21.8.2009

Ärsytyshaaste

Aina välillä ärsyttää. Minua ärsyttää...

Nimessäni: Siitä tehtävät hölmöt väännökset mörreistä monneihin.

Kasvoissani: Epätasainen punoitus ympäri poskia ja nenää. Silmäluomet, joilla on lähes mahdoton saada pysymään luomiväriä tasaisena.

Vartalossani: Nilkkani. Ei niistä sen enempää.

Luonteessani: Lyhyt pinna ja äkkipikaisuus. Vaivun liian helposti epätoivoon. Turhaudun, jos asiat eivät varsin nopeasti mene haluamallani tavalla (olin aika huonoa seuraa WoWin harjoitusraideilla). Ihailen tässä kohtaa miestä, jolla tuntuu olevan maailman rautaisimmat hermot, harvinaisen vakaa luonteenlaatu silloinkin, kun ärsyttää ja ennekaikkea sitkeyttä vaikka sitten hakata päätä seinään, koska "ennenpitkää se seinä menee rikki". Ei minusta vaan olisi ensimmäisen Super Marion läpitahkoajaksi... (Toisaalta mies taas ihailee tinkimätöntä periaatteellisuuttani, joten tasoissa ollaan.)

Vaatekaapissani: Liian vähissä oleva säilytystila. Kaksi hyllyä per naama plus yhteishyllyt on yksinkertaisesti liian vähän, olkoonkin, että roikkokaappiin saa kätevästi parit kangashyllyviritykset (löytyy Ikeasta ja Tiimarista). Sen siitä saa, kun kaksi ihmistä asuu yksiössä: vaikka muuten olisi kuinka tilavaa tahansa, kaappeja on vain yhden ihmisen tarpeisiin.

Kotonani: Ei oikeastaan mikään muu, paitsi se säilytystilan puute.

Ystävissäni: Monet asuvat niin pirun eri paikoissa ympäri Suomea...

Perheessäni: Moniongelmaisuus.

Harrastuksissani: Vähän liikaa sisätiloihin painottuvia ovat, nämä tämmöiset leffankatselut ja blogaamiset. Valokuvaus toisinaan vie pihalle!

Kumppanissani: Kaapinovet voisi joskus laittaa kiinni, ei ole kivaa yhtä kyytiä olla melkein lyömässä silmäänsä niihin. -.- Aijoo, ja kun vessapaperi loppuu rullasta, olisi fantsua, että viimeisen palan käyttänyt myös lisäisi sen uuden rullan telineeseen, eikä jättäisi sitä tyhjää paikoilleen. Kamoon, mitä kukaan sillä tekee?

Kielenkäytössäni: Välillä kangertelee.

Musiikkimaussani: Sen kapea-alaisuus. Olen enemmän leffaihmisiä. Arvostan silti hyvää musiikkia ja rakastan tanssimista!

Kotikaupungissani: Mansesta ei hirveästi kyllä keksisi pahaa sanottavaa, mutta heitetään nyt vaikka se, ettei täältä löydy Zaraa.

Ruokavaliossani: Liian perso makealle ja oluille.

Naapureissani: Aika äänettömiähän nuo ovat, mutta se satunnainen, minuuttikymmenkaupalla kestävä porailu kahdeksalta aamulla tuossa ihan yläpuolella ei hirveästi hotsittele. Ja noh, viimeisimpänä joku samassa talossa asuva on alkanut harrastaa omavaltaista sääntöjen keksimistä ja sama tai eri tyyppi on alkanut sopivasti terrorisoida eri mieltä olevien pyykkejä... ehh.

Nykyisessä elämäntilanteessani: Olis ihan kiva, kun rahaa virtaisi talouteen vähän enemmän kuin nyt.

Tulevaisuudessa: Tietämättömyyshän se aina ärsyttää, mutta toisaalta liian tiukat suunnitelmatkin ovat pyllystä: ne eivät kuitenkaan juuri koskaan toteudu juuri niinkuin itse haluaisi. Tämä ei ole pessimismiä, vaan käytännön realiteetti. Siispä tämä yrittää suhtautua tulevaisuuteen hyvin joustavasti ja avoimin mielin, yksityiskohtiin liittyviä fiksaatioita vaihtelevalla menestyksellä vältellen (tsek. kohta "minua ärsyttää luonteessani...").

Jätin tästä pois lapset, työn ja lemmikit, syystä että näitä ei löydy, joten ei niistä silloin ole pahaa sanottavaakaan. :P

Ken ei ole vielä tehnyt tätä haastetta (onko sellaisia?), katsokoot itsensä nyt haastetuksi!

2 kommenttia :

i'm lacking kirjoitti...

Kersana tosiaan ärsytti kun sukunimestä (sama etunimessä) keksittiin vaikka mitä muunnoksia, nykyään lähinnä ärsyttää se että ihmiset kirjoittaa sen väärin :S.

Aridith kirjoitti...

"Kaapinovet voisi joskus laittaa kiinni, ei ole kivaa yhtä kyytiä olla melkein lyömässä silmäänsä niihin. -.- Aijoo, ja kun vessapaperi loppuu rullasta, olisi fantsua, että viimeisen palan käyttänyt myös lisäisi sen uuden rullan telineeseen, eikä jättäisi sitä tyhjää paikoilleen."

Tuttua, tuttua. Nimimerkillä oli kiva mennä töihin silmä mustana ja silmäkurma verillä...:D Sama ton vessapaperin kanssa. Pitää kai asettaa uus rulla tyrkylle siihen lehtitelineen päälle vihjailevasti jos rulla sattuu loppumaan ukon kierroksella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...