18.8.2009

Pyykkipäivä

Eilen oli pyykkipäivä ja yritän siivota vaatekaappiani -päivä. Päälle pomppasi kotihengetär-asuksi vuosi sitten Tukholmasta hankittu Monkin puhelinteeppari ja GT:n farkkuleggingsit. Yhdistettynä scifikenkiin asu kertoo Aeryn Sunista, joka yritti soluttautua Maan asukkaiden sekaan, mutta unohti onneton buutsinsa jalkaan. Frak'n frell. Kontrastit on ihan pop.

laundry day 1

laundry day 2
T-paita - Monki, farkkuleggingsit - Gina Tricot, kengät - Topshop, rannekoru - H&M Men

Muita aktiviteetteja: Equilibriumin uudelleenkatsominen. Mahtava elokuva, aivan liian vähälle huomiolle jäänyt. Maria sydän Christian Bale ja Sean Bean. Pitäisi ehkä viimeinkin saada itsensä lukemaan myös Aldous Huxleyn Brave New World. Olen tältä osin vähän sivistymätön. Toinen lukematta jäänyt dystopiaklassikko olisi Ray Bradburyn Fahrenheit 451.

11 kommenttia :

KatriK. kirjoitti...

Ihanan hupsu kuva tuo jälkimmäinen! Ja asu on ilman muuta vetävä.

Tiedätkö, saako Monkin vaatteita tilattua netistä? Vai onko peräti lähdettävä naapurimaahan ostoksille?

Maria kirjoitti...

Hehe kiitti :D En ole ainakaan nähnyt missään, paitsi joitakin yksittäisiä juttuja aina välillä Mintun Go 4 it vol. 2 -putiikisa, http://www.go4itvol2.com/1 :)

Anonyymi kirjoitti...

oih! olet söpö :)

Mary kirjoitti...

Ihanasöpö paita! :--)
Söpsö kuva tuo viimonen!

Anonyymi kirjoitti...

Öh, siivoatko kotosalla kengät jalassa, kysyy yks tyhmä paljasjalkanen :-/

Niina kirjoitti...

Ihana nähdä sut pitkästä aikaa vähän erilaisissa kamppeissa.

Maria kirjoitti...

Kiitti ja kiitti ^^

Anonyymi, joo totta kai :PP Eiku, kato ku pyykkejä hakee pesuhuoneesta ni on lattiat aika kylmiä tuolla kellaritasolla puhumattakaan siitä jos ottaa pihalla kuvia... :P

Maria kirjoitti...

Niina, älä huoli, huomenna palataan ruotuun ;)

bubble kirjoitti...

Ihana ihana ihana paita! Ooh. Niin ja toi leffa.. Pakkohan se on jostain kaivella itellekin katsottavaksi, minäkin sydän Christian Bale ja Sean Bean :P

Piaf kirjoitti...

Hauska setti jälleen :) Muista myös Orwellin 1984, jos et ole jo lukenut. Mulla on se vielä listalla, mutta siippa on hehkuttanut sitä ihan hirveästi, kuulema maailmankatsomusta muuttava kokemus.

Maria kirjoitti...

Bubble, suosittelen ehdottomasti! :) Bale tekee roolinsa kyllä harvinaisen hyvin, oli muuten eka leffa, jossa näin miehen :)

Piaf, juu, se onkin luettuna, olis voinut sen toki erikseenkin mainita :) Tein siitä lukiossa englannintunnille kirjaesitelmän :) On tosiaan kyllä ainakin mulla ollut aika keskeinen teos, vaikuttanut ajatteluun :) Toki monet muutkin :) Animal Farm pitäisi muuten ans lukea, oon nähny siitä vaan erinomaisen leffaversion :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...