27.8.2009

Syömässä

Käytiin eilen syömässä ja vaihtamassa kuulumisia mummun kanssa. Rosson ruokalista on niin laaja, että sieltä löytyy maisteltavaa kerta toisensa jälkeen, ja Koskipuistossa sijaitsevan ravintolan tilat niin hienot, että kyllä siinä kelpaa koskea suurista ikkunoista ihmetellä peruserinomaisen ruuan ja italialaisen oluen kanssa. Kun ruokalistalta loppuvat herkut, siirrytään takaisin kiinalaisravintoloiden lounasbuffetteihin.

Uusi tukka näyttää valaistuksesta riippuen joko todella tummalta tai suhteellisen vaalealta - kamelionttiväritys, selkeästi.

Päällä erinomaiseksi löydöksi jo aikoja sitten varmistunut kirpparijakku, luottovaatteen kierrätystä ja lemppareikseni jo muodostuneet scifikorot. Näin jyty asu ei paljoa asusteita kaipaa, yksinkertainen vyö lanteilla ja lohikäärmeenmetsästäjäranneke riittävät hyvin koristeiksi. Rosson vessavalaistus taas saa kenet tahansa näyttämään glamourikkaalta - tahtoo samanlaiset valo-olosuhteet omaankin vessaan...

rosso restroom

blazer looks
Jakku ja vyö - second hand, tunika ja laukku - American Apparel, rannekoru - H&M Men, leggingsit - Vero Moda, kengät - Topshop

Alimmasta kuvasta kiitos miehelle.

Viikonloppuna Kalevaan nauttimaan saunomisesta ja punkusta.

7 kommenttia :

Selma kirjoitti...

Näyttää kyllä tosissaan jossain studiossa otetulta tuo ylimmäinen kuva. :)

Maria kirjoitti...

Hehe jo, Rosson vessassa on tommone kiva studio ^^

Anonyymi kirjoitti...

oioioi naamakuva on hieno!

tuijja kirjoitti...

Tämä asu miellyttää kovasti mun silmää. Mustaa ja yksinkertaista pienillä yksityiskohdilla höystettynä.

Rossossa saisi olla paremmat kasvispöperöt, muuten se on kyllä tosi mukava paikka istua :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea tuo ylin kuva, +++!!!

/Hannele

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Mistä Hennesistä ostit rannekorusi? En ole löytänyt sitä mistään. Kiitos avustasi!

Maria kirjoitti...

Tampereen suuremmasta Henkkamaukasta löytyi miestenosastolta - ilmeisesti ihan joka paikassa eikä netissä taida noita olla :< Helsingistä ilmeisesti ainakin jostain saa kans, kun ainakin Stella onnistui itselleen samanlaisen löytään. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...