22.8.2009

Pukuostoksilla

Ahahah, en olekaan nähnyt tästä sarjasta jaksoa, jossa on JOHNNY DEPP! :D Ruuvit löysällä (The Fast Show) edelsi henkilökohtaisella aikajanallani Monty Python -fanitustani ja on edelleen yksi hauskimmista sarjoista, joita tiedän. Kakkosella näytettävä IT-porukka kyllä kirvoittaa hirveät naurunremakat sekin. Maria sydän brittikomediasarjat.

Ruuvit löysällä: Suit you sir!

3 kommenttia :

matti kirjoitti...

Matti <3 brittisarjat myöskin! Monty Python on ehdoton ykkönen, mutta kyllä fast Showta on tullut kanssa vahdattua lähinnä siskon ansiosta. Suit you, sir kuuluu kyllä ehdottomiin klassikoihin Chanel 9:n säänaisen kanssa. Scorchio!

bubble kirjoitti...

Haha, mäkään en muista että oisin tota jaksoa nähny! Vaikka muuten Fast Show kuuluu ehdotomasti lemppareihin. Today I've mostly been eating porridge..

Muita brittilemppareita on mm. Black Adder, Ab Fab, Coupling, Allo Allo ja Pitkän Jussin Majatalo. Varmasti sullekin tuttuja :) Monty Pythonia sen sijaan oon tuijotellut vaan leffojen muodossa. Ni! Ni!

Maria kirjoitti...

Osa on joo :) Pitkän Jussin Majatalo ihan paras! :D Suosittelen Pythoneilta myös Lentävää Sirkusta, oon Youtubesta parit sketsit joskus linkannuki.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...