20.8.2009

5th Avenue Shoe Repairille nettikauppa ja saapashimotus

Yksinkertaiset, korkeat, varsistaan epätiukat buutsit maltillisella ja tukevalla korolla = tarvitaan. Vagabondin Crivits on aika huippukamaa.

Nettiputiikkiin muuten pölähti kasa syysuutuuksia.

Image and video hosting by TinyPic

Kuva: Vagabond.com

Vagabondin nettiputiikkiin muuten pölähti äskettäin kasa syysuutuuksia.

Samoin Issues infosi, että 5th Avenue Shoe Repair on avannut oman nettiputiikin - jesjesjes! Jokaisella vaatemerkillä pitäisi olla selkeä, toimiva ja yksinkertainen online-kauppa, joka toimittaa Suomeen (ei oteta mallia Gina Tricotin hirveän kammottavasta flash-härpäkkeestä, eihän!). Filippa K, kui ois?

Image and video hosting by TinyPic

Kuva: 5th Avenue Shoe Repair

19 kommenttia :

Selma kirjoitti...

AH, noita samaisia Vagabondin kenkiä on myös meikäläinen katsellut sillä silmällä. Tosin omistan jo samantyyppiset mustat saappaat (vähän kaventuvammalla korolla varustettuna tosin), joten voisin huolia noista saappaista ne tummanruskeat tai normiruskeat.

Maria kirjoitti...

Mä oon sovittanut noita kertaalleen jo kaupassaki... :P Näytti aika hyvältä :)

Milla kirjoitti...

Kas, noi Vagabondit muistuttaa aika läheisesti Stellan Pistol-saapikkaita. Vai muistanko väärin ja saappaat ovatkin yhä vain Stellan haaveissa?
http://www.olivialehti.fi/Tyyli/Tyyliblogi/tabid/66/Default.aspx?TagId=279&PostId=1889#blog_comments

Sulla on paljon mielenkiintoisia näkemyksiä ja tosiaan sana hallussa... Kuitenkin blogisi olisi huomattavasti kiinnostavampi mikäli suurinta osaa postausten aiheista ei olisi juuri luettu vaikkapa juuri Stellan blogista. Tai jos kuolaamasi vaatemerkit ja asusteet eivät olisi myöskin siellä vilahtaneet. Tiedäthän, Filippa K, Diesel, Vagabond, musta nahka&vetoketjut, tunika-asut, rouheus, tappajakorot etc etc....

Haaste: Kuukauden ajan voisit välttää vaikutteita jättämällä välistä Paras aika vuodesta -blogin postaukset ja ehkä tuolta Anna-Marialtakin tulee turhan paljon vaikutteita... Saisit samalla kehitettyä omaa tyyliäsi ja tuotettua kenties hieman monipuolisempia postauksia.

Emilia kirjoitti...

Mä ostin just kirpparilta yhdet Crivits saappaat viime vuoden mallistosta. Nams! :o<3

Maria kirjoitti...

Milla, kuule nuo merkit ja mainitsemasi asiat eivät ole mitään niin ultrauniikkia tai spesiaalia, etteikö niistä saisi muutkin ihmiset maailmassa tykätä ja inspaantua. (Dieseliä en muuten edes kuolaa, jotain tasoa tuohon yksisilmäiseen marmatukseenkin.) Mä olen löytänyt mulle sopivan ja kotoisen tyylini, kiitos vain, ja se kehittyy koko ajan, kuten kaikilla muillakin ihmisillä. Lisäksi jos olet päättänyt nähdä vain kaikista huterimmatkin yhtäläisyydet ja ignorata ne lukuisat eroavuudet, ei ihme, että pian alkavat kaikki vaikuttaa hyvin yksiulotteisilta.

Jos blogini on sinusta yksipuolinen, tylsä ja ties mitä muuta, niin löytänet varmasti paljon mielenkiintoisia blogeja vaikkapa tuota sivupalkin blogrollia vilaisemalla.

Emilia, epistä! ;<

Lotta kirjoitti...

Hei sori, mutta oon huomannut saman kuin Milla. Varsinkin keväällä Stella-kopiointi pisti sun vaatetuksessa aika pahasti silmään.. mut hyvä että nyt oot saanu tota "scifimäisyyttä" sun tyyliin, näyttää oikeesti just sulle sopivalta ja "omalta". Sovitin itekin ns. scifi-kenkiä pari päivää sitten kaupassa, mutta niillä olikin tosi vaikee kävellä.. ei oikeen ollu mun juttu!

Yritin muuten poikaystävän koneella pelata wowia ja se tuntu ihan mahdottoman vaikeelta. Heh, pitäis varmaan mennä jollekin kurssille.. :P

Kaoka kirjoitti...

Nykyään ei ole olemassa mitään uniikkia, mitä ei joku olisi jo aiemmin keksinyt ja kaikesta saadaan halutessa muotia. Miksi jotain pitäisi jättää ostamatta/laittamatta ylleen vain siksi, että joku muukin ehkä kenties on joskus jossain päätynyt samantyyliseen asukokonaisuuteen? Ei miksikään, kuten ei mitään kannata hommatakkaan
vain pelkän brändin muodikkuuden takia.

Jos joku löytää ihmisen, jonka tyylissä ei ole mitään yhtenevää muiden bloggaajien/nykymuodin/kadun randomien kanssa niin lupaan pyörtää puheeni.. =P Se, että uskaltaa olla sekä erilainen että samanlainen muiden kanssa on tyylikästä!

..
Sulla on kyllä joku kenkäobessio ;) Mutta hienot on, joskin alaosa aiheuttaa itselle epämukavia kylmiä kumisaapasväristyksiä x)

Maria kirjoitti...

Kaoka sanoikin erinomaisen hyvin. Vaikka pukeutuisi mihin, aina löytyisi joku, johon se linkki voitaisiin vetää ja sitten avautua siitä. Minulle ei ole väliä ketä muistutan, minulle pukeutumisessa tärkeintä on tuntea oma oloni hyväksi. Valitettavaa, jos tämä halutaan yhtään keneltäkään kieltää.

bubble kirjoitti...

Saapakset tarttuivat minunkin silmääni Vagabondin liikkeessä tässä eräs aika sitten. Eipä oo kyllä käyttöä moiselle, tai siis niin koitan itelleni selittää, ettei tule tehtyä harhaostoksia.. Kun kahdet mustat saappaat jo löytyy, eikä enempiä varsinaisesti tarvitse. Sen sijaan ne killerikorkoiset nilkkurit haen Vagabondilta heti, kun soitto puhelimeen tulee :P

Anonyymi kirjoitti...

En ole ikinä ymmärtänyt hirveää valitusta toisten kopioimisesta ja matkimisesta (ottamatta kantaa siihen, harrastaako Maria sitä ainakaan tietoisesti). Minusta on oikeastaan jopa hienoa löytää vaatetuksen kautta yhteenkuuluvuutta tai yleensäkin inspiroitua muiden tyylistä siinä määrin, että kokeilee samoja pukeutumisideoita itsekin. Kuitenkin aina mukaan tulee varmasti ripaus omaa persoonaakin. :) Sehän on vain hyvä, että ideat kiertävät ihmiseltä toiselle ja samalla kehittyvät jokaisen uuden ideaa kokeilevan persoonan myötä. Ois kyllä äärettömän tylsää, jos tyyleihinkin vois lyödä copyright-leimat! :D

Anonyymi kirjoitti...

musta tunika, mustat legginssit ja harmaa neuletakki... hui ompa kamalaa toisen omaperäisen tyylin kopioimasta... ettette vaan kaikki kopoi multa ku oon pukeutunu noin ainaki 4 vuotta ennen kun stellan blogiakaan oli edes olemassa!!

Jatka vaan samaan tyyliiMaria äläkä välitä noista kopio marisijoista :) tyylisi on kiva ja inspiroiva :)

Maria kirjoitti...

Great minds jne, eiks ni ;) Suuntaan jos toiseenkin.

Bubble, uuh, en malta odottaa! ;)

Maria kirjoitti...

Muistuipua tuossa muuten mieleen nekin aika huvittavat yhtäsuuruusmerkit, jotka on haluttu vetää maailman yleisimpiin asioihin. Tyyliin joku alaluomen rajaus. Mulle oikeesti heitettiin kommenttia et omg yritäks vähä olla Stella ku sullaki on alaluomella musta rajaus. Ehh? Kerran taas kysyttiin että oonko "tehny stellat", siis eronnut poikaystävästäni matkimishaluissani (kun en ollut hetkeen hänestä puhunut, mikä siis toki automaattisesti tarkoittaa eroa.). Siis kamoon. Oikeesti. Alkaa mennä jo aika säälittäväksi ja törkeäksi. Millonkas keksitään syyttää matkimisesta siinä että käyttää isoja alkukirjaimia, ihan ku Stella!11?! Siitä jo syytettiin, että käytän ikiomaa nimeäni omassa blogissani...

Jos nyt vaan jokainen pitää huolen siitä ikiomasta tontistaan ja antaa muiden pukeutua vaikka sitten apina-asuun niin halutessaan. -.- Ei luulis muiden peboja paljoa rapsuttavan.

Angela kirjoitti...

Mulla on toi pitkä Crivits VB:n viime syksyn mallistosta ja myös vaaleanruskea nilkkuri samaa mallistoa. Obviously mii laiks!

hon // issues kirjoitti...

Toi FASR:in nettikauppa saattaa käydä vielä kohtalokkaaksi joku päivä ;) Ihania, ihania tavaroita. Kiitos linkityksestä!

Ja mitä täällä ilmenneeseen ihmeelliseen nillitykseen tulee, niin suosittelen kaikkia ottamaan pari askelta sinne eteisen peilin suuntaan ja pohtimaan, mistä kaikkialta niitä vaikutteita omaan pukeutumiseen tulee, tiedostaen tai tiedostamatta. Tiettyjä merkkejä myöskään kukaan tuskin voi omia pelkästään omaan käyttöönsä. Live and let live!

Auri kirjoitti...

Ostaa pamautin just eilen Vagabondin Crivits-saappaat. Tosin vähän erilaisilla koristeleikkauksilla, mutta ne on kyllä niin nannaa jaloille ja ilo silmälle että ei voinu vastustaa! Suosittelen!

Sun himoitsemat kengät on yllättävän useasti myös mun silmään hienoja. Täältä on hyvä stalkata inspiroivia kenkäjuttuja :) Kiitos siitä!

Aridith kirjoitti...

Ginan tyyliset nettikaupat pitäisi kieltää lailla. Muutenkin jo puujalkainen koneeni heittää kyllä kolme volttia sen sivuston kohdalla...Nuo alimman kuvan kengät...Rakkautta.

Maria kirjoitti...

Angela, mm, kuulostaa hyvältä! ^^

Hon, näin voi hyvinkin olla! :D Ja ei kestä, linkkailu on jees :)

Merkkinillitystä muuten on erityisen vaikea ymmärtää sellaisten merkkien kohdalla, jotka ovat niin yleisiä, että niitä löytyy tyyliin vähintään joka toisesta olemassa olevasta kenkäliikkeestä. Filkkakaan ei ole mikään yhden putiikin eksklysiiv Suomessa. Mitähän tässä pitäisi siinä tapauksessa tehdä, yksinkertaisesti boikotoida käytössään ja blogissaan merkkejä, joita muutkin blogaajat rakastavat? :D Ja mitä jäisi jäljelle? Oikeasti, mitä jäisi? Haluaisin mielelläni nillittäjiltä sen kuulla.

Blogistanissa kyllä ihan varmasti riittää tilaa kaikille ja kaikenlaisille ihmisille blogeineen :) Lukijat voi sitten ihan itse päättää mitä lukevat ja mitä eivät.

Auri, hei joo, olen katsonut niitäkin kaupassa! Pahaksi onneksi vaan kolmessa liikkeessä tuossa vanhemmassa mallissa oli joku pohjallisongelma oikean jalan kengissä, ja varpaista oltiin rytyssä :< Ei jotenkin luonto kestänyt ostaa täyshintaisena vähän epäpriimaa kamaa, jota joutuisin itse korjauttamaan... Mutta onneksi tuo toinenkin malli kyllä näyttää oikein hyvältä jalassa :)

Aridith, tukossa ollaan aina täälläkin :D Flashinkin voi toteuttaa joko hyvin tai hyvin huonosti. Vagabondin sivut toimii joka suhteessa paremmin. ^^

Anonyymi kirjoitti...

Crivitsien malli on täydellinen, viime talvena sorruin kolmeen eri varren pituuteen. Eli omistan nilkkurit, keskipitkät ja vähän pitemmät =0) Nyt kuolaan niitä kiilakorkoja =0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...