5.8.2009

...Ja takaisin

Jes, takasin Pasilassa ja kamat hujan hajan. Harkitsin hetken matkakuvien muokkaamista hienoiksi tekotaidepläjäyksiksi väreineen ja vinjetteineen, mutta siihen ei luultavasti aika ja kärsivällisyys tällä haavaa riittäisi, joten ehkä vain oksennan muokkaamattomat versiot matkapostaukseksi ja tekotaiteilen parhailla otoksilla myöhemmin lisää.

Lähtöpäivänä päätettiin vielä poikaystävän kanssa lähteä aamusta Södermalmille kiertelemään, tärskyt tehtiin myöhemmin keskustassa anoppikokelaan kanssa. Hyvä näin, toisena matkapäivänä mukaan tarttuikin jo kivoja juttuja (Hyvin pasilamaisen jännää, että Söder oli kulutushysteerisesti paljon ydinkeskustaa inspiroivampi paikka...), näistä lisää vielä myöhemmin! Makupalana kuitenkin ehkä lempparivahinkohankintani...

IMG_4390

Nyt uppailemaan hirveä kasa kuvia ja potemaan päänsärkyä, tällä kertaa seurausta pään kolauttelusta hytin hyllyyn. Sivussa voi vähän syöpötellä mustikkavalkosuklaalla.

Kuulemiiin myöhemmällä ajankohdalla!

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Noin pieni kolauttelee päätä hyttiin?! Mieti mitä se on vähän isommilla jos säkään et pysy siellä pystyssä! Hahah

Maria kirjoitti...

Aika kääpiö saa olla et tulee mahdottomaks kolauttaa päätään metrin sängyn yläpuolella olevaan hyllyyn. -.-

iinap kirjoitti...

Noi on aivan varmana Vagabondin Thelmat nauhallisena versiona, aivan varmana!:D Alkaa pikkuhiljaa pelottamaan tää mun fanaattisuus kyseisiä kenkiä kohtaan..

Maria kirjoitti...

Ahhih ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...