7.8.2009

Olo no. 22

Eilen kierreltiin pitkin poikin Hietsua ja sen ympäristöä kirppareiden ja kierrätyskeskusten perässä. Taipaleella pysähdyttiin mm. kuvaamaan Olo no. 22:ta, eli toisin sanoen ympäri satamaa heiteltyjä, kiiltäviä metallipalleroita. Flickrissä on moiselle omistettu ihan oma kuvapoolinsakin, Helsinki's shiny metal balls (Olo no. 22). Yhteensähän noita palluroita on 50 ja niiden koko vaihtelee suuresta pieneen.

olono22-1

olono22-2

P.s. Terveisiä muuten Kampin edustalla huudahtaneelle tytölle, jonka mielestä Heijastuspinta on hyvä blogi ;)

5 kommenttia :

Noora tai Ellimari kirjoitti...

Bongasin sut tänään Helsingin Zarassa, mutta enpä uskaltanut tulla osoittamaan fanitusta, nyyh. Oot kuitenkin aivan upea livenäkin ja hiukses on upeet :-)

-elli

Maria kirjoitti...

Hehe, hauskaa ^^ Kiitos :)

SunSun kirjoitti...

Äh, tää söi mun kommentin, kun yritin postata. Uusi yritys.

Hih. Onneksi otit sen kohteliaisuutena, tunsin itseni vähän jurpoksi heti kun olin huudellut perääsi. Oisin sanonut sen ihan kohteliaasti muuten, mutta meillä oli kauhea kiire bussiin.

Olit tosi suloinen ja tyylikäs ja poikkis oli myös tosi söpö.

Vinkki, jos ootte huomenna vielä Hesassa: Lasipalatsi Design Markets Kampissa klo 10-18. Kaikkea ihanaa suomalaisten nuorten käsityöläisten ja suunnittelijoiden tekemää uniikkikamaa. Vaatteita, asusteita, koruja, yms. (Kaveri on siellä myymässä, puffaan kaikille tutuille ja tuntemattomillekin.;)

Lisäinfoa täältä: http://www.lasipalatsi.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=185

Maria kirjoitti...

Tuli se ekakin perille, mut kommenttienvalvonta... :) Ja totta kai otan kohteliaisuutena, ja vähän kiireessä oltiin itsekin, seiskan ratikkapysäkille :) Design Marketsilla on tullutkin jo käytyä, mahtavaa, että sellaista järkätään :)

Anonyymi kirjoitti...

Näin sinut zarassa, vaikka lähdin parin tunnin päästä Tampereelle. Hassua. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...