28.8.2009

Mustavalkoinen ja kappaleiksi revitty

Palasin pitkästä aikaa paidanrepimispuuhiin. Otin tämän viime vuoden puolella repimäni paidan ja lisäsin siihen astetta kovempaa nostetta. Samanmoisia olen tuijotellut runsaasti Lookbookista ja Sugar Kanen blogista, kaipa tässä jokin taso tuli ylitettyä.

shredling2

shredling1

shredling3

shredling4

Enää tarvitaan pari lämmintä päivää tämän käyttämiseen - miksi innostukseni laantuikin juuri kesäkuukausiksi?

21 kommenttia :

Sinet kirjoitti...

Näyttää upealta! Vähän tekis mieli itekkin repiä jotain.. (vaikka yhtä poikkiksen 66:sta t-paidasta). :P

wikke kirjoitti...

Upea! Mäkin olen repinyt samaan tyyliin paitoja sugar kanen inspiroimana. Tuntuu varmaan mukavalta päällä..

noora kirjoitti...

wau. aivan mahtava. menikö pitkäänkin väkerrellessä?

Auri kirjoitti...

Aivan upea repimys! Alunperin kyseessä siis vissiin pitkä t-paita? Onko tuo repiminen kuinka vaikeaa ja menikö aikaa kuinka paljon? Olen nähnyt kyllä ohjeita moniakin, mutten ainakaan vielä ole itse ryhtynyt puuhaan. Tämä oli jo senverran makea toteutus että saattaa sysätä omankin innostuksen vauhtiin!

Aridith kirjoitti...

Wau! U-P-E-A!

Maria kirjoitti...

Kiitti tasapuolisesti kaikille kommenttia heittäneille ^^

Noora, kaipa tuohon jokunen tunti meni, osa oli tosiaan jo ennestään revittyä :) Tein tuota aika pätkittäin monena eri päivänä, joten en osaa sanoa tarkkaa aikaa :D

Auri, ei ollut kovin pitkä t-paita, tuosta linkkaamastani postauksesta näkee miten pitkä ennen repimistä :) Tuo takaosa laskeutuu tooosi alas kun sen repii, vaikka paita olisikin lyhyt. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

Sugar Kane kirjoitti...

Tosi hieno! Kerrostamalla revittyjen paitojen elinkaari jatkuu pitkälle syksyyn ja talveen.

Maria kirjoitti...

Ah, niinpä todellakin, miksi en tullut ajatelleeksi :)

Rokkirusetti kirjoitti...

Must try! Upea paita : >

Kaoka kirjoitti...

Aivan ihana! Olisi mukava inspiroitua, mutta toisaalta tiedän, että käyttö loppuisi heti kun paituli olis pesun tarpeessa. (En millään viitsi pestä vaatteita käsin, tuo tuskin konepesua kestää :D)

Maria kirjoitti...

Kiitokset :)

Mä tunnollisesti aina jaksaessani käsipyykkään joitakin vaatteita :)

Pekka kirjoitti...

Upeita kuvia!

Maria kirjoitti...

Kiitti :)

Nanski kirjoitti...

Onpas hieno (:

Hei saako sulta kysyä jotain tähän postaukseen liittymätöntä? Sähän vissiin opiskelet toimittajaksi, eikös vaan, niin joudutteko käyttämään opinnoissa paljon tietokoneita? Voiko tiedotusoppia/viestintää opiskella, jos on hyvin kaukana tekniikan ihmelapsesta? Itseäni kiinnostaisi kovasti, mutta olen ehkä maailman tumpeloin tietokoneihminen, osaan suunnilleen ainoastaan käyttää nettiä ja tekstinkäsittelyohjelmia jotenkuten :D

Juliet kirjoitti...

En edes jaksa miettiä kuinka kauan tuohon meni aikaa. Mutta jälki on mahtavaa!

juliet xxx

Maria kirjoitti...

Nanski, toki saa! :) Juu, tiedotusoppia opiskelen (eri asia tuleeko musta koskaan välttämättä toimittajaa :P).

Mm, opitoihin kyllä liittyy aika paljon tietokoneiden käyttöä, toimituksissakin kun niitä kuitenkin pääasiallisesti käytetään. Kurssien puolesta tiedekunnan yhteisiin opintoihin kuuluu tietotekniikan perusteet, jonka pitäisi johdattaa tietokoneisiin perehtymättömätkin kykeneviksi käyttämään konetta ja perustomintoja :)

Sitten tiedotusopin puolella on visuaalisen journalismin kurssi, jolla mm. harjoitellaan taittamista (ja valokuvausta). :) Lehtityön kurssilla taas juttuja kirjoitellaan tietysti koneella ja opetellaan samalla käyttämään julkaisujärjestelmää, jolla jutut saa siirrettyä päätoimittajan haltuun ja nettilehden puolelle.

Monilla kursseilla saatetaan käyttää myös harjoitustehtävien palauttamiseen sellaista nettiportaalia (Moodle esim.), jonka käyttö on kyllä aika yksinkertaista. :)

Uskoisin, että jos netin käyttö sujuu hyvin ja teksinkäsittely, niin se riittää lähtötasoksi aivan erinomaisen hyvin :) Jotain juttuja saattaa tulla uusia (esim. ne taitto-ohjelmat), mutta niitä pystyy sitten opettelemaan kun tulevat vastaan :) Toimittajalle on varmasti etua tietoteknisestä osaamisesta ja erityisesti Internetin taitavasta käytöstä (tiedonhaussa aika tärkeä väline), että ehkä kannattaa ainakin ottaa sit sellainen asenne, että pyrkii oppimaan lisää :)

bubble kirjoitti...

Ooh, jälleen kauniita kuvia ja todella hyvin paitaan sopivia! Näiden perusteella aloin himoita omaa reikäriepua, vaikka a) se ei varmaankaan sopisi tyyliini, b) en sitä varmaan osaisi edes käyttää, c) olen tällä hetkellä liian laiska alkamaan repimisprojektiin.

Aridith kirjoitti...

Miten tuo repiminen oikein aloitetaan? Saksilla vai? :D Blondi mikä blondi...

Maria kirjoitti...

Pitää olla reuna, jota voi alkaa purkaa, eli jos on huolitteluja niin niistä kannattaa hankkiutua ekana eroon, mä vaan leikkasin helmasaumat yksinkertasesti pois :> Sit voi kynsillä tai jollain terävällä "raaputella" sitä helmaaa niin, että saa noita lankoja esiin, ekat voi katkeilla tai lähteä kokonaan irti jos helman reuna on epätasainen, se on ihan ok. Sit kun vaan vetelee niin huomaa, miten se alkaa purkautua :)

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko minkä nimisiä sävyjä ne laitto sun hiuksiin kun sä viime kerralla värjäsit ennen tota nykyistä siis?

Maria kirjoitti...

En kyllä tiedä, kun ei mulle edes kerrottu :/ Lopputuloksen kuitenki on nyt tarkotus olla puol astetta omaa päätäni tummempi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...