2.8.2009

Matkaan

Tällä hetkellä nokka lienee jo kohti Tukholmaa ja olen mättämässä itseäni täyteen laivan buffetissa (kun olen ensin alkuillan mättänyt itseni täyteen tax freen Kalevin tiramisusuklaata...) Ihan täysin telakoille en kuitenkaan jätä blogiani reissun ajaksi, olen ajastanut tuttuun tapaan joitakin pieniä postauksia pitkin päiviä, toivottavasti niistä on iloa. Takaisin siis määrä on tulla keskiviikkona. Jos wlanit pelittävät (hotellihuoneen hintaan kyllä kuuluu netti), julkaisen ehtiessäni kommentteja Tukholman päässä. Päivityksiä reissaamisen keskeltä en lupaa, mutta en sulje pois laskuistakaan.

Iiks, jo jännittää tätä etukäteen kirjoitellessa! Oon niin himona odottanut vaikka kuinka pitkään mahista päästä käymään Tukholmassa. Täpinää täpinää!

Kukkaruukkuun: toivon löytäväni shoppailuosastolta jotakin sinimustaa ja jotakin jännittävää. En kuitenkaan välttämättä alemmassa kuvassa olevan korsetin kaltaista jännyyttä, vaikkei sekään huono olisi. Mitään erityistä siis ei ole tiedossa, mutta mieli on avoinna. No okei, nähtyäni Anna-Marialla tämän paidan taidankin aloittaa shoppailun jo laivalla. Tuli pakkomielle: Mä niin kans hankin tuollaisen elukkateepparin ja puen sen kiiltävien housujen kanssa. Eläköön lähinostalgia! Dämmit, arskat vaan jäi Hervantaan.

Laugh
Laugh by Idhren featuring Miss Sixty
Nähtäilemisiin!

1 kommenttia :

linda sofia kirjoitti...

hyvää matkaa! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...