7.9.2009

Kenkäinspistä

Kenkiä. Ihania, ihania kenkiä! Ja myös ihania, inspiroivia asuja. Polven korkuisia saappaita, jakkuja, yksinkertaisuutta, mustia nahkalaukkuja ja vielä kerran niitä ihania kenkiä! Kuolataamme myös Nelliinan (onnea vielä tuoreelle vaimoihmiselle!) herkullisia Your Face -saappaita!

Image and video hosting by TinyPic
Marc Jacobs
(Mikä täydellinen varrenkorkeus, ja miten kaunis kenkäosa...)

Image and video hosting by TinyPic
Christian Louboutin
(Hieman vähemmän korkoa, toimisi näinkin! Tuo ohuen, kaksirivisen jakun ja valkoisen, pitkän paidan yhdistelmä on myös todella kaunis...)

Image and video hosting by TinyPic
Thomas Wylde
(Löytääpä jostain näin hienot motskaribuutsit! Tavanomainen lopputulos on lähes poikkeuksetta liian moliskomainen tai sitten motskarifiilikset katoavat täysin siroon ulkomuotoonsa - tässä olisi kaikki kohdallaan! Ja kulutetut, mustat farkut, mm...)

Image and video hosting by TinyPic
DAY Birger et Mikkelsen
(Ihanan kauniit ratsastussaappaat ja valkoinen paitatunika. Löysin itse asiassa kirpparilta taannoin juuri tällaiset, sisältä karvavuoratut Palmrothin saappaat, mutta olivat onnettomat liian pienet... Toiset vastaavat taas olivat kokoa 42. Baah! >_<)


Mille näistä kengistä/asuista sinä lämpeät, jos millekään?

9 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Kakkoskuva miellyttää kokonaisuutena enemmän silmää, joskin ykköskuvassa on ehkä hienommat kengät ja laukku.. Mutta toi jakku on vaan niin houkuttava.

Nyy kirjoitti...

Nuo motskaribuutsit on aivan ihanat! Olen jo vuoden päivät haaveillut täydellisistä sellaisista...mutta...täydellisyydestä joutuu yleensä maksamaan liikaa. Lisäksi tarvitsisin parin ohuempia pohkeita :)

KatriK. kirjoitti...

Kuvassa nro 3 kaikki on kohdallaan, ihan kaikki! Erityisesti farkut ovat vähän liiankin houkuttelevat.

Aridith kirjoitti...

Noista ratsastussaappaista tulee vain kylmiä väreita, muistan kun itse kirosin perusmalliset ratsastussaappaat alimpaan helvettiin ja vaihdoin tiukkoihin nahkasaappaisiin :D Nuo muistuttaa juuri niitä hirveitä kumihässäköiltä millä ratsastin pentuna.

Nuo bikerit on aika jees!

Rezzi kirjoitti...

Thomas Wylde vie ehottomasti voiton kotiin. Ihanat.

Pihla kirjoitti...

Kolmannen kuvan asukokonaisuus on paras. Farkut ja prätkäbuutsit iskee kovimmin.

Maria kirjoitti...

Prätkäbuutsit on kyl kovat :) Mun suosikkeja on kaks kakkonen ja kolmonen.

Jalouse kirjoitti...

Ekat Marc Jacobsin saappaat on hehkeimmät, kolmas asu Thomas Wylde on kokonaisuutena paras, mutta vaihtaisin huivin tohon DAYn huiviin... :)

Anna kirjoitti...

Sellanen info, että kannattaa tsekata Zaran valikoima, siellä on aika ton Thomas Wylden näköset prätkäbuutsit varustettuna neljällä soljella:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...