30.8.2009

YSL Parisienne tulee syksyllä!

Lienen aiemmin kertonut, miten hajuvesissä minulle tärkeää on paitsi se, että tuoksu on hyvä, se saa mieluusti olla hieman särmikäs ja yllättävä, ei järin söpökiltti, kaikkia miellyttämään pyrkivä tai toisaalta migreeni-imelä, kaikkein vähiten geneerinen "been there smelled that" -tuoksu, joka muistuttaa tsiljoonaa jo aiemmin nuuhkittua tuoksuyhdistelmää. Tuoksun on silti oltava käyttöön, ei vain erikoisten tuoksujen museokokoelmaan sopiva. Myös se, millaisessa pullossa litku on ja millaisia mielikuvia siihen yhdistän vaikuttaa.

Moni periaatteessa kiva tuoksu ei ole oikein kolahdellut, koska pullo on ollut mauttoman huvittava tai aivan liian romanttinen. Sarah Jessica Parkerin Covet oli tästä poikkeus, ja siedin naurettavan muovista kristallijäljitelmäkorkkia erinomaisen kiehtovan tuoksun ja sopivan räväköiden mielikuvien takia. Myös hyvä tuoksukestävyys ihollani on suotavaa (tämä voi vaihdella rajustikin yksilöittäin), mutta jos pullo kulkee helposti mukana, voin suostua myös lisäilemään tuoksua vähän väliä. En ole ehdoissani järkkymätön, mutta toivoisin löytäväni tuoksun, joka huutaa nimeäni ja vastaa fiilistensä puolesta ainakin jonkun mutkan kautta minua ja persoonaani.


Niinpä odotankin pikapuoliin julkaistavaa Yves Saint Laurentin uutuustuoksua Parisienne, jonka keulakuvana toimii Kate Moss, ja jonka mainosvideossa vilahtelevat synkät ja tummat värisävyt, nahka, häpeilemätön seksikkyys, tummat silmänrajaukset ja rohkeus. Tuoksusta pitäisi nenään löytyä vinyyliä, karpaloa, mustaherukkaa, ruusua, pionia, orvokkia, patsulia, vetiver-ruohoa, myskiä ja santelipuuta. Hyvältä kuulostaa allekirjoittaneen makuun, tätä on pakko päästä tuoksuttelemaan! Kunpa se vain ei olisi liian ruusuinen, jostain syystä voimakas piikkikasvin tuoksu aiheuttaa minulle lähinnä pahoinvointia... Pullokin on ihan kaunis, tämä vielä menisi erittäin hyvin.

9 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Mä seuraan vähän huonosti hajuvesimarkkinoita, meen vaan mieluummin kauppaan haistelemaan ja kattelemaan mikä ois hyvä. Ja harvoinpa sitä edes tarkoituksellisesti ETSII uutta tuoksua, niitä vaan tulee ajoittain vastaan. Mutta Parisienne kuulostaa varsin hyvältä. Pitää siis tsekata!

Rhia kirjoitti...

Aika rohkea mainos YSL:ltä. Tuotako se nyt tarkoittaa olla pariisilainen =)

Maria kirjoitti...

Joo, rohkea on! :D Hehe joo, kaikki pariisittaret pukeutuu tollaseen nahkabodyyn ja jakkuun ja kiemurtelee autojen takapenkeillä ;)

Bubble, mäkin oon nyt vasta herännyt tähän metsästykseen, aiemmin se oli epämääräistä haahuilua ja toive löytää joku toi UPEA tuoksu... :) Nyt on kriteerit tarkentuneet ja tavoite samoin x)

vzio kirjoitti...

thierry muglerin alien sopis oikein hyvin tähän sun särmäskifijuttuun. oon vähän omistushaluinen, enkä mielelläni suosittele tuoksuani kenellekään, mutta en tunne sua niin menkööt.

Maria kirjoitti...

Hehe joo, oon haistellut Alienin :) Ihan jees mut vähän turhan makea mun makuun :)

vzio kirjoitti...

makea? outoa, musta se ei ole yhtään makea.. toisaalta se on kyllä sellainen tuoksu, joka tuoksuu erilaiselta eri ihmisillä ja suurimalla osalla se tuoksuu vaan ihan karseelta :) siksi oon saanut pitää sen ihan omana, heh.

Maria kirjoitti...

Joo kyllähän ne eri ihmisten iholla aina on vähän omia versioitaan... :P Mut hmm, nyt tuli kyllä epäilys, ehkä mä sekotan sen johonkin toiseen :P Mut aivan varmasti kyllä oon nuuhkinu sitä :D No, jos uusintakierros vielä tämän arvion varmistamiseksi :D

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni D&G The one on parhain tuoksu johon olen törmännyt.

vzio kirjoitti...

olisko se muglerin angel sit? en muista miltä se tuoksuu, mutta varmasti makeammalta, koska en itse tykännyt siitä. angelhan on tosi suosittu ja kopioitu, alien ei oo sellainen hitti (enhän mä *tietenkään* suostuis tuoksumaan samalta kuin miljoona muuta).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...