9.8.2009

Eestin herkut ja kirpparilöytöjä

Käytiin tuossa eilen jatkamassa kirpparikiertelyä, tällä kertaa matka vei Vallilaan, Valtterille. Poikaystävä teki pari aivan nappiin mennyttä löytöä uuden keräilykokoelmaansa aloittajiksi ja minä ihmettelin tavarapaljoutta.

super mario bros

top gun
Super Mario Bros ja Top Gun Nintendolle - laatikot eivät ole priimakunnossa, mutta onpa sentään ne pahvit ympärillä.

Paluumatkalla poikettiin Pasilan aseman kupeessa olevaan Eestin herkut -kauppaan, josta saa erilaisia virolaisia elintarvikkeita - mm. Kalevin tiramisusuklaata! Mukaan lähti myös kolmea erilaista juustoa (savustettu ja valkosipulinen Saaremaa-juusto, mmmmmm....), hedelmäleipää, grillimakkaraa ja aniksen makuista limsaa, jota allekirjoittanut ei ihan heti niele toista lasillista. Hyvin tuettava puoti kyllä tuo kauppa: ruuat ovat erilaisia, jännittäviä ja niitä kummallisia limonaadeja lukuunottamatta erinomaisen hyviä! Toivottavasti se ei katoa nurkilta.

Eestin herkut löytyy ilmeisesti myös Vuosaaresta sekä Vantaalta. Google löytää myös Kalliosta puodin nimeltä Eesti Marketti ja Mellunkylästä Eesti Kaubamajan. Muitakin vastaavia putiikkeja lienee olemassa!

kalev tiramisu

puuviljaleib
Puuviljaleib = hedelmäleipä.

Illalla nautiskeltiin savun makuisia oluita, lämmiteltiin saunaa ja katsottiin Assembly TV:stä demokompoja. Tänä vuonna ei sitten tullut paikan päälle mentyä - poikaystävältä moinen rikkoo 11 vuoden Assy-putken. Olisipa myynnissä päivälippuja...

Itse asiassa käytiin Valtterissa vielä tänäänkin, tällä kertaa poikaystävä metsästi viidellä eurolla adsl-modeemin. Sitten ajeltiin ilmastoimattomalla ratikalla ympäri ysin reittiä. Pasilassa odotti tuoreita mansikoita.

4 kommenttia :

bubble kirjoitti...

Voi möhkö, ootte sitte käyny naapurissa! Valtteri on tossa parin korttelin päässä :)

Anonyymi kirjoitti...

heeei etkös asunu joskus tampereella vai muistanko väärin?asutko nyt siis pasilassa?

Maria kirjoitti...

Hehe asun mä edelleen Treella :D Tässä anoppikokelaan nurkissa lojutaan kun käytiin porukalla risteilyllä eikä ole kiire takasin kotikonnuille :P Ens viikolla tosin takasin Manseen.

Bubble, aww, näin sitä aina välillä menee ihan ristiin :D Eräskin lukija puolestaan oli käynyt mun kotitalossa vieraisilla eräänä viikonloppuna, oli nimen bongannu ovesta :D

Ranna kirjoitti...

Haha, Top Gun!
En pysty nykyisin ajattelemaan sen yhteydessä enää mitään muuta kuin tätä:
http://www.screwattack.com/AVGN/2006/TopGun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...