16.9.2009

Apple-mainoksia

Tsek tämä mielenkiintoinen artikkeli, joka demonstroi Apple-mainosten evoluutiota aina 1970-luvulta nykyaikaan. Lopusta löytyy myös videomainoksia! Aika mielenkiintoista huomata, miten mainokset ovat muuttuneet ja toisaalta missä asioissa ne ovat pysyneet hyvin samankaltaisina. Applea ymmärrettiin markkinoida koulukäyttöön jo 1970-luvulla...

WebDesigner Depot: The Evolution of Apple Ads

2 kommenttia :

riinam kirjoitti...

Mietiskelin tässä, kun Applelta tuli sähköpostiin mainos uudistuneesta iPod Nanosta. Sen uudistuneen mallin hinta oli vähemmän, kuin vastaavan, mutta yhtä aiempaa mallia olevan Nanon. Tuossa uudessa on kuitenkin videokamerakin, joten mulle ei käy järkeen, miten se voi olla halvempi? Eräs tuttu veikkasi huonompia osia, mikä kyllä kuulostaa ihan järkeenkäyvältä, sillä toisen ystäväni iPod mini (?), kuitenkin se ihan ensimmäinen pienempi iPod, on kestänyt loistavasti tähän päivään, kun taas muiden uudemmat iPodit hajoilevat koko ajan.

Onko sulla mitään veikkausta/tietoa asiasta?

Maria kirjoitti...

Hmm, mä olen siitä jännä Apple-fani, etten ole koskaan edes iPodia omistanut :D Enkä kyllä oikein muutakaan mp3-playeria x) Mut siis joo, onhan toi periaatteessa järkevä selitys, mutta toisaalta taas, kyllä valmistajakin voi alentaa hintojaan ilman sen suurempaa mysteeriä :P Eli en kyllä tiedä, voi olla kummin vaan :P Ehkäpä Apple-aiheisilla keskustelufoorumeilla voisi löytyä lisää tästä aiheesta pohdintaa? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...