31.8.2009

Viikonloppu x2

Viikonlopun tapahtumia voi tiivistää näihin kahteen kuvaan: miehen kirpparilöydöt (täydennystä taas pelikokoelmaan, Sammonkirppis on aika jees niin valikoimansa kuin mummun lukaalia lähellä olevan sijaintinsakin puolesta) + minun lehtihyllyretkahtamiseni. Illalla viininlipitystä (ja juustoja). Kuvista ulkopuolelle jäivät mahtava mansikkakakku ja pari katsottua elokuvaa. Hotelli Ruanda muuten on aika jees, mutta jää silti joka suhteessa kauas Schindlerin listasta.

Hyvin petollinen tuo Olivia. Keksin tällä kertaa ehdottomasti tarvitsevani vaaleana ja metallisen hopeisena hohtavan luomivärin ja lisää mustia vaatteita. Ja tilavan nahkalaukun. Ja särmikkään talvitakin. Eehh. Olen tosin jo melkein päättänyt pärjätä ainakin suurimman osan talvesta paksulla nahkatakilla ja infernaalisella villakerroksella. Ja saappailla.

olivia1

wine

Miten meni viikonloput?

6 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Siinähän ne vloput meni, perskinä pitkään töissä, lauantaina jälleen yksissä häissä koko päivän ja sunnuntai menikin sitten palautuessa ja epätoivoisessa opiskeluyrityksessä. Nyt taas töissä. Eli ihan ku ei ois viikonloppua ollukaan :P

Tykkään hurjasti tosta alemmasta kuvasta! Vaalea poltettu tausta luo hyvän kontrastin tarkan fokuksen kanssa. Eikä toi viinikään oo yhtään pahempaa..

Anonyymi kirjoitti...

Kirppisteltyä tuli täälläkin! JKL:n Kävelykatukirppiksellä riitti porukkaa. Ehkä syksyn lempivaate, viininpuna-beige löysä villapaita löytyi kolmella eurolla! Aitoa shetlanninvillaa vieläpä.

- Mari

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
Olisiko sinun mahdollista tehdä vaikkapa postausta järjestelmäkameroista ihan aloittelijoille. Kuvaat kuitenkin itse paljon, joten ajattelin, että pystyitköhän kertomaan esimerkiksi hyviä ostovinkkejä rungosta ja kaikista lisävarusteista? Yms.
Keskustelupalstoilla törmää usein siihen, että hifistelijät luettelee liudan termejä, jotka eivät sano mitään, jollei ole asiaan paremmin perehtynyt.
Olisi kiva, jos kertoilisit omia kokemuksia ja vinkkejä:)

Rhia kirjoitti...

Viikkonloppu meni ihan okei, paitsi sunnuntai kun piti juosta pakoon hirvikärpäsiä. Kerron siitä paremmin blogissa =) Miksei meillä ollu punaviiniä viikonloppuna... punaviiniä, juustoja ja suolakeksejä... namnam!

Maria kirjoitti...

Kivoilta kuulostavat viikonloppunne :) Odotan raportointia hirvikärpäsistä! :D

Anonyymi, joo, ihan jees idea, pitää miettiä :) Toisaalta asia on vähän kakspiippunen. Jos järkkäri tulee vaan sellaseen perusräpsimiseen, eikä oikeastaan ole hirveän kunnianhimoisia tavoitteita valokuvaamiseen, niin sitten kelpo pelin saa kun vaan kävelee kauppaan ja pyytää uusinta harrastajakuluttajajärkkäriä, siinä tulee mukana kaikki tarpeellinen (paitsi kameralaukku) ja se aika varmasti riittää :P Jos taas tavoitteisiin kuuluu valokuvauksessa kehittyminen, niin sitten voi olla ihan aiheellista yrittää ottaa omatoimisesti selvää noista asioista, esimerkiksi mitä valotus ja aukkoluvut tarkoittavat, mitä merkitystä erilaisilla objektiiveilla on jne, löytyy jo Wikipediastakin tietoa :)

Mutta voin pohtia tätä asiaa lisää ja yrittää jossain vaiheessa väkertää postauta kasaan, kiitos hyvästä ideasta! :) Jos sulla on esim. jotain täsmäkysymyksiä, että millä tasolla tätä asiaa vois sit lähestyä, niin saa heittää! :)

Cindu kirjoitti...

Hei joo, valokuvauksesta ehdotottomasti :> Tämä on kyllä mukava blogi :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...