24.8.2009

Hamonen, pienoinen

Eilinen päivä alkoi hieman viileästi, joten jakku ei ollut ollenkaan liikaa kotoa liikkeelle lähtiessä. Iltapäivän edetessä pilvet väistyivät ja aurinko alkoi porottaa - siinä kohtaa jakku saa kyytiä.

Paita on aivan haalean pastellinpunainen, lähes valkoinen. Pehmentää mukavasti mustaa asua olematta silti hempeä tai liian värikäs.

musica2

Hame on American Apparelin mini, joka on loistava perusvaate yhdistettäväksi minkä tahansa yläosan kanssa. Valitettavasti pehmeän ja joustavan materiaalin ja leveän kuminauhakaistaleen turmioksi koituvat leveät lanteet ja kapea vyötärö - hame alkaa tehokkaasti hinata itseään ylöspäin, erityisesti takaa. Siinä myös syy sille, miksi käyttö on jäänyt valitettavan vähäiseksi. Leggingsien kanssa ongelma ei ole kovin suuri, mutta ilman pakaranpeittoa tällä ei aivan ihmisten ilmoille uskalla. Lienisikö trikoota napakampi materiaali ja hieman erilainen hamemalli sitten ratkaisu ongelmaan, mene ja tiedä.

Jalassa olivat vanhat tutut H&M:n gladiaattorisandaalit. Kaksi kesää samoilla beibeillä ja vielä varmasti kolmaskin menee - ei ole kaikkia halpaketjuvaatteita kestävyyden puolesta väheksyminen!

musica1
Jakku - second hand, t-paita ja leggingsit - Gina Tricot, hame - American Apparel, ranneke - H&M Men, kaulakoru - lahja mieheltä

Kuvia tukan (hyvin lievästi) päivittyneestä ulkomuodosta luvassa huomenissa!

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mitä käytät noiden GT:n paitojen alla? Itselläni valkoinen odottaa turhaan käyttöä kaapissa, sillä siitä kuulta todella pahasti rintaliivit läpi, mitä vihaan.

Mari

Anna-Maria kirjoitti...

Mulla on tuo sama ongelma useamman trikoohameen kanssa. Minkäs sille voi, että on niin kapea vyötärö ja kaikki trikoohameet on aina ihan suoria. Mulla toimii parhaiten korkeavyötäröiset hamoset, ne kun ovat tarpeeksi kireitä vyötäröltä eivätkä lähde heti lipettiin. Suosittelen sellasia karheita mattasukkiksia (tai legginsejä) trikoohameen alle, sillä niiden kanssa se pysyy hieman malitillisemmin kuin liukkaiden sukkisten.

KatriK. kirjoitti...

Johan osaa olla onnistunut outfit.

Maria kirjoitti...

Mari, käytän mahdollisimman ihon värisiä rintsikoita, sellainen vaalea harmaakin käy, mulla ei oo ongelmaa niiden kanssa :) Paidan löysyys muuten vaikuttaa kans!

Anna-Maria, hei kiitti huomiosta ja vinkistä, täytyy pitää tämä mielessä, jos joskus metsästää parempaa yksilöä :> :)

KatriK, kiitti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...