12.9.2009

Muotinäytöksessä

Tyttöjen kanssa liikenteessä: ensin Dreamer Kayelle mässyttelemään välipalaa Maikin, Rhian ja Nooran kanssa, sitten suunta kohti Keskustoria Rhian kyyditsemänä, muotinäytöstä, shoppailua, leimojen metsästämistä, shoppailua, asukuvia, shoppailua... Ja erinomaisen hauska ilta oli! Tulipa myös tuttuja bongattua, Sugar Kane lähietäisyydeltä, Tuijja kaukaa haaveillen.

IMG_7550
Rhia ja makee uus tukka!

IMG_7546
Maikki

IMG_7859
Dreamer Kaye

IMG_7805
Noora

Kyllä näiden plikkojen kanssa on niin mukava hengailla. Noorakin tykkää toimittaa hovikuvaajan virkaa aina tarvittaessa! Siitä puheen ollen... Kiitos näistä päivän asu -kuvista kyseiselle neidille!

designontre me1

designontre me2

designontre me3
Takki - JSFN via Ellos, paita - Acne, housut - Vila, laukku - American Apparel, saappaat - Vagabond Crivits, koru - Kaipaus design Paola Suhonen

Uudet saappaat ovat ihanat, erinomaiset kävellä ja näyttävät niin pirun hyvältä jalassa. Varsinkin, kun hohtavat ihan vastahoidettuina ja käsiteltyinä. Tällaiset kenties ovat olleet ne unelmieni saappaat haaveissani silloin, kun en ole vielä täysin saanut ideasta otetta.

IMG_7835

P.s. Anna-lehdessä ollaankin mielenkiintoisilla linjoilla...

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivat saappaat!! Mitä kokoa muuten tuo Elloksen nahkarotsi on? Mietin tilaamista mutta koko mietityttää. Kokoni on aina XS ja kelaan olisiko 34 koko mulle jopa liian suuri..

Maria kirjoitti...

Hei kiitti! :)

Mun rotsi on kokoa 36, yllättävän hyvä koko ottaen huomioon et mäkin oon monesti se xs/34 :) Tykkään vaan aina noista takeista, joita aion käyttää kylmilläkin ilmoilla, ottaa sen yhtä kokoa isomman, että mahtuu vaatetta hyvin alle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...