21.8.2009

Metallilohikäärme, eiku...

haarniskakoru1

Vielä kertaalleen kuva tuosta erittäin hurmaavasta H&M Menin korusta. Metalliset ranteet ovat kiva asia, josko niihin vielä jostain niittejäkin löytyisi... Mies tosin ihmettelee, ettäkö oikeasti tuo on ihan miehille tarkoitettu. Korun koosta päätellen joko niin, tai sitten minulla vain on todella kapea ranne. Veikannen jälkimmäistä. On muuten mies myös tehnyt nykyisestä korumuodista analyysin, jonka mukaan miesten korut saavat innoitusta ritareista ja lohikäärmeentappajista, naisten korut linnanneidoista ja kukkakedoista. Nahkarannekkeeni kuulemma on jousimiehen ranneke. Kelpaa!

Tänään luvassa kaupungilla pyörimistä Nooran seurassa. Adjöös!

P.s. Hihhih, Noora inspaantui mun inspaantumisestani! Mä voisin puolestani inspaantua Nooran musta inspaantuneisuuden inspaantuneisuudesta... Tai siis mä haluan kans just tommosen rannekorun!

12 kommenttia :

Selma kirjoitti...

Hassua muuten, miten H%M:n nettikaubuluksesta ei löydy (tai sitten puusilmäisena klikkailin ihan vääriä valikoita) sen kummemin mitään äijäroinaa, eli koruja yms, mut sitten ihan liikkeeseen mennessä sieltä kakslahkeisten puolelta löytyy vaikka mitä veikeetä.

Piret kirjoitti...

koru on kerrassaan hieno. kaipaisin itseki jotain särmikästä ranteeseeni..

-Piret

ladyam kirjoitti...

Voi että, pakko ihan tulla jo pelkästään tota kuvaa kehumaan. Todella todella kaunis! Ja korukin tosi jees :)

Anonyymi kirjoitti...

lueskelin tossa mungolifea ja siitä tuli mieleen toi sun piraattipuolueen kannatus. miten piraattipuolue sijoittuu poliittiselle jakaumalle?

mari kirjoitti...

Ei ollu meijän H&M:llä noita :/

Rhia kirjoitti...

Tuollainen rannekoru (siis tuo henkkiksen) on kohtalaisen helppo tehdä myös itse. Tein samanlaisen, mutta kapeampana äidilleni joululahjaksi joskus nelisen vuotta sitten ja myöhemmin synttärilahjaksi samaan sarjaan kaulakorun, hopeasta.
Tarvitaan vain ohutta metallilankaa, vanha neulepuikko (n. kokoa 3,5) parit pihdit ja pikkuinen saha. Malli on nimeltään eurooppalainen chainmail 4 in 1. Siitä löytyy erilaisia variaatioita kuten 6 in 1 jne.
Jos chainmail eli kotoisammin rengaspanssari kiinnostaa niin tuolta linkistä voi käydä kurkkimassa millaisia variaatioita löytyy ja mitä kaikkea ihmiset ovat siitä tehneet, koruista vaatteisiin jne.
http://www.mailleartisans.org/gallery/

NooranElämää kirjoitti...

Oi luoja miten upea kuva! :)

Maria kirjoitti...

Hei kiitti kaikille! :) harmi, ettei joka paikasta noita löydy... :/ Mut ehkä tuosta Rhian vinkistä olisi iloa ja apua? :)

Anonyymi, piraattipuoluetta ei oikein voi sijoittaa perinteiselle vasen-oikea -akselille, vähän kuten ei selkeästi voi vihreitäkään (niitä voi haukkua yhtä lailla vihervasemmistoks ku viheroikeistokski :D), syystä, että ajettavat asiat eivät oikein tälle akselille sijoitu. Piraattipuolueeseen kuuluukin aika monenlaista porukkaa niin vasemmalta, oikealta, keskeltä kuin tän perinteisen akselin ulkopuoleltakin, ja puoluejohto on ainakin tähän asti pitänyt kiinni periaatteesta, että jokainen edustaja saa puolueohjelman ulkopuolisista asioista äänestää täysin omatuntonsa mukaan. Vastaako tämä riittävästi kysymykseesi? :)

Anonyymi kirjoitti...

vastaa, kiitos vaivannäöstäsi! :) olenkin tässä jo jonkin aikaa ollut ko puolueesta kiinnostunut ja samalla tietysti askarruttaa miten asiat siellä käytännössä toimivat, kun olen kuitenkin itse selkeästi asettunut tietylle puolelle eikä jäsenenä olo näillä näkymin tuntuisi olevan ristiriidassa oman kantani kanssa :) pitää perehtyä asiaan tarkemmin.

Maria kirjoitti...

Perehtyminen on hyvä :)

Piraattipuolueella on myös keskustelufoorumi ja irc-kanava (tiedot löytyvät puolueen sivuilta), jossa voi myös esittää kysymyksiä suoraan puolueaktiiveille ja niille, jotka hommaa pyörittää :) Piraattipuolue pyrkii myös tuomaan keskustelua ja päätöksentekoa läpinäkyvämmäksi ja lähemmäs tavallista tallaaja, joten siksikin kyllä tietoa, näkemyksiä ja mielipiteitä puolueesta ja puolueen sisältä löytyy ja tulee löytymään :) Toivottavasti ajatuksesi selkiintyvät suuntaan tai toiseen! :)

tiiti kirjoitti...

parhautta, ei mitään pientä ranneketta, vaan noilla rhian ohjeillahan voi tehdä kokonaisen haarniskan! semmoista kuvaamaan voisi jopa melkein käyttää sitä ällökesanaa "rouhea".

Maria kirjoitti...

Jos saisi eka tehtyä tän tavallisesta langasta neulotun "vaatteen" eka yhden edes valmiiksi... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...