14.9.2009

Pyöräilyhousut sukkahousuilla

lacy5

Viikonloppuna päällä yksinkertaista, mutta mielenkiintoista. Pyöräilyhousuille alkaa jo olla aika vilpoista, mutta sukkahousujen kanssa niilläkin vielä tarkenee. Lyhyen paidan alta vilkkuva, kiiltävä housumateriaali on hauska yksityiskohta. Asuun lisää rohkeaa vibaa se, että sukkahousujen kanssa pitsihousut melkeinpä luovat illuusion stay up -sukista. Ken rohkenee katsoa tarkemmin, huomaakin totuuden. ;) Täydellinen lisä lyhyen lyhyille helmoille silloin, kun kuitenkin haluaa näyttää vielä säärtä - vaikka se sitten olisikin sukkahousujen läpi.

lacy4

lacy2

lacy3

lacy1
Jakku - second hand, pyöräilyhousut - American Apparel, paita - Acne, kengät - Topshop, rannekoru - H&M Men

Tänään sitten verta luovuttamaan! Tsek kertomus edelliseltä kerralta toukokuussa, kun neulakammoinen hysteerikko voitti pelkonsa ensimmäisen kerran. Saa hei tulla mukaan tähän juttuun, tsektsek info! Influenssa-aallon aikana monet luovuttajat eivät voi luovuttaa, joten pula-ajat ovat taas käsillä. Jos luovuttaa nyt, ehtii vielä luovuttaa ennen joulua, seuraavaa tyypillistä pulakautta.

12 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

hyvältä näyttää! mä haluun kans tollaset pitsireunaset:< ei kai auta muu ku itte väsätä :D

bubble kirjoitti...

Minä niin kiroan luovutuskieltoani <_____< Mutta minkäs teet, it's out of my hands. Valitinkin asiasta jo blogissa, lihatuotannosta kertovassa jutussa.. Joten en viitsi toistaa itseäni :D

En vieläkään käsitä, miten saat pyöräilyhousut toimimaan! Ehkä se on se yhdistely - ei mitään värikästä printtit-paitaa 90-luvun tyyliin, vaan jakku ja avaruuskengät. Totally chic. Eräs päivä haaveilin jo niiden neonvihreiden, mustalla pitsillä varustetuiden pyöräilysortsieni löytymisestä äidin varastoista. Tosin mun päälle niitä ei saisi, mutta voisin lahjoittaa ne sulle :D Siinä olisikin postausaihetta ja haastetta kerrakseen! Miten yhdistät neonvihreät housut yhtään mihinkään..

Ovatko hiuksesi muuten tummentuneet taas, vai kuvittelenko vaan? Ehkä kuvanmuokkaus tekee tepposet silmilleni.

ravenwaves kirjoitti...

Itse en ehkä voisi kuvitella moisia päälleni, mutta sinulla ne toimivat täydellisesti! Tyylitajusi on loistava.

noora kirjoitti...

Sukkahousujen kanssa nuo pyöräilyshortsit näyttää kyllä niin stay-up sukilta pitsireunoineen, jollain oudon käänteisellä tavalla. En osaa vielä sanoa onko se hieno yhdistelmä, mutta mieluummin noin kuin ilman sukkahousuja!

Tyylikkään näköiset nuo siis on, mutta mä en vaan pääse eroon pyöräilyshortsimielikuvistani menneeltä vuosikymmeneltä :D

Kengät on kyllä iso rakkaus, yllättäen.

ihan_hupsu kirjoitti...

uuh ihan törkeen makeet noi pökät sukkisten kaa! :)

mari kirjoitti...

Hei mä haluan tollasen jakun kans!

Sä toteutit sen, mitä mä oon miettiny :) Eli kuinka pystys hyödyntämään noi pyöräilyhousut vielä näilläkin keleillä.. eikä ollenkaan huono idea toi sun! :)

Aridith kirjoitti...

Huomattavasti enemmän sytyttää nuo pitsipyöräilyhousut ohuiden sukkisten kanssa! Ne ovat omaan silmään äärimmäisen naiselliset.

Itsekin haluaisin verta luovuttaa, mutta painan liian vähän ja olen niin neulakammoinen ettei tosikaan vaikka läväreitäkin olen ottanut, mutta sehän kestää vain sekunteja.

Maria kirjoitti...

Tasanen kiitos kaikille :) Se on aika monessa asiassa yhdistelmästä, kontekstista, kiinni. Joskus tosin voi olla vaikeeta saada se uus mielikuva vanhan tilalle, mutta kyllä se sieltä tulee... ;)

Neonvihreitä pyöräilyhousuja en kyllä ehkä osaisi mäkään tyyliini sovittaa, mutta mustan ja valkosen kanssa sen yhdistäisin, jos ihanihan pakko olis ;D

Aridith, se neula ei oikeasti satu kun sen hetken kun sen laittaa sinne, ehkä ihan vähän nipistelee korkeintaan välillä :) Mäkin olen ihan hirveän neulakammoinen vieläkin, mutta ainakin mun eka kertani meni tosi hyvin... :)

Miia kirjoitti...

Todella onnistunut asu :)

Superlatiivi kirjoitti...

Vaikka pöyräilyshortseista en ole missään vaiheeaa innostunut, niin tuo yhdistelmä kyllä toimii! Voi olla että se johtuu siitä, että kokonaisuus näyttää nimenomaan stay-up-sukilta, mutta tulitpahan ainakin todistaneeksi että pyöräilyshorteista VOI saada toimivan asun. Propsit siitä.

kimuralini kirjoitti...

tosiaan hämäävä efekti tulee tutosta yhdistelmästä, hyvä idea!
tuossa verenluovutuksesahan pitää olla yli 18 v, jos oikein muistan? mulla ei vielä ikä riitä : ( ja painoakin pitäisi kai saada nostettua, pieni kun olen..

sininensaapas kirjoitti...

Ennen kun ehdin tekstiäkään lukea niin minunkin silmiini iski stay up-vibat, mutta minusta se ei ole ollenkaan huono juttu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...