4.8.2009

Tigi Treat Me Right -hiusnaamio

Tigihysteria jatkuu.

Tällä kertaa olen rohmunnut itselleni tuotteen, jota välttelin pitkään kuin ruttoa: piparmintulta (eli hammastahnalta, lol) voimakkaasti tuoksuvan hiusnaamion, jonka pitäisi kosteuttaa ja hoitaa hiuksia ja päänahkaa erityisen tehokkaasti. Hilseilynkin pitäisi vähentyä. Ovatpa jotkut tätä käyttäneet karvojensakin ajamiseen. Oma intressini tämän käyttöön on hiusten tehokosteutus ja matkakäyttö silloin, kun määränpäässä on mahdollisuus saunoa. Lämpimässä kun hiusnaamion hoitavuus tehostuu.

treat me right tigi

Sanon suoraan, etten hirveästi pidä piparmintusta. Se tuo mieleeni paitsi hammatahnan, myös kurkkupastillit, joita vedän kipeään kurkkuuni, siis toisin sanoen piparminttu tuo mieleen flunssan ja olotilan, jossa tekisi mieli hypätä katolta. Mutta kun hiuksiinsa on alkanut käyttää yhä useampia muotoilutuotteita, on silloin tällöin hyväksi käyttää syväpuhdistavaa shampoota, ja sen jälkeenhän tukka on kuin stalinilaisen kidutusleirin jäljiltä. Tarvitaan järeitä keinoja hiusten elinkelpoiseksi saattamiseen: Tervetuloa piparmintulta tuoksuva Tigi Bed Head Treat Me Right -hiusnaamio.

Töhnää levitetään hiuksiin shapookäsittelyn jälkeen, annetaan vaikuttaa muutamista minuuteista ylöspäin (mitä kärsineempää, sen kauemmin hiusnaamiota voi hiuksissaan pitää, erityisen huonokuntoisia hiuksia voi helliä tällä kymmenisenkin minuuttia) ja huuhdellaan pois. Kuten todettua, lämpimässä hiusnaamio toimii vikkelään, joten saunaakin voi kokeilla. Samalla kun Treat Me Right kosteuttaa, sen piparminttu virkistää päänahkaa - siis todellakin virkistää, kihelmöi ja tuntuu viileältä. Jälkeenpäin viilentävä vaikutus tuntuu päässsä vielä hyvän tovin, tuntuu muuten aika lailla samalta kuin suun raikkaus hampaidenpesun jälkeen. Varsin miellyttävää erityisesti kuumalla säällä. Ja hiukset, voi miten pehmeiltä ne tuntuvatkaan!

Lopullinen tuomioni toteaa, että hiusnaamio on erinomaisen hyvä ja kuiville, käsitellyille hiuksilleni tarpeellinen tökötti. Kunhan psyykkaan itseni pois hammastahna- ja flunssaviboista, ylistän tätä tuotetta vielä auliisti.

Hinta Suomessa n. 36 euroa, Lookfantastic.comissa n. 14 euroa + postikulut pari euroa. Niin kauan kuin Suomen hinnat pysyvät tuolla tasolla, minä ostan Tigini vastaisuudessakin ulkomailta.

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Sinussa on paljon samaa näköä summerin kesä juontajan kanssa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Piti jo kommentoida aiempaan postaukseesi. Eli kiitokset tuosta vihjauksesta feelunique-sivustosta, Tigin tuotteet sitä kautta suorastaan ilmaisia :) Ja kyllä, niiden hinnat on törkeitä Suomessa, niin kuin tietysti monen muunkin asian... - Shoegal79

Mirette kirjoitti...

Täytyy varmaan kyllä testata, kiharat hiukset kun tuppaa muutenkin aina olevan tosi kuivat. Kiitos vinkistä!

patentti kirjoitti...

Mä ostin myös juuri piparmintun tuoksuista Tigiä, joku Catwalkin hoitoaine. Herättää kyllä kivasti aamuisin, vaikka on kyllä samanlainen olo kuin pesisi hampaita suihkussa (mikä on kyllä loistava tapa herättää itsensä). Ei ehkä siis illalla käytettäväksi, jos haluaa nukahtaakin.

MouMou kirjoitti...

Minä tykkään piparmintusta ja käytänkin tota aina Tigin Headshottien jälkeen.:)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Treat Me Rigtia ei välttämättä kannata laittaa saunaan. Hoitavuuteen se ei juuri vaikuta, mutta koska naamion on tarkoitus olla nimenomaan hiuspohjaa viilentävä. Saunassa on valitettavasti sen verran lämmintä, että viilentävä vaikutus, jos ei häviä kokonaan, heikkenee ainakin olennaisesti.

Lisäksi kannattaa Treat Me Rightin käyttämisen jälkeen laittaa joko joku selvittävä hoitoaine tai sitten hiuksiinjätettävä hoitoaine (esim. BC:n Moisture Kick toimii), koska Treat Me Right ei ole valitettavasti kovin selvittävä hoitoaine.

Ylempi kannattaa lähinnä pitkätukkaisten ottaa huomioon, Marialla tuskin on takkuuntumisen kanssa mitään suurempia ongelmia, ovathan hänen hiuksensa jokseenkin lyhyet.

Kiitos,
Tiina Linna

Anonyymi kirjoitti...

Ootsä kokeillu muita Tigin hiusnaamioita? Tätä http://www.akanepumpuli.fi/tuote/tigi-catwalk-oatmeal-honey-hiusnaamio/ hehkutetaan joka välissä jopa Tigin parhaaksi tuotteeksi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...