11.9.2009

Crivits

No voi perkele.

perkele

perkele3

perkele2
Vagabond - Crivits

Jos koskaan hankin lapsia, näiden on paras kestää heille. Jos saan pojan, se saa lopettaa jalkansa kasvun kolmeysissä ja alkaa käyttää korkokenkiä. Toisaalta, näin peruspopoihin on vaikea koskaan itse kyllästyä. "Hei Leonidas, hanki omat nahkasaapaskorkkarit!"

Nähään hei illalla Keskustorin fäshöön-häppeninkissä!

10 kommenttia :

Krisse kirjoitti...

Muista hoitaa noita hyvin, muuten eivät kestä "äidiltä pojalle". Mulla on kahdet Vagabondin saappaat ja kumpienkaan kärjet eivät ole kestäneet käytössä muutaman kuukauden intensiivista jaksoa pidempään... :(

Maria kirjoitti...

Hoitaminen on kaiken a ja o, sitä harrastetaan ahkeraan :) Mulla on pysyny viime talvena hankitut Vagabondin maiharit kyllä erittäin hyvinä, vaikka tosi ahkeraan niitä käytin.

Sit taas yhdet ballerinat hajos yhdessä kesässä. Ehkä siinä on mallinkin kanssa jotain tekemistä... Mullakin muuten meni yksistä Bronxeista heti kärjet, kun olivat sen malliset, että osuivat helposti maahan ja tosi ohut pohja siitä kohtaa :< Näissä on onneks "puskuri" :D

bubble kirjoitti...

:D:D:D Tän postauksen aloituslause kertoo kaiken! Mahtavaa. Ja täytyy sanoa että pirkuleen hienot ovat saapikkaatkin. Vaikka eivät ehkä mun tyyliset olekaan (tai sitten ovat, namnam). Vähän samanlaisia fiiliksiä muuten täälläkin, kun aion tänään hakea eilen varaamani uudet Conssit.. MUTTA kun vanhat hajoaa käsiin ja oikeasti tarvitsen!! Aion kai taas laittaa ne pakettiin ja avata vasta jouluna :)

Kenkien hoitaminen on kyllä tärkeää. Mutta riippuu toki mallistakin miten ne kestää, nahkakorot on helvetistä mukulakivikaduilla. Itellä on muutamien lempparien korot kärsineet jo vähästäkin käytöstä. Onneksi on noita suoja-aineita, joilla on itse suojaamisen lisäksi hyvä myös paikata :)

Angela kirjoitti...

Itsehän ostin ko. saappaat viime syksynä ja yhdet kantalaput olen saanut jo niihin vaihtaa. Ihanaiset saappaat, jotka sopivat monenlaiseen menoon, hyvä valinta siis.

Maria kirjoitti...

Bubble, hei, uusien kenkien hankkimista hajonneiden tilalle ei oikeastaan edes lasketa! ;D Joo, mukulakivet on oikeastaan helvetistä aika monenlaisilla kengillä, on tullu parit kerrat kirottua tuota Keskustorin ympäristöäkin täällä Mansessa.. :D Jotkut vaelluskengät pitäs olla, prkl. -.-

Angela, joo, noi on just siitä kivan malliset, että niillä menee monenlaisessa menossa, ne sopii arkeen ja tarpeen vaatiessa vähän juhlavampaakin fiilikseen, ja kun korko on tuollainen jämäkkä ja riittävän matala, niillä on vaivatonta kävellä ja juosta busseja kiinni (erityisesti luentoaamuina tää on hyvä asia!) mut silti se korko antaa naisellista vibaa.. :) Aika täydelliset siis! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi yhyy. Oon taas niin katkera siitä, että joillakin ihmisillä on pohkeet. Jotain tuollaista haluaisin itsekin, mutta varret on vain aina liian isot.

PS. Bongasin sut yks päivä tosta pihalta kuvailemassa ilmeisesti päivän asua. Eh. Piti ihan tehdä pieni kierros väärän rapun ovesta, että varmistuin sun olevan sä. Asutaan siis ilmeisesti samassa talossa. Pelottavaa. Tai sit vaan maailman pienin Suomi.

T. kaukkari-Mojtaba

Kati kirjoitti...

Ostin omat Crivitsini just Tukholmasta alle kuudellasadalla kruunulla, muista shoppailla kenkiä siellä kun seuraavan kerran käyt!

maissi kirjoitti...

Mulla on sama malli ruskeana viimetalvelta ja ne on ihan maailman parhaat saappaat! Ei paina eikä purista mistään, päkiäpohjallisen kun laittaa niin jaksaa töissäkin tallustaa koko päivän. Korkolapun oon vaihtanu kumiseen niin ei kopisekaan enää. Luv <3
Kaikesta narinasta huolimatta Vagabond on mun lempparimerkki, tänäänkin kotiutin Vicky mokkasaappaat... *oops*

Maria kirjoitti...

Mojtaba, EIKä! :DDD A-rappu siis? omg ei ole todellista xD No, ens kerral saa kyllä moikata, vaikka yleensä yritän olla mahd. poissaoleva ja kiireisen näkönen ku menee ihmisiä ohi :DD Pieni on maailma..x)

Kati, ooh, aikamoista! Shoppailin edelliseltä Tukholman reissulta kyl Vagabondit, mut ne oli kyl saman hintaset ku Suomeski... :P Huono mäihä! :D

Maissi, joo, kyllä! ^^ Ooh, ne Vickyt on kyl tosi kauniit! :)

Nekta kirjoitti...

Aika namut noi kengät kyllä on!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...