20.8.2009

Lubin - Idole

Minulla on taas kerran uusi hajuvesirakkaus, tai ainakin melkein.


Tilasin niche-hajuvesiin erikoistuneesta LuckyScent.comista täydellisen hajuvedenetsinnän huumaannuttamana muutaman tuoksunäytteen, ja yksi niistä oli Lubinin Idole, jonka pullo on upean afrikkalaisvaikutteinen. Tuoksu on saanut inspiraationsa vanhoista maustereiteistä Madagascarin ja Indonesian välillä, ja siinä tuoksuvat mm. rommi, kumina, karvas appelsiininkuori, savuinen eebenpuu, nahka ja sokeritanko. Yhdistelmä kiehtoo yhtä paljon iholla kuin paperillakin, poikaystävän mielestä se tuoksuu aivan kolalle. Voin yhtyä tuohon arvioon; makea, savulla ja mausteilla höystetty tuoksuelämys.

Olen vakaasti sitä mieltä, että mikäli tästä olisi eau de parfum -versio, se luultavasti pysyisi iholla paremmin kuin eau de toilettena, ja aika varmasti ennenpitkää hankkisin tämän omaperäisen, eksoottisen ja mystisen kiehtovan tuoksun omakseni. Vaan tällaisenaan se katoaa iholtani puolessa tunnissa - mitä sydänsuruja!

Kuva: Luckyscent.com

10 kommenttia :

Selma kirjoitti...

Täytyykin tutustua tuohon LuckyScent sivustoon, mulla kohta on edessä uuden perushajuveden osto kun vanha vetelee viimeisiään. Tekis mieli hommata joku uusi tuoksu, mutta luottotuoksut on nimensä mukaisesti niin luotettavia, että yleensä vaan uraudun ja ostan samaa litkua uudestaan ja uudestaan.

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaa hyvältä. Mahtavin pullo!

Maria kirjoitti...

Tuolla on tosi kätevää toi, että voi tilata noita näytteitä tommosis pienis koeputkilontapasissa ja nuuskia ennen lopullista päätöstä :)

Pullo on kyllä upea ^^

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö mistä löytäisin RSS-/Atom-syötteen jolla saisin blogiini tuohon sivupalkkiin näkyviin uusimmat kommentit?

Sinulla on tuossa sivupalkissa yksi versio tälläisestä, mutta kaipaisin sitä RSS-/Atom-syötettä. Miten muuten olet muokannut tuohon sinun viimeisimmät kommentit -kohtaan suomenkieliset tekstit?

Kiitos jo etukäteen! :)

Maria kirjoitti...

Bloggerissa ainakin taitaa nykysin olla ihan oma widgetti tuohon samaan asiaan, tän taas asensi tuo tekniikan ihmelapsimies, ei muistikuvia siitä mitä tuo widgetin koodi löytyi tai miten se toimii :F Kielimuokkaamista tein suoraan kooditiedostoon ja hostasin sen Googleen. Sori mun huono apuni! :F

Mindra kirjoitti...

Osaisiko poikaystäväsi auttaa jos kysäisisit häneltä? :D

Maria kirjoitti...

Palataan asiaan :D

Mindra kirjoitti...

Joko palataan asiaan? :D *malttamaton*

slux kirjoitti...

Tuo täällä oleva uusimmat kommentit-widgetti ei käytä muistaakseni RSS-syötettä, mutta Bloggerin helpistä löytyi jokatapauksessa tällainen ohje siitä, että mistä löytää RSS-syötteen uusimmista kommenteista:

http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=97933

Mindra kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Juuri tätä etsin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...