5.9.2009

"Don't Make Me Get My Main"

Ketkä ovat sattuneet laillani missaamaan tämän hulvattoman hauskan WoW-musiikkivideon "Don't Make Me Get My Main", niin tässäpä olisi! On aina hauskaa, että musiikillisesti, draamallisesti tai muilla viihdytyksen aloilla taitavat pelaajat hauskuuttavat myös meitä vähän taitamattomampia keksimällä hauskoja lauluja ja vääntämällä kasaan uskomattoman kekseliäitä tuotantoja.

Nauttikaahan! ;)Sitten voikin ihailla Miccin superhauskaa Quest Giver -paitaa... Olen joskus meinannut jostain conista ostaa samanlaisen :D

3 kommenttia :

mari kirjoitti...

Voi ei.. Mä oon aina vihannu STV:tä ja joka kerta kuitenkin pitäny siellä levelata.. kai siellä vaan on paras valikoima questeja tossa vaiheessa.

Videolla näky ne ihanat siivet, joitten takia mä halusin levelata paladinin, toinen syy oli se niitten heppa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ihana! :D Toi loppu etenkin. Taas melkein ikävä Azerothia.

Ja eiiii. STV on ihana paikka, aina odotin että pääsi sinne asti. Siellä tuli aina alttien kanssa tunne, että "voi, nyt se pikkunen on jo näin iso ja ihan oikea hahmo". Lisäksi siellä tapasin jotain tosi hauskoja tyyppejä aina välillä. Jotenkin ihana tunnelma, ja roolipelaustakin tuli siellä aina joskus harjoitettua isommallakin levelillä. Yksi ensimmäisiä mielikuvia koko pelistä on sitä paitsi se, kun katsoin kun veljeni seikkaili tutkimusretkellä ihan liian pieni tasoisena kaverinsa kanssa kyseisessä viidakossa. :D Typerän näköinen peikko + sen kaveri ei-yhtään-fiksumpi örkki juoksemassa hullun lailla karkuun tappajadinoja... voi että.

Kivalta kyllä näytti tuo retrimeininki, vaikka mulla on lvl 80 blood knight (NO EI OO PALADIN MÄ SELLASIA PELAA :D) niin hieman masokistisesti ollut holy ihan sieltä TBC:n alusta lähtien... Hieman ehkä houkuttaisi tuo ison aseen kanssa heiluminen.

Maria kirjoitti...

Mä oon palallani kans kokeillu varmaan kaikki järkevät talentkombinaatiot läpi, yksin questatessa se protun buildi, jossa sai himona helaa ja manaa mitä isompi mobilauma on kimpussa, ja jossa tyypit iteki otti koko ajan himolämää, oli ihan kingi, ainakin yhdes vaihees :) Se ei ollu masokismia, se oli puhdas sadismibuildi :DD Ainoo millon se oli ihan rampa oli jos oli enemmän kastereita, koska nehän nyt ei ketään lyö...

Sit oli vaihdettava raidihiileriks :P

Death Knightia on kans ikävä.

Ja mä muuten oon kyl aina tykänny STV:stä, vaikka siel ny oliki aina tuskallista levelata, mut siel oli hauskoja questeja ja PALJON niitä :) Tuli ihan semmonen merirosvofiilis siellä seikkaillessa... tunnelma.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...