1.8.2009

Aine ei mee putkeen

Että osaakin välillä olla kaappi ja kämppä sekaisin. Tällä kertaa se on nielaissut johonkin tuntemattomaan paikkaan AA:n viskoositeepparini, jonka olin aikeissa laittaa eiliselle syömishetkelle. Kun olin puoli tuntia kääntänyt kaappiani ylösalasin ja kokeillut lukuisia eri vaihtoehtoja hätävara-asuksi, alkoi aika loppua ja päälle päätyi minuuttia ennen lähtöä turvallinen, varmasti tyylikkääksi ja toimivaksi todettu rakas luottovaate, joka hyvin luotettavasti myös lojui näkyvällä paikalla vastapestynä. Kynsiä en ehtinyt sitten siinä säntäilyhysteriassa edes putsata kuluneista lakoista puhumattakaan sitten uudelleenvärjäämisestä.

Pitsipöksyistä ette muuten pääse vieläkään.

safety outfit 1

safety outfit 2
Tunika ja pitsipyöräilyhousut - American Apparel, nahkaranneke (ollaan samiksii patentedin kanssa, jes, hyvä!), kehuttu kaulakoru ja nahkalaukku - H&M

P.s. Muistakaa päivittää Firefox-selaimenne, uusi versio on ihan kingi! Mm. fonttituki, jonka ansiosta erikoisemmatkin fontit toimivat, vaikkei niitä ennestään käyttäjän koneelta löytyisikään. Firefox muuten on myös hyvä esimerkki tuotteesta, joka on vapaa - ja katsokaa, se on valloittanut maailman ja edistänyt merkittävällä tavalla ihmisten tietoturvaa ja selainmukavuutta. Toimivat vaihtoehdot perinteisille toimintatavoille eivät ole ollenkaa utopiaa, joskaan niitä vaihtoehtoja eivät kehitäkään ihmiset, jotka vannovat status quon nimeen.

3 kommenttia :

Selma kirjoitti...

Hehe, mullakin ilmenee välillä tuota että vaatekaappi piilottelee jotain kuteita joita just nyt pitäisi saada päälle. Tai sitten mustien sukkien lisäksi mun pesukone syö tekstiileitä myös isompina annoksina.

Katariina kirjoitti...

Hiertääkö tuo sun vetskarilaukku vaatteisiin jälkiä tai nyppyjä? Ihan ot :D

Maria kirjoitti...

Selma, hehe, kauhea pesukonesyöppö...

Katariina, ainoa, missä on tullut hittiä, on ollut neulostakki, johon joku vetskarinosanen otti pari kertaa kiinni hihaan, kun kannoin tuota sillä tavalla kirjekuorilaukkuna kainalossani :<< Muuten en ole huomannut ongelmia. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...