23.9.2009

H&M Men

Jännä juttu. Nykyään upeimmat ja ronskeimmat korut budjettiystävälliseltä puolelta tuntuvat löytyvän H&M:n miesten osastolta. Siis ihan poikkeuksetta, vai mitä sanotte näistä kahdesta ketjusta?

roar1

Toinen ketju on yksinkertainen, siro ja ohut, toisessa on useampi, massiivinen raudanpätkä yhtenä klönttinä. Painavaa, metallista ja ihan eri maata, kuin hempeät tyttökorut ja muoviset strassit, joita joka paikkaan halutaan tunkea. Tykätköön kuka tykkää, mutta muhun ei se iske. :P Onhan näitä ketjukasoja näkynyt joka toisessa blogissa, mutta siitä viis, kun iskee, niin iskee eikä muulla väliä. :)

roar2
Kaikki korut - H&M Men

Kun mikä tahansa asu on liian simppeli tai jopa tylsä, siihen on kolme keinoa kehittää piristystä:
1) Kengät, jotka eivä ujostele
2) Leggingsit, jollaisia et ole ennen tavannut (itsellä tosin vielä haussa)
3) Niin metallilla kyllästetty ranne, että terminaattorikin katsoo kahdesti.

23 kommenttia :

KL kirjoitti...

Halpisketjujen korujen kanssa kannattaa olla tarkkana. Tosin sekään ei auta, ellei käsillä ole hyvä labraa. Ei ole puolta vuottakaan kun hesari löysi vaarallisia raskasmetalleja liki kaikista halpaketjujen myymistä metallikoruista.

Ongelmana on, ettei kenenkään ole pakko listata mitä koruihin kuuluu. Useimmat ketjut vetoavat siihen "ettei me vaan voida tietää".

Paras luottaa puhtaaseen rautaan tai teräkseen, jos semmoista vielä jostain löytyisi.

Maria kirjoitti...

Onneks ei Henkkamaukkaa ollut siinä mainittu ;)

Jos joku haluu tehdä mulle puhtaasta raudasta ja teräksestä vastaavia koruja edullisella hinnalla, ostan ne heti pois käsistä! ^^ Tänne vaan. Vaikka mistä vaan voi nykyään kyllä saada syövän :P

MouMou kirjoitti...

Onpa hassua!:D Oon pitänyt jo vuosia kolmea erilaista H&M:n poikien osaston ketjua yhdessä ja ne näyttää melkein samalta yhdessä. Tykkään!<3

Hauwerine kirjoitti...

"3) Niin metallilla kyllästetty ranne, että terminaattorikin katsoo kahdesti."

*insert facebook-like-button here* ^^

Aridith kirjoitti...

Miunkin pitäisi käydä vähän tutkimassa noita henkkamaukan miestenosaston koruvalikoimia, noissa miesten koruissa on vaan se että tällaisen 5vuotiaan käden omaava ihminen joutuu vähän lyhentelemään rannekoruja yms. :<

Maria kirjoitti...

MouMou, hahaa, olet selkeesti ollut aikaas edellä! :D :)

Hauwerine, :)

Aridith, mulla on kans siinä ja siinä, aika löysiähän noi on mut ainakaa vielä ei oo mikään tippunu läpi :D Joku tiukempi, pieni ketju tai joku tuon kasan edesssä voisi ehkä toimia stopparina... :P

Jennifer kirjoitti...

H&M:n miesten osasto on huippu =)!

Hippu kirjoitti...

heeei vinde, mulla on ihan samanlainen! ostin sen jo tosin hmm. kolmisen viikkoa takaperin ja oon ihan myyty =)

supervain kirjoitti...

Copycat

Maria kirjoitti...

Aren't we all :)

NooranElämää kirjoitti...

Henneskama - so unique...

Meen muute ostaa ton! :D

peppis kirjoitti...

Naurettavaa on se, että jos inspiraatiosi tähän korun hankintaan on selkeästi niiltä muilta boggareilta niin mikset voi heitä mainita. Hävettääkö ehkä myöntää että "jaa kopsin sitten taas henkilön x ja y juttuja ja niinhän tein viime viikollakin"? Pelkurimaista esittää asiat muka omana "juttunaan". Sori mä nään teidän kaikkien läpi :D

Maria kirjoitti...

Missä olen koskaan esittänyt mitään "omanani"? Minun tyyliäni tämä on merkityksessä tunnen oloni tässä hyväksi ja tunnen tämän kuvaavan minua. Muulla ei ole väliä.

Tää on asia, jossa ei voi koskaan toimia oikein. Jos mainitsee kaikki bloggarit, saa syytöksiä siitä, että vain matkii muita. Jos ei mainitse, saa taas tuollaisia syytöksiä. Jos valittaa haluaa, niin kyllä sitä aihetta keksii vaikka mistä. Kuten monesti todettua, jokainen ottaa vaikutteita myönsi tai ei, se on ehdottoman varmaa. Naurettavaa on vaivata päätään sillä mitä muut pistävät päälleen ja lähteä siitä vielä sotajalalle. Hassua, ettei inspiraation kohteena olevat blogaajat itse ole koskaan valittaneet siitä, että he innoittavat muita, ainoastaan pahantahtoiset ulkopuoliset, joille asia tuntuu olevan elämän ja kuoleman kysymys.

NooranElämää kirjoitti...

Ja miks muuten aina oletetaan, että kaikki lukevat kaikkien blogeja? :o

Maria kirjoitti...

P.s. Patenttityyppinen ajattelu ei oikein toimi muodissa varsinkaan, kun kyse on asioista, jotka löytyvät kaupasta kenen tahansa saatavilta. Niitä voivat ostaa sadat elleivät tuhannet tai kymmenet tuhannet ihmiset, eivätkä he todellakaan ole mitään velkaa sille, joka sen kaupasta sattumoisin ensimmäisenä kotiin kiikuttaa.

peppis kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maria kirjoitti...

"Hankkikaa omia ajatuksia ja mielipiteitä."

Hanki säki, äläkä matki muita jotka hokee tota.

NooranElämää kirjoitti...

peppis:
En myöskään kommentoinut tuota sodan merkiksi ;< Sorppa, mutta en lue Stellan blogia. Tuijjan blogia kylläkin. Tiedostan kuitenkin myös senkin, että kaikkia postauksia ei tule luettua aina.

Ja jos kirjoittaa ostaneensa tietystä paikasta tietyllä hinnalla jonkun jutun niin mulle ainaskin siitä tulee mieleen se, että sitä suositellaan myös muille. Ei voi pitää blogia jos ei tahdo muiden inspiroituvan itsestään.

Mutta näemmä minäkin olen copycat kun aion ostaa toisen samanlaisen korun kuin Tuijja! (Joka ei itse ainakaan vastannut yhtään negatiivisesti kun sanoin, että pitääkö taas mennä ostamaan samiskoru kuin sulla.)

Maria kirjoitti...

Kuten sanottua, ei ole vielä yksikään blogaaja tullut valittamaan "sä matkit mua lopeta heti!", ne on nää muutamat muut ihmiset, joilla on jotain ihan muuta henkilökohtasta hampaankolossa.

peppis kirjoitti...

Mun mielestä blogilla on tarkoitus herättää jonkinlaisia ajatuksia ja niitä tässä vain ilmaisin. Niin kauan kun kaikkia asiaa koskevia osapuolia ei häiritse niin ei siinä mitään. Minua itseäni kyllä häiritsisi. Mutta tosiaan vain niitä omia ajatuksiani tässä toin esille.

Maria kirjoitti...

Ei ne voi nyt kyllä mitenkään olla sun omia ajatuksia, kun noita samoja juttuja on hoettu jo vuosi takaperin! Nii, tänne vaan tullaan muiden mielipiteitä esittään mukamas ominaan, mikset voi kertoa kenen mielipiteitä esittelet, etkö uskalla häh? Nii-i.

Leikit sikseen, se ajatus, jonka mä taas haluan blogillani herättää, on se, että pukeutumisessa ykkösasia on se, että itse tuntee olonsa hyväksi eikä välitä siitä, mitä muut sanovat tai tekevät (se on loputon suo). Henkilökohtaiset valinnat sitten taas eivät kuulu tekijänoikeuksien piiriin, joten jos jotakuta se nyt jostain käsittämättömästä syystä häiritsisikin, se olisi valitettavasti hänen oma ongelmansa, ja hänen olisi syytä pohtia, kannattaako sitten pitää blogia tyylistään, jos haluaa pitää sen ultrauniikin, iki-ikioman juttunsa lukkojen takana ja pois muilta.

peppis kirjoitti...

Ei kaiken tarvitse olla niin yksipuoleista, mustaa tai valkoista. Ei se ole oletus että jos pidät tyyliblogia niin kaikki hankkii saman jutun kuin sulla. Mutta Maria sähän olet ennenkin syyllistynyt tähän kapeakatseisuuteen. Joten en ylläty.

Maria kirjoitti...

Ei sitä oletukseksi kukaan väittänytkään, se on vain se mahdollisuus, joka jokaisen tyyliblogia kirjoittavan on syytä tiedostaa ja hyväksyä - eihän siinä mitään väärääkään ole.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...