jos niitä on jäljellä siinä vaiheessa, kun saan aikaiseksi.

Jenna kirjoitti...

Vou, aika päheen näköinen sormus!

kimuralini kirjoitti...

uaah alkaako täälläkin himottaa tuollaista upeaa viritystä? kyllä. harmittaa kun alkaa olla niin kylmä että hanskoihin yhdistettynä sorkukset on vaikeita : /

Maria kirjoitti...

Se on kyl mieletön, ehkä makein sormus ikinä :)

Kimuralini, lapaset roks :)

Anna kirjoitti...

Mullakin on tuo, ei haittaa mitään tekemisiä ollenkaan! Ainoastaan miinuksena se, että tuo metallinen lituska lähti kokonaan pois ja se on aika kovilla naarmuilla, mutta Glitter-krääsänä se on ehkä ihan ok, jos sormus olisi ollut kalliimpi niin harmittaisi. :)

linda sofia kirjoitti...

oi toi on ihana <3_<3 juuri tollasta oon niin ettiny! pitää käydä kattelemas glitterissä joku päivä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...