19.9.2009

Fiilis

Eilen tuli otettua fiilistelykuvia uusi sormus sormessa.


Awe is where your heart is

Awe is where your heart is 2

Tunika - American Apparel, sormus - Glitter

9 kommenttia :

ladyam kirjoitti...

Sormus on kyllä kiva, sovittelin samaa itsekin Glitterissä, mutta ei sitten sytyttänyt niin kovasti kun oisin toivonut. Sulla toimii :)

KatriK. kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Minkälaista kameraa käytät? Ostoslistallani on nimittäin järkkäri, joka on tarpeeksi toimiva, mutta ei kuitenkaan mikään ammattilaisvehje. Löytyisikö vinkkejä?

Maria kirjoitti...

Mulla on runkona muinainen Canon 350D ja obiskana Canon 50mm f/1.4 USM. Hyvin pelittää tällänen yhdistelmä, kittiobjektiiviin ei ehkä kannata jäädä kiinni, jos aikeissa on kuvata yhtään enempää tai kunnianhimoisempaa, vaikka tulinhan mäkin sillä jonkun kaks vuotta toimeen :)

Periaatteessa noi Canonin kuluttajajärkkärit on ihan täysin riittäviä vehkeitä, onkohan nyt menossa sarjanumero 450D vaiko jo peräti 500D. Käytännössä ihan sama runko kun toi mun, jotain olemattomia päivityksiä.. :P Nikonilta saattaa löytyä astetta edullisempaa vastaavaa, mutta imho Nikonin järkkäreissä on mun minimaalisella testauksella aika epäintuitiivinen käyttöliittymä - Canonia osaa suunnilleen käyttää vaikkei olis ennen järkkäriin koskenutkaan, Nikonin kanssa "jopa mä" olin ihan totaalisen hukassa :D Mut en sit tiedä, varmaan voi ihan toistakin mieltä olla :)

Sit kans jos meinaa objektiivseja hankkia, kannattaa huomioida myös muiden obiskavalmistajien putket, Canonilla ainakin Canonin omat on vähän ylihinnoiteltuja jotkut...

Myös muilla valmistajilla on toki järkkäreitä, Olympus esim. taitaa olla ihan laadukas. Ite tyksin kuitenkin just Canonista :) Makuasiota :P

paola kirjoitti...

The ring!!!!!!!!! Hell, yeah!!! :)

Maria kirjoitti...

Makee on ^^

linda sofia kirjoitti...

äää ei vitsi toi on kyllä niin mieletön! :)

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

Pekka kirjoitti...

Ja kuvat toimivat myös todistusaineistona siitä että ei välttämättä tarvita sitä 1000 euron photoshoppia kuvankäsittelyyn. :P

Omaan käteen ja päähän Nikonin kamerat sopii parhaiten, kannattaa käydä kaupassa käpistelemässä eri valmistajien järkkäreitä jos kiinnostaa. Kohtuuhintaisia ja valovoimaisia päivityksiä kittiputkille löytyy esim. Sigmalta ja Tamronilta, tyyliin 17-50 mm f/2.8.

Maria kirjoitti...

Näppituntumaa on tosiaan hyvä ottaa :) ja hei, olen otettu! ^^ Just ku tuskailin tuossa luovuuden tuskissa, että onks vika mussa vai softassa kun en osaa ;P Mut sit väänsin vähän aikaan ja sit osasinkin ^^ Kiva on Gimp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...