21.9.2009

"Elämä on loggaamista"

Jeah, toteuttiin vihdoin miehen kanssa jo hetken muhimisen alla ollut suunnitelma ja uudelleenaktivoitiin World of Warcraft -tilimme. Aikeissani on ainakin tutkia pohjoisen hyiset kolkat läpi, viimeksi kun se jäi kesken, levelata hahmolapsukaiseni isoiksi ja suuriksi ja kenties sukeltaa roolipelaamiseen hieman syvällisemmin kuin aiemmin.

Nyt kun voimme taas uppoutua tähän irl-sosiaalisesti epäkorrektiin ja vähintään sairaalloiseen virtuaalieskapismiin läpi yön (siis jotain vikaahan meissä on oltava, ainakin noin teoreettisesti, eiks ni), voikin esittää kysymyksen: Kuinka moni teistä mediakasvatusta opiskelevista on itse aktiivisesti pelannut jotakin konsoli- tai tietokonepeliä? Jos omistatte säännöllisesti aikaa jollekin tietylle Facebook-pelille, sekin lasketaan! Peliteollisuus on hurjaa vauhtia kasvava bisnes ja yhä useampi pelaa ainakin joskus jotakin, ymmärryksen pelaamisen eri ulottuvuuksista voisi katsoa olevan senkin ihan oleellinen osa mediakasvatusta. Sitä paitsi pelaaminen on hurjan hauskaa, kun vaan löytää sen itselleen sopivan pelin ja pelityypin, ja tietysti peliseuraa! Parhaimmillaan peli on interaktiivinen elokuva tai suuri sosiaalinen verkosto, siis muuallakin kuin siellä ketunhelvatan Naamakirjassa.

Nyt, jos titaanit suovat, servuni on palannut linjoille ja pääsen loggaamaan!

P.s. Mä pelaan Defias Brotherhoodilla (EU-servereillä). Asgarialle saa whispata!

FH's northern lights

4 kommenttia :

Aridith kirjoitti...

Go girl! Mie tosin pelaan Darkmoon Fairella, mutta taitaa löytyä yksi dk Defiakselta. Peli-iloa ;>!

Maria kirjoitti...

Tuli vähän seikkailtua jo, siis kunhan eka keksi miten ihmeessä heitteli resetatut talentit ja mitä kaikkia addoneja tartti edes semi-järkevään levelaukseen :P Hauskaa oli tehä questeja :)

Aridith kirjoitti...

Joo, muistan ensihetken kun loggasin lockilleni - öö 2kk sitten - ja kaikki talentit oli resetattu, ensimmäinen paniikki oli "MISSÄ MUN FELGUARD?" ja sitten syvällinen pohdiskelu talenttien uudelleenasettelusta. Ite käytän quest helpperiä, se auttaa huomattavasti ja ehkäisee suht. hyvin turhaa haahuilua, kauehasti addoneja en viitti ladata kun kone muutenkin pyörittää Wowia vaivoin, itsellä vain FlagRsp ja Helpperi.

Micci kirjoitti...

Hihii, hieno päätös! :)
Harmi vaan, et ollaan eri servulla. :<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...