18.9.2009

Haarautuvan rakkauden talo

Käytiin siis eilen katsomassa likkojen kanssa (Jossu, DIY, Noora ja Dreamer Kaye) Mika Kaurismäen elokuva Haarautuvan rakkauden talo. Koska olen tottunut odottamaan suomalaisilta elokuvilta lähinnä masentavaa angstia ja pitkiä "tämän ilmeen pitäisi kertoa kaikki olotilastani" -tuijotuksia kaukaisuuteen. odotukseni eivät olleet kummoiset tämänkään pätkän kohdalla.

Yllätyinkin iloisesti, kun leffa tarjosi teatteriväelle useammatkin naurut ja olikin täysin siedettävää katsottavaa. Se oli oikeastaan aika hyvä. Monipuoliset hahmot, kukin omine ongelmineen, olivat viihdyttäviä ja elokuvan pääkaksikko loisti kirkkaana. Lisäksi leffan naispoliisin juuri sopivasti treenatut käsivarret innostivat taas ajatukseen aloittaa vihdoin ja viimein, kolmen vuoden suunnittelun jälkeen, se säännöllinen salilla käyminen...Päällä mustaa, nahkaa, kiilat ja uusi sormus. Alle lämmikkeeksi heitetty liehuneuletakki lisää asuun hauskan välikerroksen. Kynsissä Korppi. Pöllähtänyt ilme juuri elokuvan jälkeen, valaistus oli oikeasti tollanen ja kuvista jälleen kiitos Nooralle!

alien movie1

alien movie2
Nahkatakki - JSFN via Ellos, neuletakki - H&M, tunika - American Apparel, vyö - second hand, nahkamaiset leggingsit - Ida Sjöstedt, kiilakorot - Vagabond Thelma, sormus - Glitter, rannekoru - H&M Men
Tunnen itseni jälleen scifisankarittareksi. Voisin melkein suoraan olla Farscapesta!

Oletko käynyt katsomassa Haarautuvan rakkauden talon? Mitä pidit?

5 kommenttia :

Jenna kirjoitti...

Vaikuttaa hyvältä leffalta,pitääkin mennä katsomaan :>

Maria kirjoitti...

Jos tykkäsit elokuvasta, niin lue ihmeessä itse kirja, loistavasti ja hauskasti kirjoitettua komediaa ilman jokaikistä suomalaista klisettä! Elokuvan miljöö ja näyttelijät olivat upeita, mutta kirjassa sai nauraa enemmänkin koko tilanteen absurdiudelle. :)

Maria kirjoitti...

Pitää laittaa korvan taa! :)

Samuel kirjoitti...

Täytyypä vilkaista tuo leffa jos tulee vastaan :)

Ja salilla on mukava käydä. Pakkotoisto.comista saa hyviä vinkkejä aloittamiseen ja muutenkin, oli sitten kohottamassa yleiskuntoa tai aloittamassa kehonrakennusta.

Maria kirjoitti...

Joo, Pakkotoisto on tullut tutuksi kun toi mies on just sitä tutkinu ^^ Ja hei, kannattaa ehdottomasti vilkasta toi, jos vastaan ilmestyy :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...