25.9.2009

Kis kis, kaksinaismoralisti

autumn shoes2

Kesän korvalla hankittu Älä jätä kissakaveria -kassi on palvellut ahkerasti kauppareissuilla muiden kassien kanssa - pikkuhiljaa sitä oppii pitämään pussukkaa laukussa mukana, noin kaiken varalta, sen sijaan, että jättäisi sen aina lojumaan sohvan selkämykselle, keittiöpöydälle, eteiseen roikkumaan... (Tällä kertaa hiukopalan nälkä iski ja oli lähes välttämätöntä hakea kaupasta parit patongit ja salviatöhnää.) Dieselin farkut puolestaan ovat seuranneet mukana jo kolme vuotta: hyvät, kestävät ja peruskivat tummat farkut, jotka ovat pesuissa ja käytössä haalistuneet mukavasti. Mieli on tosin alknut himoita syyskäyttöön nyt myös sysimustia pillifarkkuja, Cheap Mondaylta löytyisivät juuri ne täydelliset yksilöt...

Uusimmassa Imagessa muuten oli osuva ja uppoava pääkirjoitus. Meistä on sen mukaan tullut jenkkejä: tekopyhiä ja kaksinaismoralisteja kaiken aikaa ja kaikkialla, niin politiikassa kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Esimerkkejä löytyy. Lukekaa.

autumn shoes3
Jakku - second hand, paita - Zara, farkut - Diesel, rannekorut - H&M Men, kaulakoru - Kalevala koru, kengät - Global Essentials, laukku - American Apparel

P.s. KUOLAUS Elenitan viimeisimmälle asulle, erityisesti tuolle GT:n laukulle. Jos joku bongaa vastaavaa aitonahkaisena (mieluummin ei-Wangina, ei budjetti kestä moista), saa ilmotella!

5 kommenttia :

Cessa kirjoitti...

Lindexillähän oli samantapaisia laukkuja myös? Mutta en usko, että ovat aitoa nahkaa. :/

Kultalilja kirjoitti...

Eikö nykyajan ongelma ole juuri kasvava määrä häiriöisiä ihmisiä, kaksinaismoraalia ja muuten vääristynyttä maailmankuvaa?

Maria kirjoitti...

Cessa, on joo, oon tsekannu, eivät olleet aitoa :(

Kultalilja, sepä se, tasan se.

Anonyymi kirjoitti...

Heei. Mistä ne sinun pitsiset shortsit olivat vai teitkö ne itse? Itselläni olisi todellakin käyttöä sellaisille, mutten tiedä mistä moisia voisi tähän vuodenaikaan etsiä?

Maria kirjoitti...

American Apparelilta, löytyy edelleen nettiputiikin valikoimasta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...