17.8.2009

Taskutunika

Kotiin reissusta päästyäni vaihdoin yhden luottovaatteen toiseen ja vietin koko viikonlopun tässä taskuin varustetussa American Apparelin tunikassa. Yhden koon tunika on hieman turhankin väljä päällä, mutta ainakin siinä silloin sujuu niin rento röhnötys kuin grillibileissä itsensä täyteen ahmiminenkin. Ja kuten voimme ensimmäisen linkin postauksesta ja siinä esitellyistä jatkolinkkauksista huomata, asustamalla saa samasta vaatteesta mukavan vaihtelevia asukokonaisuuksia.

Kymmenen sentin korotkin ovat jalassa erittäin tukevat, kun alla on leveä korko ja vielä vähän korokepohjaa alla.

simplicity with scifi shoes 1

simplicity with scifi shoes 2
Tunika - American Apparel, leggingit - Gina Tricot, rannekoru - H&M Men, nahkakengät - Topshop, kaulakoru - Pohjolan helmi (mieheltä)

5 kommenttia :

Roosa kirjoitti...

Pakko hehkuttaa että oot kyllä yks inspiroivimmista bloggareista, miten noinkin yksinkertainen juttu voi näyttää noin hyvältä!

Maria kirjoitti...

Aww, kiitos, olen hyvin otettu! :)

KatriK. kirjoitti...

Voi että, aivan ihana tunika! Tuollaista olen etsiskellyt pitkään.

maissi kirjoitti...

Kerrohan ekspertti, että millaset koot siinä sun toisessa jumitustunikassa (eli siinä T-Dressissä) on? :D Kun mua se on kiinnostanut pidemmän aikaa, mutta kun ota noista kokoseikoista selvää. Ja miten sen pituus, kun ite on mallia hongankolistaja, riittääkö siitä mekoksi lainkaan...

Maria kirjoitti...

Hehe :) Mun on kokoa S ja tosiaan aika löysänpuoleinen on yläosastaan (suora malli) mulle pienitissiselle ja ruipeloharteiselle :P Pituutta löytyy tuosta mallista mulla juuri polven yläpuolelle, kun ihan suoraksi vetää, onneksi sitä saa vähän rytättyä lyhyemmäksi. En muista kokojutuista sitten tiedä, mutta kannattaa vilkaista niitä arvosteluja (tuotesivulla linkki pop-uppiin), sieltä vois löytyä pitkiä tyttöjä kertoilemasa miten niille mikäkin koko asettuu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...