28.8.2009

Halutaan nähdä: Inglourious Basterds

Tämän uusimman Quentin Tarantinon elokuvan haluaisin nähdä. Inglourious Basterds kertoo amerikkalaissotilaista, jotka toisen maailmansodan aikana lähtevät terrorisoimaan natseja.

Tässä vielä tuon elokuvan traileri Clever TV:n alkuspiikillä varustettuna (miksi nykyään halutaan vaikeutta trailereiden embedausta blogeihin, mitä sen estäminen hyödyttää ja mitä niiden embedaus haittaa?):Sovittiin jo, että tää elokuva mennään sit lähitulevaisuudessa katsomaan elokuvateatteriin.

10 kommenttia :

supervain kirjoitti...

mä niin haluun nähä ton leffan kans <3

Anonyymi kirjoitti...

Se on muute sitte Basterds eellä... Ihan tahallaan.

Maria kirjoitti...

Katopas vain, oli joku lukihäiriön poikanen pesiytynyt päähän kun ei tuota vokaalivaihdosta silmään osunut :D Kiitos ^^

Stazzy kirjoitti...

Kävin kattomassa just toissailtana. Elokuva oli... erikoinen. Minä tykkäsin, seurassani ollut ihminen ei. (Osin varmaan senkin takia, että ranskan ja saksankieliset osuudet eivät olleet englanniksi tekstitettyjä. Meni paljon ohi.) Ei ehkä tyypillisintä Tarantinoa, mutta hahmot olivat oivia. Juuri karvan verran karikatyyreja.

Lisäksi, elokuvaa katsellessa on koko ajan sellainen tunne, että Tarantino on siirtänyt kankaalle oman fantasiansa siitä "kuinka asiat olisivat voineet mennä". Ei siis pidä katsoa mitenkään historiallisena elokuvana, vaan Tarantinon elokuvana jonka tarina on inspiroitunut... noh, toisesta maailmansodasta.

Stazzy kirjoitti...

Floodaan vielä. Itseasiassa tarina on monisyisempi kuin vain "joukko amerikkalaissotilaita jotka lähtevät terrorisoimaan natseja". Toisen vahvan osan tarinaan tuo juutalaisnainen, joka perheestään ainoana säilyy hengissä verilöylystä ja neljä vuotta myöhemmin saa hopeatarjottimella mahdollisuuden kostaa.

Maria kirjoitti...

Heh joo, en tiedä tuosta leffasta muuta kuin nuo nopeat kuvaukset ja trailerin, ne ei vielä kovin syvällistä kuvaa leffasta anna, mut hauskaa, jos siinä sellainenkin ulottuvuus on :) Ja mä en nyt pidä Tarantinoa muutenkaan minään dokumentaaristen ja ultrarealististen kuvausten mestarina, sen elokuvissahan pointtina tuntuu usein olevan enemmän tai vähemmän asioiden liioittelu ja juuri tuo fantasianomainen näkökulma :)

mari kirjoitti...

Minä äsken Janille.. "heiiii kato, mimmi mörri on.. mäki haluan!" :D ja käänsin sille näytön :)

Maria kirjoitti...

:)

Sanni kirjoitti...

kaytiin kattoo viime viikolla. Ma tykksin tosi paljon, tykkaan kylla tarantinosta muutenkin hulluna! mies ei oo mikaan tarantino fani, mut sekin kylla tykkas tasta. suositteleeeeeeeen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Leffan nimi on muuten oikeasti IngloUrious Basterds...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...